Ben jij op zoek naar een Copywriter en Canva expert?
website optimalisatie

Ben jij op zoek naar een Copywriter en Canva expert?

Ik maak content voor jouw doelgroep dat raakt en prikkelt en aanzet tot actie

Marketingmama word een magneet voor de juiste klanten

Wil jij consistent zichtbaar zijn voor de juiste mensen?

Voordat jouw potentiële klanten beslissen of ze met je in zee gaan, moeten ze je eerst leren kennen en vertrouwen. Niemand wil een ongevraagd een aanbod krijgen. Denk maar eens aan die vervelende telefonisch verkoper die je weer eens doet alsof hij je beste vriend is en gelijk een aanbod onder je neus duwt, erg vervelend.

Wil je in het vizier komen van jouw ideale klant dat zul je moeten werken aan een het opbouwen van een relatie met hen. Door content te schrijven die antwoorden geven op de vragen die je doelgroep heeft laat je zien dat jij hen echt begrijpt en dat je de expertise in huis hebt om een oplossing te bieden voor de problemen die zij ervaren. Daarnaast zorgt deze content voor een consistente stroom van bezoekers naar je website. 

Mensen gebruiken zoekmachines dagelijks en als we zoekmachines gebruiken zijn we op zoek naar een antwoord op een vraag. We klikken dan op een resultaat in zoekmachines waarvan wij denken dat het best passend is.  Wanneer jij artikelen op je website hebt staan die antwoorden geven op de vragen die jouw doelgroep heeft, kun je met elk artikel scoren in zoekmachines en op duurzame wijze je bereik vergroten en verkeer realiseren, zonder dat je hiervoor hoeft te adverteren.


Stella Peperkoorn - Marketingmama

Naast dat content kan zorgen voor een consistente stroom van bezoekers naar je website, kan content ook zorgen voor een consistent genereren van leads. Denk aan een ebook of whitepaper, die alleen beschikbaar is als de bezoeker eerst naam en mailadres invoert.

Maar voor veel ondernemers komt hier vaak een ander probleem om de hoek kijken, want artikelen schrijven voor je website kunnen alleen van waarde zijn als ze inhoudelijk goed zijn en op een manier worden geschreven dat ze ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Daarnaast is het wel fijn als content, zoals een ebook of whitepaper wel een fijne opmaak heeft in de branding van je bedrijf. Maar ja, waar haal je de tijd vandaan om dit te maken of te leren hoe je dit maakt? 

Ik ben Stella Peperkoorn, Marketingprofessional voor dienstverlenende ondernemers in het MKB. Al diverse jaren help ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid en vindbaar bij de juiste doelgroep door content te maken dat prikkelt en aanzet tot actie

Wil jij ook consistent zichtbaar en vindbaar zijn voor je doelgroep? Ik help je hier graag mee.

Vraag een vrijblijvende sessie aan
8
jaren ervaring in online marketing

350+ 

artikelen geschreven

20+

opdrachtgevers 

Onder andere gewerkt voor:

Wat anderen vinden van Marketingmama

“Altijd een erg prettige samenwerking met Stella gehad. Stella kenmerkt zich als punctueel, professioneel, vriendelijk en met ruimte voor humor. Ook is ze altijd bereid om mee te denken over een geschikte oplossing voor de vraagstukken waar je als bedrijf tegenaan loopt. Al met al prettig om Stella in de arm te hebben voor de marketing om onze eigen mensen in de kracht te laten in waar zij goed in zijn.”
Robin Visser Vye Professionals
Robin Visser - Vye Professionals
Stella heeft ontzettend
veel vakkennis en weet dit heel erg goed te vertalen naar concrete plannen. weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen! 
Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer - Muziekschool Katwijk
zoekmachine optimalisatie

SEO-geoptimaliseerde artikelen

Wil je consistent werken aan meer verkeer naar je website? Dan is het plaatsen van waardevolle content dat antwoord geeft op de vragen die jouw doelgroep heeft essentieel. Ik help je hiermee graag door elke maand een blogartikel voor je te schrijven van 400-800 woorden die afgestemd is op de vragen die jouw doelgroep heeft. Daarnaast is het artikel volledig SEO-geoptimaliseerd en wordt compleet geleverd met 2 rechtenvrije afbeeldingen. Klaar om direct 1-op-1 op je website te plaatsen. Per artikel reken in €199,- 
Vraag een vrijblijvende sessie aan
Cursus

Tekst en opmaak ebook/whitepaper

Wil je consistent werken aan het genereren van leads? Dan is het aanbieden van een weggever in de vorm van een book of whitepaper een goed idee. Ik help je met het bepalen van het onderwerp voor je doelgroep, het realiseren van de tekst en de opmaak van je weggever. Op deze manier kun je je blijven richten op datgene waar je goed in bent, en kun je werken aan het consistent genereren van leads.

Omdat het creëren van een weggever altijd maatwerk is, maak ik van te voren altijd een inschatting van de prijs, samen spreken we dan een fixed price af, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Vraag een vrijblijvende sessie aan
zoekmachine optimalisatie

Tekst en opmaak (webinar) presentaties

Geef je binnenkort een webinar of een presentatie, maar word je al moe als je eraan denkt dat je deze zelf moet gaan opmaken? Laat mij je helpen!

Wat jij wil vertellen vertaal ik naar een duidelijke en krachtige presentatie compleet in jouw branding. Zo kun jij je richten op de goede voorbereiding en de uitvoering en hoef je je niet meer druk te maken om de opmaak van de presentatie. Omdat het creëren van een presentatie altijd maatwerk is, maak ik van te voren altijd een inschatting van de prijs, samen spreken we dan een fixed price af, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Vraag een vrijblijvende sessie aan
Stella peperkoorn

Hoe gaat het maken van content in zijn werk?

Allereerst is het belangrijk dat ik een goed beeld heb van jouw doelgroep. Om die reden krijg je bij de start van onze samenwerking een formulier gestuurd waarin je 10 vragen gaat beantwoorden over jouw ideale klant. Als de doelgroep helemaal helder en scherp is, ga ik aan de slag met het maken van de content. Ik hanteert altijd 2 feedback rondes binnen de afgesproken prijs. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de content helemaal naar wens is en eventueel verbeteringen uitvoeren waar nodig. 
Vraag een vrijblijvende sessie aan

Vraag een vrijblijvende strategiesessie aan

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Vraag een vrijblijvende strategiesessie aan.

Tijdens deze sessie gaan we kijken we samen op welke manier jij content het beste kunt inzetten en hoe ik je daarbij zou kunnen ondersteunen.