Op zoek naar online marketing ondersteuning?
arrow_drop_up arrow_drop_down
Marketingmama marketing ondersteuning

Op zoek naar online marketing ondersteuning?

Ik help je met jouw online marketing activiteiten, zodat jij kunt doen waar je blij van wordt

Marketingmama marketing ondersteuning

Op zoek naar online marketing ondersteuning?

Ik help je met jouw marketing activiteiten, zodat jij doet waar je blij van wordt

Marketingmama marketing ondersteuning

SEO analyse en advies

Ik help je naar hogere posities in zoekmachines door professionele SEO analyses en advies 

Analyse huidige situatie

SEO Copywriting

Ik schrijf relevante, waardevolle en SEO-geoptimaliseerde content voor jouw doelgroep

Email marketing

Emailmarketing

Ik help je met het inrichten van jouw funnels of het maken en versturen van jouw campagnes.

Stella Peperkoorn

Wil je aan de slag met online marketing, maar ontbreekt het je aan kennis of tijd?

Omzet voor jouw bedrijf is hetzelfde als de voeding voor jouw lichaam, je kunt niet zonder. Zonder de inzet van online marketing voor je bedrijf is het behalen van leads en klanten vrijwel onmogelijk. Toch zie ik dat veel ondernemers onvoldoende zichtbaar en vindbaar zijn en het lastig vinden om zichzelf te verkopen. Vaak ontbreekt het aan kennis van online marketing. Het verdiepen in het marketingvak kost tijd, geld en energie en veel ondernemers laten zodoende veel leads en dus ook omzet liggen.

En dat is jammer, want wist je dat je jouw online marketingactiviteiten prima kunt laten verzorgen door een professional?

Mijn naam is Stella Peperkoorn, online marketingstrateeg en eigenaar van Marketingmama. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd als online marketeer bij verschillende bedrijven. Tegenwoordig help ik andere ondernemers meer website-bezoekers, leads en klanten te realiseren met de juiste online marketing ondersteuning. Zo kun je en resultaat behalen en kun jij doen wat je blij maakt.

8
jaren ervaring in online marketing

350+ 

artikelen geschreven

20+

opdrachtgevers 

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Mijn website is nu SEO geoptimaliseerd, zodat ik veel beter vindbaar ben. Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!

Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de snelheid van werken, haar pro-activiteit en deskundigheid. Bovendien doet ze wat ze belooft. Als je ook je online zichtbaarheid en vindbaarheid wil vergroten kan ik Stella van harte aanbevelen.


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp - Organisatiecoach
Voordelen van samen werken aan je online marketing

De voordelen van samenwerken met een marketingstrateeg

Wanneer je ervoor kiest om samen te werken met een marketingstrateeg, hoef je zelf niet te investeren in dure trainingen of je te verdiepen in ingewikkelde software. Je hebt altijd een professional aan je zijde die het beste wilt halen uit jouw bedrijf. Ik ben betrokken bij jouw merk, je filosofie, producten en ideale klant. Ik beschik over professionele software en diepgaande kennis omtrent het realiseren van een effectieve marketingstrategie voor jouw bedrijf.  Het is mijn doel om jouw online resultaten constant te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat jij niet meer overweldigd wordt door alle online mogelijkheden, maar jij je kunt focussen op waar jij blij van wordt.

Wat kan ik voor je betekenen?

SEO

SEO

Wil jij beter gevonden in zoekmachines? Dan is een technisch goede website in combinatie met goede content die aansluit op de behoefte van je ideale klant essentieel. Nadat we in kaart hebben gebracht wie jouw ideale klant is, maak een scan van je website met professionele software. Zo weten we wat er technisch verbeterd moet worden en met welke content we een beter positie in zoekmachines kunnen bemachtigen.
Copywriting

Copywriting

Goede content is essentieel om gevonden te worden door je doelgroep. Ik schrijf toegankelijke content die relevant en waardevol is voor je doelgroep en hen aanzet tot actie. Of het nu een blog- of kennisartikel is, ik schrijf graag voor jouw bedrijf. Al mijn teksten zijn SEO geoptimaliseerd voor jouw niche en doelgroep.Email marketing

Email marketing/Funnels

E-mailmarketing is hét middel om nieuwe leads wilt verzamelen of juist meer wilt verkopen aan je bestaande klanten. Met mijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van ActiveCampaign/Mailblue help ik met jouw emailmarketing strategie en een compleet stappenplan om met jouw funnel meer leads en klanten te genereren.Deze site gebruikt cookies