7 blogtips om jouw blog naar een hoger niveau te tillen
arrow_drop_up arrow_drop_down
7 blogtips om jouw blog naar een hoger niveau te tillen
9 februari 2021 

7 blogtips om jouw blog naar een hoger niveau te tillen

In deze blog vertelde ik al eens dat een dynamische website met goede content beter scoort in zoekmachines. Niet bloggen op je website is gewoon echt een gemiste kans. Blog je al maar wil je jouw blog beter vindbaar maken, lees dan eens dit artikel, waarin ik tips geef hoe je je blog beter vindbaar maakt. 

Over de schrijver
Hi, ik ben Stella. Net als jij heb ik verschillende petten op. Ik ben mama van Luke (2017), vrouw van Remon, ondernemer, dochter, zus en vriendin. Ik ben afgestudeerd als communicatieprofessional en heb diverse jaren gewerkt bij verschillende bedrijven als online marketeer. In 2018 startte ik mijn eerste bedrijf en nu concentreer ik mij op wat ik het liefste doe: Mama's helpen hun dromen waar te maken door een doelgerichte bron van inkomsten voor zichzelf te creëren.
Reactie plaatsen

Deze site gebruikt cookies