Marketingmama Methode
Marketingmama

Vind jij marketing ook zo'n gedoe?

Met de Marketingmama Methode heb jij in 90 dagen meer leads, klanten en omzet voor jouw business!

Marketingmama methode header mobile

Vind jij marketing ook zo'n gedoe?

Met de Marketingmama Methode heb jij in 90 dagen meer leads, klanten en omzet voor jouw business!

ideale klant

Persoonlijke coaching

Gedurende 90 dagen 1-op-1 begeleiding, zodat jij het beste kunt haalt uit het traject en jij kunt doen wat jou gelukkig maakt

online masterclass

Online Masterclasses

In mijn online academy leer ik je in 5 masterclasses de methode om meer leads, klanten en omzet te behalen voor jouw business

community

Ontmoet gelijkgestemden

In mijn eigen community ontmoet je gelijkgestemden, kun je netwerken, sparren, ervaringen delen en elkaar motiveren

Stella Peperkoorn Marketingcoach

Ben jij klaar met aanrommelen en wil je echt werken aan je financiële en persoonlijke vrijheid?

Je bent kennis ondernemer en je bent jouw bedrijf vanuit jouw passie begonnen om financieel vrij te zijn. Je wilt doen waar je echt blij van wordt, voor jezelf, maar ook voor je gezin. Je bent ervan overtuigd dat jij mensen echt verder kunt helpen met jouw dienst.  Je hebt een website met een aanbod en je bent zichtbaar op social media

Maar helaas blijft een consistente stroom aan klanten en omzet uit.  Jij hebt al meerdere dingen ingezet om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en of ondernemen nu wel de juiste keus was.

Je weet dat je online marketing en moet inzetten en moet verkopen om je bedrijf te laten groeien, maar je weet eigenlijk niet goed welke strategie nu nodig is om jouw doelen te behalen. Je doet van alles tegelijkertijd en het kost je tijd en geld zonder resultaat. 

Wil je succesvol ondernemen, dan moet je niet alleen goed zijn in je vak, maar ook beschikken over een goede marketing- en sales strategie. Het begrijpen van deze strategie is net zo belangrijk als het begrijpen van jouw vakgebied. En natuurlijk kun je hier en daar een cursus doen, maar als je strategie niet klopt zul je niet verder kunnen groeien.

Ik ben Stella Peperkoorn, marketingcoach voor mombosses, online marketeer en online ondernemer. Na diverse jaren te hebben gewerkt als online marketeer bij verschillende bedrijven, ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Inmiddels heb ik al vele ondernemers, met mijn bewezen methode, geholpen om meer leads, klanten en omzet te behalen voor hun bedrijf, met als resultaat dat zij financieel vrij zijn en kunnen doen wat hen gelukkig maakt. En precies dát gun ik jou ook!

8+
jaren ervaring in online marketing

200+

ondernemers geholpen

20+

opdrachtgevers 

Dit zeggen anderen over Marketingmama

Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!


Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp

Hoe werkt de Marketingmama Methode?

Marketingmama methode stap 1

Het vinden van je ideale klant

Als je niemand persoonlijk aanspreekt, zal niemand zich ook aangesproken voelen. We starten dan ook met het heel helder maken van jouw ideale klant, zodat je de juiste mensen naar je toetrekt .
Marketingmama methode stap 2

Het maken van een strategisch productaanbod

Welke stappen doorloopt jouw ideale klant voordat zij overgaan tot een aankoop? Hoe kun je op een laagdrempelige manier jouw ideale klant bereiken en hem of haar overtuigen dat jij hen echt verder helpt?  Met een strategisch product aanbod zorg jij dat je onweerstaanbaar bent voor de juiste klanten.

Marketingmama methode stap 3

Het optimaliseren van je website, meer zichtbaarheid en meer conversie

Met een goede website ben jij zichtbaar en vindbaar voor je ideale klant. Maar nog belangrijker, een goede website zorgt voor een hogere conversie en dus meet omzet en meer klanten. k maak een audit (analyse) van je website. Je krijgt hiervan gedurende het traject een uitgebreid rapport en advies zodat je weet wat er nodig is om jouw website te optimaliseren voor je ideale klant

Marketingmama methode stap 4

Het maken van je funnel, zodat je jouw ideale klant helpt een keuze te maken

Voordat je kunt verkopen moet jou ideale klant je eerst leren kennen een klik met je hebben en je vertrouwen. Door te werken met een funnel die naadloos aansluit om de wensen en behoefte van je doelgroep, zorg je ervoor dat jouw ideale klant exact weet hoe je hen kunt helpen en wat het resultaat is als zij voor jou kiezen.

Marketingmama methode stap 5

Het voeren van succesvolle verkoopgesprekken

Veel ondernemers vinden verkopen eng en niet leuk. Maar als je meer klanten en omzet wilt behalen is het wel noodzakelijk om te verkopen. Ik leer je hoe je verkoopbezwaren kunt wegnemen en je kunt verkopen zonder je bezwaard of ongemakkelijk te voelen. Daarnaast werk je aan jouw doelen. Hoeveel heb je nodig om te doen wat jou gelukkig maakt?

Stella Peperkoorn Marketingmama

De Marketingmama methode is voor jou als je

✔ van alles al geprobeerd hebt om meer klanten en omzet te krijgen, maar het net lukt

✔ ziet dat jouw concurrenten wel klanten lijken te krijgen, maar ze niet bij jou komen

✔ nog niet genoeg winst uit je bedrijf haalt om jezelf voldoende salaris te geven

✔ wel al genoeg winst uit je bedrijf haalt, maar hiervoor te veel uren moet maken

✔ moeite hebt met sales en vaak bezwaren hoort (te duur, geen tijd etc.)

 1. Kies jij ervoor om het zelf uit te zoeken? Dan verandert er ook niks
 • Of ja jij nu echt werken aan die omzetgroei met een strategie die wel werkt?


Laat mij jou helpen om met een goede marketing- en sales strategie meer leads, omzet en klanten te behalen, zodat jij kunt doen wat jou gelukkig maakt.

Wat krijg je van mij?

✅ 3 maanden 1-op-1 begeleiding

Het bedenken van een goede strategie, deze implementeren en optimaliseren vergt tijd en energie. Ik help je gedurende drie maanden met mijn expertise als online marketeer en online ondernemer om jouw bedrijf te laten floreren. Je krijgt van mij opdrachten mee, die ik vervolgens zal voorzien van feedback

✅ Toegang tot Marketingmama Academy gedurende 1 jaar

Naast mijn persoonlijk begeleiding krijg je toegang tot mijn Online Academy, met vele waardevolle masterclasses. In deze Masterclasses leg ik heel concreet met welke acties jij meer leads omzet en klanten gaat behalen. zodat je zelf met de benodigde tools aan de slag kunt.  

✅ Kick-off sessie van 1 uur

Tijdens de start van het traject hebben wij een uitgebreide kick-off sessie waarin we jouw huidige strategie in kaart brengen en een sterk fundament gaan bouwen voor jouw business. We kijken naar je omzetdoelen, ideale klant, je aanbod en je verdienmodel en stellen een plan op om jou doelen ook te gaan behalen. Je begint het traject met een goede basis om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

✅ 3 coach gesprekken van 1 uur 

Gedurende het traject heb je met mij 3 x een online coachgesprek. In deze gesprekken bespreken we de opdrachten die je hebt gemaakt enm de feedback die je van mij hebt gekregen. Zo kun je jouw strategie verder optimaliseren om het beste uit het traject te halen. Naast de coachgesprekken kun je mij persoonlijk al je vragen stellen via de chat in mijn besloten community

✅ Volledige website-scan en adviesrapport op maat

Je ontvangt van mij een eenmalig een complete audit van je website inclusief een adviesrapport op maat. Zo weet je exact wat er nodig is om je website naar een hoger niveau te tillen en je jouw zichtbaarheid een boost kunt geven.

✅ Toegang tot de besloten community gedurende 1 jaar

Veel ondernemers hebben de behoefte om met gelijkgestemden te sparren. In mijn community vind je andere ondernemers die dit traject hebben doorlopen. Loop je ergens in vast, vind je het prettig als collega ondernemers ergens naar kijken? Bespreek het in de community
Stella Marketingmama vrijheid

Wat levert het traject jou op:

 • Je hebt een strategisch aanbod waarmee jij jouw omzetdoel behaald
 • Je weet wie je ideale klant is en hoe jij hem of haar kunt bereiken
 • Je kunt jouw website optimaliseren voor meer zichtbaarheid en conversie
 • Je weet hoe je een consistente stroom van leads, klanten en omzet genereert
 • Je weet hoe je succesvol kunt verkopen zonder je ongemakkelijk te voelen
 • Je hebt een stevig strategisch fundament voor een succesvolle business

Hoe lang wil jij nog aanmodderen en tijd en geld investeren in iets wat niet werkt? Kies vandaag nog voor jouw succes!

Dit zeggen anderen over de Marketingmama Methode

Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen, waar sta je nu, maar waar liggen vooral de kansen die je nog niet hebt benut? Zit ik nog wel op het juiste spoor met het doel wat ik voor ogen heb? Wanneer je met Stella aan de slag gaat met haar 1 op 1 adviestraject zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. Het is vooral heel fijn om 1 op 1 met Stella te sparren over mijn eigen bedrijf.

Een frisse blik! En niet alleen je mindset wordt aangepakt, maar je kunt ook gelijk aan de slag met alle tools om direct aan de slag te gaan! Met het adviestraject van Stella breng je weer de focus terug op je bedrijf, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien! 

Elise de Vries
Elise de Vries - Office en Business Support

Door middel van het 1-op-1 adviestraject, word ik beter gevonden en kan ik kwalitatief goede advertenties schrijven om betaald te adverteren op Facebook en Google Ads.

Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!


Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent

Klaar om te groeien?

Meest gekozen

Eenmalige investering

€1447
 • In 3 maanden 1-op-1 begeleiding
 • Toegang tot de Marketingmama Academy (t.w.v. €997)
 • Een kick-off sessie van 1 uur
 • 3 x een online coachingsgesprekken van 1 uur
 •  Volledige website scan + adviesrapport  (t.w.v. €497)
 • Toegang tot de besloten community
 • Support via de chat op werkdagen

Investering in 3 termijnen van

€499,-
 • In 3 maanden 1-op-1 begeleiding
 • Toegang tot de Marketingmama Academy (t.w.v. €997)
 • Een kick-off sessie van 1 uur
 • 3 x een online coachingsgesprekken van 1 uur
 •  Volledige website scan + adviesrapport  (t.w.v. €497)
 • Toegang tot de besloten community
 • Support via de chat op werkdagen

                   

De meest gestelde vragen vind je hier

Waarom zou ik kiezen voor de Marketingmama methode

Als je genoeg leads, klanten en omzet behaald voor jouw business, dan is de Marketingmama methode niet geschikt? Maar als het nog niet storm loopt, het geld nog niet tegen de plinten klotst, is het een goed idee. Want als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg...

Waarom is persoonlijke begeleiding van een marketingcoach een toegevoegde waarde?

Met mijn brede en diepgaande kennis van online marketing kan ik je alles leren zonder dat je meerdere cursussen en boeken zelf hoeft door te spitten. Je kunt niet in 1 week een online marketeer worden. Ik geef je concreet advies en praktische tips en ben jouw sparringspartner

Is de methode ook geschikt voor mijn business?

De methode is bij uitstek geschikt voor coaches en kennisondernemers

Hoeveel tijd kost het mij?

Er zijn 5 masterclasses die je kijkt volgens de planning die we samen vooraf afstemmen. Daarnaast krijg je concrete opdrachten van mij om een goed mogelijk resultaat te behalen. Ga er vanuit dat je ongeveer een dagdeel per week investeert in dit traject om een zo goed mogelijk resultaat te behalen

Is de community een Facebook groep?

Nee, de community is in mijn eigen beheer. Jouw gegevens en hetgeen wat je deelt is veilig en zal niet worden gedeeld buiten het traject

                 

Gun jezelf financiële vrijheid

arrow_drop_up arrow_drop_down