Hulp nodig bij je Mailblue/ActiveCampaign funnels?
arrow_drop_up arrow_drop_down
Marketingmama marketing ondersteuning

Meer leads en klanten met Active Campaign/ Mailblue?

In concrete stappen een funnel waarmee jij jouw doelen haalt

Marketingmama marketing ondersteuning

Meer leads en klanten met Active Campaign/ Mailblue?

In concrete stappen een funnel waarmee jij jouw doelen haalt

strategie

Heldere strategie

Ik help je met een funnel op basis van het bewezen know-like-trust principe

stappenplan

Concreet stappenplan

Ik help je met concrete stappen van strategie naar uitvoering voor een succesvolle funnel

kennis

ActiveCampaign/Mailbue

Met mijn jarenlange ervaring en brede kennis van ActiveCampaign/ Mailblue kan ik je optimaal helpen

Stella Peperkoorn

Wil je aan de slag met je funnel, maar ontbreekt het je aan kennis of tijd?

E-mailmarketing is hét middel om nieuwe leads wilt verzamelen of juist meer wilt verkopen aan je bestaande klanten. Toch zie ik dat veel ondernemers onvoldoende gebruik maken van email marketing om doelstellingen te behalen. Vaak ontbreekt het aan de kennis van het maken van funnels of het schrijven van de juiste teksten. Het verdiepen in deze technieken kost tijd, geld en energie en veel ondernemers laten zodoende veel leads en dus ook omzet liggen.

En dat is jammer, want wist je met de juiste ondersteuning een succesvolle funnel kunt creëren?

Mijn naam is Stella Peperkoorn, online marketingstrateeg en eigenaar van Marketingmama. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd als online marketeer bij verschillende bedrijven. Tegenwoordig help ik andere ondernemers meer website-bezoekers, leads en klanten te realiseren met de juiste online marketing ondersteuning. Door mijn ruime kennis en jarenlange ervaring met ActiveCampaign/Mailblue kan ik je de ondersteuning bieden die jij wenst om meer leads en klanten te genereren met jouw funnel.

5
jaar ervaring met ActiveCampaing/Mailblue

200+ 

funnels gemaakt

30+

opdrachtgevers 

Voordelen van samen werken aan je online marketing

De voordelen van samenwerken met een marketingstrateeg

Wanneer je ervoor kiest om samen te werken met een marketingstrateeg, hoef je zelf niet te investeren in dure trainingen of je te verdiepen in ingewikkelde software. Je hebt altijd een professional aan je zijde die het beste wilt halen uit jouw bedrijf. Ik ben betrokken bij jouw merk, je filosofie, producten en ideale klant. Ik beschik over professionele software en diepgaande kennis omtrent het realiseren van een effectieve marketingstrategie voor jouw bedrijf.  Het is mijn doel om jouw online resultaten constant te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat jij niet meer overweldigd wordt door alle online mogelijkheden, maar jij je kunt focussen op waar jij blij van wordt.

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Wat ontzettend fijn om met Stella te werken! Stella heeft ontzettend veel vakkennis en weet dit heel erg goed te vertalen naar concrete plannen en opdrachten. Ze is enthousiast, betrouwbaar en is niet bang ook kritisch te zijn. Daarnaast reageert Stella heel snel op vragen en geeft op een positieve manier feedback. Door de samenwerking met Stella voel ik me veel kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!

Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de snelheid van werken, haar pro-activiteit en deskundigheid. Bovendien doet ze wat ze belooft. Ik kan Stella van harte aanbevelen.

Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp

Hoe ga ik te werk?

Intakegesprek Marketingmama

Intakegesprek

We besprek jouw business, doelgroep, en producten en/of diensten, jouw doelen en je weggever. Dit alles doe ik vrijblijvend en ik goed overleg met als doel een zo kloppend mogelijke win-win situatie te komen. Wanneer we een match zijn, gaan we samen aan de slag.
Analyse ideale klant en concurrentie

Analyse ideale klant

Wanneer we van beide kanten een 'go' gegeven hebben, ontvang je van mij 10 vragen over jouw ideale klant. Je geeft hierin o.a. antwoord op vraag welke pijnpunten jouw ideale klant ervaart en welke oplossing zij wensen voor hun probleem en leg je concreet je weggever uit.

stappenplan

Stappenplan funnel

Al we in kaart hebben wie jouw ideale klant is en welke vragen, wensen en pijnpunten zij hebben krijg je van mij een concreet stappenplan waarmee jij jouw funnel kunt gaan maken. Dit werkt volgens het know-like-trust principe. Jouw potentiële klant moet je uiteraard eerst leren kennen, daarna leuk vinden en vervolgens vertrouwen om over te gaan tot een aankoop. Je gaat zelf aan de slag met het schrijven van je teksten voor je geautomatiseerde mails.

implementatie

Inrichten van Active Campaign/Mailblue

Zodra alle teksten zijn geschreven kan de daadwerkelijke funnel in het emailmarketing programma ActiveCampaign/Mailblue geplaatst worden. In een call van 1 uur kijk ik direct mee terwijl je dit doet en kan ik je gelijk voorzien van tips & tricks. Het is wel belangrijk dat je de software dit pakket aanschaft. Uiteraard kan ik je eventueel adviseren en het pakket wat het beste voor je geschikt is.

contact

Eindgesprek na 1 maand

Na een maand hebben we een eindgesprek van 30 minuten waarin je mij het hemd van het lijf kunt vragen en ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd naar je resultaten. In het gesprek hoor ik graag of gebruik wilt maken van mijn ondersteuning of dat we de werkzaamheden afsluiten.

Ben jij klaar voor meer leads en klanten?

Samen jouw funnel bouwen en reviewen

347,-

Per funnel

  • Uitleg Email marketingstrategie 
  • Concreet stappenplan voor jouw funnel
  • In 2 calls jouw funnel in ActiveCampaign/Mailblue
  • Feedback en review van jouw funnel

Uitbesteden funnels

€80,-

Per uur

  • Uitleg Email marketingstrategie 
  • Concreet stappenplan voor jouw funnel
  • Uitschrijven van geautomatiseerde mails
  • Funnel inrichten in  ActiveCampaign/Mailblue
Deze site gebruikt cookies