Zoek je een content marketing bureau in Hoofddorp?
arrow_drop_up arrow_drop_down
Marketingmama marketing ondersteuning

Zoek je een content marketing bureau in Hoofddorp?

Ik schrijf SEO geoptimaliseerde content of content voor je ads of funnel

Marketingmama marketing ondersteuning

Zoek je een content marketing bureau in Hoofddorp?

Ik schrijf SEO geoptimaliseerde content of content voor je ads of funnel

Relevant

Relevant

Mijn teksten geven antwoord op de vragen, pijnpunten of wensen van jouw ideale klant

Waardevol

Waardevol

Mijn teksten geven waarde aan jouw ideale klant door concrete oplossingen aan te geven.

Call to action

Zet aan tot actie

Mijn teksten zetten aan tot actie en geeft een logische vervolgstap naar de gewenste actie

Stella Peperkoorn

Wil je aan de slag met je contentstrategie, maar ontbreekt het je aan kennis of tijd?

Met relevante, waardevolle content kun je op een aantrekkelijke manier prospects en klanten de helpende hand bieden, zonder direct jouw producten of diensten te promoten. Je biedt waardevolle informatie waarmee je hen helpt betere keuzes te maken of meer uit jouw producten of diensten te halen. De strategie hierachter is dat wanneer je dit consistent doet, jouw potentiële klanten je gaan zien als expert in jouw vakgebied en een betrouwbare bron van waardevolle informatie. Zo verwerf je autoriteit, creëer je vertrouwen en sympathie. Dit zorgt ervoor dat je vaker eerder gekozen wordt dan je concurrent. Toch zie ik dat veel ondernemers onvoldoende content creëren om dit doel te behalen. Vaak ontbreekt het aan de kennis van het schrijven van een goed SEO geoptimaliseerde tekst. Het verdiepen in deze technieken kost tijd, geld en energie en veel ondernemers laten zodoende veel leads en dus ook omzet liggen.

En dat is jammer, want wist je dat je het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten ook kunt laten verzorgen door een professional?

Mijn naam is Stella Peperkoorn, online marketingstrateeg en eigenaar van Marketingmama. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd als online marketeer bij verschillende bedrijven. Tegenwoordig help ik andere ondernemers met mijn content marketing bureau in Hoofddorp meer website-bezoekers, leads en klanten te realiseren met de juiste online marketing ondersteuning. Zo kun je en resultaat behalen en kun jij doen wat je blij maakt.

8
jaren ervaring in online marketing

350+ 

artikelen geschreven

20+

opdrachtgevers 

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Mijn website is nu SEO geoptimaliseerd, zodat ik veel beter vindbaar ben. Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!

Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de snelheid van werken, haar pro-activiteit en deskundigheid. Bovendien doet ze wat ze belooft. Als je ook je online zichtbaarheid en vindbaarheid wil vergroten kan ik Stella van harte aanbevelen.


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp - Organisatiecoach
Over Marketingmama 2

Waarom zou je voor mij kiezen?

Wanneer je ervoor kiest om met mij samen te werken, hoef je zelf niet te investeren in dure trainingen of je te verdiepen in ingewikkelde software. Je hebt altijd een professional aan je zijde die het beste wilt halen uit jouw bedrijf. Ik ben betrokken bij jouw merk, je filosofie, producten en ideale klant. Ik beschik over professionele software en diepgaande kennis omtrent het realiseren van een effectieve marketingstrategie voor jouw bedrijf.  Het is mijn doel om jouw online resultaten constant te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat jij niet meer overweldigd wordt door alle online mogelijkheden, maar jij je kunt focussen op waar jij blij van wordt.


Ik werk op afstand of eventueel bij jou op locatie een vast aantal uren per week op projectbasis of als interim. Ik gebruik hiervoor mij eigen middelen, zoals mijn laptop en telefoon. Hoe ik je kan helpen bespreek ik graag tijdens een oriënterend gesprek. Klik op onderstaande button om direct een vrijblijvende afspraak in te plannen

                   

Meest gestelde vragen content marketing

Kun je ook voor mijn doelgroep content maken?

Dat kan ik zeker! Het verdiepen in jouw ideale klant en dit vertalen naar goede content een goede website en een goede funnel is mijn werk. Dat betekent niet dat ik dat ook voor iedereen doe. Voor mij is het belangrijk dat ik affiniteit heb met jouw business en jouw niche.

Hoeveel uur ben je per week beschikbaar

Dat ligt helemaal aan mijn planning. Voor een interim klus ben ik vaak tussen de 8 en 20 uur per week beschikbaar.

Wat is jouw uurtarief?

Voor een interim werk of werk op projectbasis, bereken ik €70,- per uur exclusief btw. Het afspreken van een vast bedrag behoort ook tot de mogelijkheden

Welke software gebruik je of heb je ervaring mee?

Om je zo goed mogelijk te ondersteuning werk ik met professionele software. Voor het schrijven van content en het optimaliserne van websites maak ik gebruik van Semrush. Verder heb ik ruime ervaring met Wordpress, Hubspot, Mailblue, Phoenix, Plug & Pay, Huddle, Trello, Zapier, Asana, Social Media (Ads) en nog veel meer..

                 

Niet langer tijd besteden aan iets waar jij eigenlijk geen tijd voor hebt?

Deze site gebruikt cookies