Masterclass Zakelijk bloggen als een Pro
Marketingmama marketing ondersteuning

Masterclass: Zakelijk bloggen als een Pro

Leer bloggen als een pro en plaats jezelf in het vizier van jouw ideale klant

25-10-2022
10:00-11.00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ja, ik meld mij aan!

Masterclass Zakelijk bloggen als een Pro

Leer bloggen als een pro en plaats jezelf in het vizier van jouw ideale klant

25 oktober 2022 van 10.00-11.00 uur

Ja, ik meld mij aan!


Stella Peperkoorn

Bloggen is een krachtig marketingmiddel

Bloggen voor je bedrijf is een strategie voor de langere termijn en valt onder content marketing. waar een advertentie op Google of een social media advertentie je direct omzet kan opleveren is bloggen voor je bedrijf een manier van marketing die niet direct geld oplevert. Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, is het handig als je beide, dus zowel adverteren en het maken van contant voor de lange termijn combineert. Succesvol bloggen voor je bedrijf is waardevoller dan je in eerste instantie zou denken en heeft vele voordelen:


πŸ”₯ Je bent beter vindbaar in zoekmachines

πŸ”₯ Je profileert jezelf als expert in je vakgebied

πŸ”₯ Je creΓ«ert meer verkeer naar je website

πŸ”₯ Je vergroot je naamsbekendheid

πŸ”₯ Je hebt gelijk content voor je socials

En dat allemaal door te gaan bloggen als een Pro!
Wil jij dit nou ook? meld je dan snel aan voor deze Masterclass via onderstaande button

Ja, ik meld mij aan!
Marketingmama word een magneet voor de juiste klanten

Na deze Masterclass weet jij:

πŸ”₯ Hoe je aan de juiste onderwerpen komt

πŸ”₯ Hoe je de juiste titel kiest

πŸ”₯ Hoe je jouw blog optimaliseert voor zoekmachines

πŸ”₯ Wat de juiste opbouw is van een goede blog

πŸ”₯ Hoe je van leads betalende klanten maakt

Wil jij dit ook? Meld je dan aan voor deze gratis Masterclass!

Ja, ik meld mij aan!
Marketingmama header traject

Stella Peperkoorn

Over de spreker

Ik ben Stella Peperkoorn en ik help ambitieuze kennis ondernemers hoe je marketing concreet kunt inzetten om je doelen te behalen. Dit doe ik enerzijds door hen 1-op-1 te adviseren met een marketingstrategie op maat en anderzijds met mijn online trainingen, masterclasses en challenges. Kortom mijn missie is om jou te helpen met welke concrete marketingstrategie en stappen jij jouw doelen gaat behalen. In deze Masterclass leer ik je alles over Bloggen als een Pro!

Schrijf je snel in want deze Masterclass wil jij niet missen!