Boost your Business course
Boost your Business course product

Boost your Business met een winstgevende marketingstrategie

Een marketingstrategie op maat en persoonlijke ondersteuning bij de technische inrichting hiervan

Stella Peperkoorn

Je weet dat je "iets" moet met marketing, maar waar begin je?

Je bent kennisondernemer geworden omdat jij financieel vrij wilt zijn, geen 9-5 baan wilt, maar kunt doen waar je gelukkig van wordt. En dat lukt aardig en je kunt van je bedrijf leven, je kunt leuke dingen doen met je gezin. Maar eigenlijk wil je verder groeien, nog meer mensen kunnen helpen met jouw kennis, meer impact maken. Je bent toe aan de volgende stap in je ondernemerschap.

Je weet dat als je echt wil groeien je iets moet met marketing, maar eigenlijk weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Je website past niet meer bij de fase waar je je in bevindt en je wil graag gaan werken met een weggever om leads te verzamelen en bouwen aan een emaillijst. Maar tja, welke tools moet je hiervoor hebben en hoe ga je dit in hemelsnaam inrichten? Je krijgt het al klotsende oksels als je aan marketing denkt, maar tegelijkertijd weet je dat het echt nodig is om die volgende stap te kunnen maken. Je ligt er al weken wakker van hoe je dit nu moet oplossen.....


Maar wist je dat je helemaal geen marketingexpert of techneut hoeft te zijn om je bedrijf te laten groeien? Als je maar weet welke exacte stappen je in moet zetten en in welke volgorde.

Ik ben Stella Peperkoorn Marketingcoach voor ambitieuze kennisondernemers en al  diverse jaren help ik ondernemers met een ijzersterke marketingstrategie. Ik help je graag 1-op-1 met een concrete marketingstrategie en met die exacte stappen en tools die nodig zijn om jou te laten groeien met jouw business.

Onder andere samengewerkt met:

Sabine van der Pels Food Happiness

Sabine

Voedingsconsulent

"Klanten vinden mij nu wel online"

Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt

Cursus

Waarom het volgen van een cursus alleen vaak niet genoeg is 

Wil je meer weten over marketing dan volg je toch even een cursus? Natuurlijk kan dat, maar wat je vaak in een cursus niet leert is hoe je het ook kunt toepassen in jouw eigen praktijk.In de Boost your Business course krijg je van mij die persoonlijke  ondersteuning, zodat je weet hoe je de strategie kunt inzetten voor jouw business.

Assistent

Waarom het inhuren van een virtual assistent niet altijd handig is

Nu kun je natuurlijk een Virtual Assistent inschakelen die deze stappen voor jou gaat uitvoeren, maar vaak heeft een virtual assistent, zelfs met een technische achtergrond, geen diepgaande kennis over een succesvolle marketingstrategie 

En laat dat nu net nodig zijn om de tools zo in te zetten dat jij kunt groeien met jouw business. Door te kiezen voor een Marketingcoach die enerzijds leert hoe je een succesvolle marketingstrategie creëert en anderzijds exact uitlegt hoe je de de benodigde tools inzet en deze technisch inricht, bespaar je jezelf een hoop tijd en frustratie en heb jij in één keer je marketing op orde, zodat jij in concrete stappen werkt naar de volgende stap en groei in jouw ondernemerschap. 

Marketingcoach Stella Peperkoorn

Ga voor die volgende stap en laat mij je helpen groeien 

Om jouw te helpen groeien en jij jouw bedrijf tot een succes kan maken heb ik een uniek programma ontwikkeld, De "Boost your Business course". Een unieke combinatie van online leren, zodat je exact weet wat er nodig is om die succesvolle marketingstrategie te creëren en mijn persoonlijke ondersteuning om je te helpen om de juiste stappen te zetten in de juiste volgorde en je exact te leren welke tools er in jouw specifieke situatie nodig zijn en hoe je deze vervolgens kunt inrichten.

Na het volgen van het programma weet jij:

 • Hoe je ervoor zorgt dat jouw ideale klant jou weet te vinden
 • Hoe je jouw website onweerstaanbaar maakt
 • Hoe je de benodigde tools zelf inricht en bij kunt houden
 • Hoe je meer bezoekers naar je website trekt
 • Hoe je consistent van bezoekers leads maakt
 • Hoe je van leads betalende klanten maakt


Ga voor je doelen en je dromen! Creëer een winstgevend bedrijf én doe wat je gelukkig maakt!

Ja dat wil ik


Wat gaan we samen doen?

Je ideale klant helder formuleren

Als je niet weet tegen wie je spreekt kun je onmogelijk om de juiste boodschap te formulieren. Ik help je om je ideale klant heel helder te formuleren, zodat jij met de juiste boodschap de juiste mensen kunt bereiken.


Een onweerstaanbaar aanbod maken

Doordat je exact weet wie jouw ideale klant is kunnen we jouw aanbod zo presenteren dat dit voor jouw ideale klant onweerstaanbaar is. Ik maak een blauwdruk op maat, zodat je exact weet hoe je het aanbod kunt presenteren.


Je leadmagnet maken voor consistente lead generatie

Door een leadmagnet te maken in de vorm van een ebook, whitepaper, checklist, minicursus etc. kun je consistents leads gaan genereren voor je bedrijf. Ik help je om de juiste lead magnet te maken zowel qua tekst als opmaak


Je funnel maken

Nadat de leadmaget is gemaakt, is het van belang dat je jouw ideale klant blift verassen met relevante content. Door een reeks opvolgende mails te sturen, kun je mensen langzaam opwarmen voor jouw aanbod. Ik help je om de juiste teksten te schrijven en om dit met de juiste software in te richten en operationeel te maken


Teksten maken voor je Ads

Om ervoor te zorgen dat je consistent verkeer genereert naar jouw weggever, help ik je met het schrijven van de juiste teksten voor advertenties voor Facebook/ Instagram of Google. Uiteraard kiezen we het platform dat voor jouw doelgroep het meest geschikt is om zo het hoogt mogelijke resultaat te behalen.


Content planning maken

Consistent aanwezig zijn voor je doelgroep is essentieel om in het vizier te blijven van je doelgroep. Om die reden help ik je bij het maken van een contentplanning met verschillende soorten berichten. Op deze manier kun je jezelf profileren als expert in jouw vakgebied en blijf je zichtbaar en vindbaar voor de juiste mensen.


De Boost your Business Course bestaat uit:

Online academy

Online leeromgeving 

In de online leeromgeving, vind je mijn meest waardevolste lessen die jij kunt bekijken wanneer het jou uitkomt, zodat je exact weet welke stappen nodig zijn om die succesvolle marketingstrategie te creëren
1-op-1 coaching

1-op-1 begeleiding

Gedurende het programma heb je 3 x een persoonlijke coachcall van 1 uur met mij via Zoom. Tijdens dit gesprek bespreken we welke stappen en tools er nodig zijn en hoe je dit vervolgens concreet inzet om jouw doelen te behalen
Copywriting

Huiswerkopdrachten

Tijdens het programma krijg je van mij concrete huiswerkopdrachten mee, zodat je ook echt aan de slag gaat en op de juiste koers blijft. Tijdens de coachcalls bespreken we het huiswerk en krijg je persoonlijke feedback van mij.
opdrachten

Templates op maat

Je website is het hart van je bedrijf. Om die reden is het belangrijk dat je zorgt dat jouw website van de juiste informatie voorzien is, voor de juiste persoon en met de juiste boodschap. Door middel van heldere templates kun jij dit gemakkelijk toepassen in jouw eigen praktijk.
Relevant

Live Q&A

Naast onze persoonlijke gesprekken vindt er eens per twee maanden een live Q&A plaats voor alle deelnemers van de Boost your Business course. Gedurende het programma waar je 6 maanden toegang tot hebt kun je dus 3 x een Live Q&A bijwonen. Gemist? Geen nood, want alles wordt opgenomen
Community

Besloten community

In de besloten community, wat onderdeel is van de online leeromgeving, kun je sparren met gelijkgestemden, vragen stellen aan collega ondernemers, netwerken en je successen vieren. Ook vind je hier de opnames van de Live Q&A's terug, zodat je als je er één gemist hebt, je alles rustig terug kunt kijken
Stella boost your business course

Is dit programma ook voor jou?

Kan jij tenminste 2 vinkjes zetten bij de volgende uitspraken? Dan is dit programma voor jou!

 • Ik verdien nog niet zoveel als ik eigenlijk zou willen
 • Ik heb zoveel gedaan, maar ik krijg toch maar niet genoeg klanten
 • Ik kom altijd tijd te kort en heb toch maar weinig klanten
 • Ik vind marketing gedoe ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen
 • Ik weet niet wat nu echt voor mij werkt om aan klanten te komen


Kies jij ervoor om het allemaal zelf uit te zoeken? Dan verandert er niets en blijf je krijgen wat je altijd kreeg of ga jij nu echt aan de slag om te werken aan die omzetgroei door te kiezen voor een strategie die voor jouw bedrijf werkt? Scroll dan snel naar beneden om direct samen met mij te werken aan jou succesvolle business!

Boost your Business course product

€997,-

De Boost your Business Course

 • Een marketingstrategie op maat
 • 1-op-1 ondersteuning
 • Toegang tot de online academy (6 maanden)
 • Downloadbaar werkmateriaal en naslagwerk
 • Toegang tot de besloten community
 • 3 x een live Q&A
 • Persoonlijke feedback op het huiswerk
                   

Meest gestelde vragen Master je Marketing

Waarom is het programma een combinatie van online leren en persoonlijke coaching?

Om een succesvolle marketing strategie te creëren is kennis van het marketing essentieel. Uiteraard kan ik je dit persoonlijk uitleggen, maar dan ben ik uren kwijt en die tijd wil ik jou en mijzelf :-) besparen. Om die reden heb ik mijn waardevolste lessen opgenomen, zodat je deze on demand kunt volgen en ik zeker weet dat ik niets vergeet. Daarnaast is weten nog niet hetzelfde als kunnen. En om die reden is mijn persoonlijke begeleiding essentieel.

Hoe en waar vinden de coachgesprekken plaats en hoe lang duren ze?

De kick-off meeting vindt plaats op mijn trainingslocaties in Amstelveen of Hoofddorp Onze vervolggesprekken vinden online plaats via Zoom en hiervoor plan ik altijd 1 uur in. Uiteraard in overleg met jou.

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Het programma duurt 90 dagen. Ga er vanuit dat je gedurende het traject ongeveer één dag per week investeert in dit traject om een zo goed mogelijk resultaat te behalen

Hoe lang heb ik toegang tot de academy en de community?

Je hebt gedurende 6 maanden toegang tot de academy en de community

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker! Je kunt kiezen uit de eenmalige betaling of je betaalt in 3 termijnen van €549,-

Is er een vervolgtraject?

Zeker, omdat ik het belangrijk vind dat je niet alleen een goede strategie hebt staan, maar deze strategie ook optimaliseert kun je na dit traject kiezen voor het Boost your Marketing maand abonnement. Elke maand ontvang je van mij een rapport op maat met inzicht in je traffic, conversies, social media resultaten en geef ik je adviezen mee voor de komende maand. Zo kun je marketing echt inzetten om de groei van je business te bewerkstelligen.

Wanneer moet je wel kiezen voor dit programma

Als je van alles al geprobeerd heb, maar je weet niet hoe je marketing nu echt goed kan inzetten. Als je marketing gedoe vindt en je niet weet waar je moet beginnen. Als je niet zichtbaar bent voor je doelgroep, maar je wel al heel veel acties hebt ondernemen om wel zichtbaar te zijn.
Als je website niet meer past bij wat je wilt uitstralen, maar je weet niet hoe het anders moet.

Wanneer moet je vooral niet kiezen voor dit programma?

Als je denkt dat ik je persoonlijke VA ben en je handje ga vasthouden. Als je nog heel veel ja-maars hebt. Als je denkt dat het in het verleden niet lukte het nu ook wel niet zal helpen
Je niet open staat voor tips en adviezen omdat je zelf weet hoe jouw bedrijf werkt of doelgroep denkt.

                 

Ben jij klaar voor een succesvolle business?

Kies vandaag nog voor de Boost your Business course