Kickstart je Marketing
Kickstart je Marketing

Kickstart je marketing

De online training voor een succesvolle marketingstrategie

Kickstart je marketing

De online training voor een succesvolle marketingstrategie

Stella Peperkoorn
Stella Peperkoorn - Eigenaar Marketingmama

Een kei in je vak, maar ppff die marketing..

Je bent gestart als ondernemer om financieel vrij te zijn. Je wilt doen waar je echt blij van wordt, voor jezelf, maar ook voor je gezin. Je bent ervan overtuigd dat jij mensen echt verder kunt helpen met jouw dienst.  Je hebt een website en je bent zichtbaar op social media

Maar helaas blijft een consistente stroom aan klanten en omzet uit.  Jij hebt al meerdere dingen ingezet om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en of ondernemen nu wel de juiste keus was.

Ik ben Stella Peperkoorn Marketingcoach voor ambitieuze kennisondernemers en ik help je graag met de exacte stappen die nodig zijn om wel die leads en klanten binnen te halen. In mijn online training Kickstart je Marketing leer ik je graag de strategie vaardigheden en middelen waarmee je met vertrouwen marketing kunt creëren die resultaten oplevert en je het vermogen geeft om jouw bedrijf laten groeien.

8+

Ervaring in online marketing
350+
Ondernemers geholpen
150+
Deelnemers trainingen
These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik heb weer focus op mijn bedrijf zodat ik kan groeien"
Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen, waar sta je nu, maar waar liggen vooral de kansen die je nog niet hebt benut? Zit ik nog wel op het juiste spoor met het doel wat ik voor ogen heb? Wanneer je met dit online programma aan de slag gaat, zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. En niet alleen je mindset wordt aangepakt, maar je kunt ook gelijk aan de slag met alle tools! Met dit online programma breng je weer de focus terug op je bedrijf, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien! 


Elise de Vries -Office & business support

Elise de Vries
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Super dat ik vindbaar en zichtbaar ben voor mijn klanten"

Door middel van het programma word ik beter gevonden en weet ik hoe ik van mijn websitebezoekers leads kan maken en van mijn leads klanten kan maken.

Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!


Sabine van der Pels - Voedingsconsulent

Sabine van der Pels Food Happiness
Ms. Nameless
Add Your Stars
Academy
In de online leeromgeving, vind je mijn meest waardevolste lessen die jij kunt bekijken wanneer het jou uitkomt, zodat je exact weet welke stappen nodig zijn om die succesvolle marketingstrategie te creëren. 
Contentplan
In de online leeromgeving vind je naast de video's bij elke module een werkboek of naslagwerk. Zo kun je echt gericht aan de slag en kun je voor jezelf gaan bepalen hoe jij de kennis gaat toepassing in jouw specifieke situatie.
QA
Deelname aan het traject geeft je direct toegang tot de besloten community. Het geeft je de mogelijkheid om te sparren met gelijkgestemden ondernemers, je kunt al jouw vragen stellen, netwerken en nog veel meer.
Marketingmama live dag met volle focus naar jouw succes

Welke resultaten behaal je met Kickstart je Marketing?

🔥 Je weet hoe je een ondernemersmindset creëert, waarmee je resultaten behaald

🔥 Je weet hoe je een strategisch aanbod maakt voor je ideale klant

🔥 Je weet wie je ideale klant is en hoe je die kunt bereiken

🔥 Je weet hoe je jouw website het beste kunt inrichten voor meer bereik en conversie

🔥 Je weet welke content je kunt maken voor meer bereik op je social media kanalen

Kortom met deze online training weet jij met welke  strategie, vaardigheden en middelen je marketing kunt creëren waarmee jij resultaten behaald en  jij je bedrijf kunt laten groeien. 

Kickstart je Marketing

€197,-

Kickstart je Marketing

Met online training weet jij met welke  strategie, vaardigheden en middelen je marketing kunt creëren waarmee jij resultaten behaald en  jij je bedrijf kunt laten groeien. 

🔥 In 7 videolessen leer ik je alles over een succesvolle marketingstrategie

🔥 Diverse praktische videolessen over marketingtools

🔥 Elke les bevat een werkboek of downloadbaar werkmateriaal

🔥 6 maanden toegang tot de besloten leeromgeving & community

Onder andere samengewerkt met:

Marketingmama heeft gewerkt voor

Ben jij klaar om te groeien? Kies vandaag nog voor Kickstart je Marketing