De Marketingmama Academy
website optimalisatie

De Marketingmama Academy

Leer de strategie vaardigheden en middelen waarmee je met vertrouwen marketing kunt creëren die resultaten oplevert en je het vermogen geeft om jouw bedrijf laten groeien.

Stella Peperkoorn - Marketingmama

Een kei in je vak, maar ppff die marketing..


Je bent gestart als ondernemer om financieel vrij te zijn. Je wilt doen waar je echt blij van wordt, voor jezelf, maar ook voor je gezin. Je bent ervan overtuigd dat jij mensen echt verder kunt helpen met jouw dienst.  Je hebt een website en je bent zichtbaar op social media

Maar helaas blijft een consistente stroom aan klanten en omzet uit.  Jij hebt al meerdere dingen ingezet om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en of ondernemen nu wel de juiste keus was.

Ik ben Stella Peperkoorn Marketingcoach voor ambitieuze kennisondernemers en ik help je graag met de exacte stappen die nodig zijn om wel die leads en klanten binnen te halen. In mijn online academy leer ik je graag de strategie vaardigheden en middelen waarmee je met vertrouwen marketing kunt creëren die resultaten oplevert en je het vermogen geeft om jouw bedrijf laten groeien.

8+

Jaar ervaring in online marketing

350+

Ondernemers geholpen

150+

Deelnemers van de minicursus

Marketingmama word een magneet voor de juiste klanten

Waarom je lid wilt worden van de Marketingmama Academy

 • 6 maanden toegang tot de cursus “ontdek het geheim van succesvolle marketing”
 • Je leert met welke strategie, vaardigheden en middelen  je marketing kunt creëren waarmee jij resultaten behaald en  jij je bedrijf kunt laten groeien. 
 • Elke week een video in de besloten community met tips & tricks over marketing en of online ondernemen
 • Elke maand een Q&A
 • 6 maanden toegang tot de besloten community waarin je kunt sparren met andere ondernemers en je alle video’s terug kunt vinden.

Dit Marketingmama Academy bestaat uit:

Online academy

Online leeromgeving

In de online leeromgeving, vind je mijn meest waardevolste lessen die jij kunt bekijken wanneer het jou uitkomt, zodat je exact weet welke stappen nodig zijn om die succesvolle marketingstrategie te creëren. 
Copywriting

Werkboeken en naslagwerk

In de online leeromgeving vind je naast de video's bij elke module een werkboek of naslagwerk. Zo kun je echt gericht aan de slag en kun je voor jezelf gaan bepalen hoe jij de kennis gaat toepassing in jouw specifieke situatie.
Community

Besloten community

Deelname aan het traject geeft je direct toegang tot de besloten community. Het geeft je de mogelijkheid om te sparren met gelijkgestemden ondernemers, je kunt al jouw vragen stellen, netwerken en nog veel meer.

Wat zeggen anderen over de academy

Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen, waar sta je nu, maar waar liggen vooral de kansen die je nog niet hebt benut? Zit ik nog wel op het juiste spoor met het doel wat ik voor ogen heb? Wanneer je met dit online programma aan de slag gaat, zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. En niet alleen je mindset wordt aangepakt, maar je kunt ook gelijk aan de slag met alle tools! Met dit online programma breng je weer de focus terug op je bedrijf, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien! 

Elise de Vries
Elise de Vries - Office en Business Support

Door middel van het programma word ik beter gevonden en weet ik hoe ik van mijn websitebezoekers leads kan maken en van mijn leads klanten kan maken.

Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!


Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent
Ontdek het geheim van succesvolle marketing
€ 297,-
€197,-

Kom je bij de club?

 • In 7 videolessen leer ik je alles over een succesvolle marketingstrategie
 • Diverse praktische videolessen over marketingtools
 • Elke les bevat een werkboek of downloadbaar werkmateriaal
 • Elke week een video met tips & tricks over marketing en ondernemen
 • Elke maand een Q&A
 • 6 maanden toegang tot de besloten leeromgeving & community


Hoe lang wil jij nog aanmodderen en tijd en geld investeren in iets wat niet werkt? Kies vandaag nog voor de Marketingmama Academy en leer de strategie vaardigheden en middelen waarmee je met vertrouwen marketing kunt creëren die resultaten oplevert en je het vermogen geeft om jouw bedrijf laten groeien.

Deze ondernemers werkte samen met Marketingmama:

Marketingmama heeft gewerkt voor

Ga vandaag nog aan de slag met een winstgevende strategie