Marketingmama Methode

Het marketingmama 1-op-1 traject

In 90 dagen een ijzersterk marketingplan waarmee jij meer klanten en omzet behaald

Het marketingmama 1-op-1 traject

In 90 dagen een ijzersterk marketingplan waarmee jij meer klanten en omzet behaald

1-op-1 coaching

Persoonlijke coaching

Gedurende 90 dagen 1-op-1 begeleiding, zodat jij het beste kunt haalt uit het traject en jij kunt doen wat jou gelukkig maakt

Online academy

Online Masterclasses

In mijn online Academy vindt je 5 Masterclasses, die samen zorgen voor het strategisch fundament van jouw business.

Community

Ontmoet gelijkgestemden

In mijn eigen community ontmoet je gelijkgestemden, kun je netwerken, sparren, ervaringen delen en elkaar motiveren

pijl

”Hoe kom ik nu aan klanten”

Je bent kennis ondernemer en je bent jouw bedrijf vanuit jouw passie begonnen om financieel vrij te zijn. Je wilt doen waar je echt blij van wordt, voor jezelf, maar ook voor je gezin. Je bent ervan overtuigd dat jij mensen echt verder kunt helpen met jouw dienst.  Je hebt een website met een aanbod en je bent zichtbaar op social media. Maar helaas blijft een consistente stroom aan klanten en omzet uit.  Jij hebt al meerdere dingen ingezet om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en of ondernemen nu wel de juiste keus was. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

”Hoe kom ik nu aan klanten?”

Je bent kennis ondernemer en je bent jouw bedrijf vanuit jouw passie begonnen om financieel vrij te zijn. Je wilt doen waar je echt blij van wordt, voor jezelf, maar ook voor je gezin. Je bent ervan overtuigd dat jij mensen echt verder kunt helpen met jouw dienst.  Je hebt een website met een aanbod en je bent zichtbaar op social media. Maar helaas blijft een consistente stroom aan klanten en omzet uit.  Jij hebt al meerdere dingen ingezet om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en of ondernemen nu wel de juiste keus was. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Stella peperkoorn - Marketingmama

Je weet dat je iets moet met marketing, maar je weet niet hoe!

Je weet dat je online marketing en moet inzetten en moet verkopen om je bedrijf te laten groeien, maar je weet eigenlijk niet goed welke strategie nu nodig is om jouw doelen te behalen. Je doet van alles tegelijkertijd en het kost je tijd en geld zonder resultaat. 

Wil je succesvol ondernemen, dan moet je niet alleen goed zijn in je vak, maar ook beschikken over een goede marketing strategie. Het begrijpen van deze strategie is net zo belangrijk als het begrijpen van jouw vakgebied. En natuurlijk kun je hier en daar een cursus doen, maar als je strategie niet klopt zul je niet verder kunnen groeien.

Ik ben Stella Peperkoorn, marketingcoach voor ambitieuze kennisondernemers. Al vele ondernemers heb ik mogen helpen met mijn bewezen methode om meer leads, klanten en omzet te behalen voor hun bedrijf, met als resultaat dat zij financieel vrij zijn en kunnen doen wat hen gelukkig maakt. En precies dát gun ik jou ook!

Bekijk hoe ik je kan helpen


8+
jaren ervaring in online marketing

200+

ondernemers geholpen

20+

opdrachtgevers 

Dit zeggen anderen over Marketingmama

Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!


Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp

Waar werken we samen aan in het traject?

Marketingmama methode stap 1

Het vinden van je ideale klant

Als je niemand persoonlijk aanspreekt, zal niemand zich ook aangesproken voelen. We starten dan ook met het heel helder maken van jouw ideale klant, zodat je de juiste mensen naar je toetrekt .
Marketingmama methode stap 2

Het creëren van jouw onderscheidend vermogen

Waarom zou een potentiële klant voor jou moeten kiezen en niet voor een ander? Veel kennisondernemers weten niet goed antwoord te geven op de vraag. En als jij er geen antwoord op kunt geven, hoe kan jouw ideale klant dat doen? Ik help je jouw onderscheidend vermogen te creëren, zodat jouw ideale voor jou gaat kiezen en niet voor een ander.

Marketingmama methode stap 3

Het maken van een strategisch productaanbod

Welke stappen doorloopt jouw ideale klant voordat zij overgaan tot een aankoop? Hoe kun je op een laagdrempelige manier jouw ideale klant bereiken en hem of haar overtuigen dat jij hen echt verder helpt?  Met een strategisch product aanbod zorg jij dat je onweerstaanbaar bent voor de juiste klanten.

Marketingmama methode stap 4

Je website beter vindbaar en zichtbaar maken voor je ideale klant

Met een goede website ben jij zichtbaar en vindbaar voor je ideale klant. Maar nog belangrijker, een goede website zorgt voor een hogere conversie en dus meet omzet en meer klanten. Ik maak een audit (analyse) van je website. Je krijgt hiervan gedurende het traject een uitgebreid rapport en advies zodat je weet wat er nodig is om jouw website te optimaliseren voor je ideale klant. Je ontvang van mij een format zodat jij exact weet hoe je jouw website zo goed mogelijk kunt opbouwen.

Marketingmama methode stap 5

Continue leads aantrekken en deze omzetten naar betalende klanten

Voordat je kunt verkopen moet jou ideale klant je eerst leren kennen een klik met je hebben en je vertrouwen. Door te werken met een funnel die naadloos aansluit om de wensen en behoefte van je doelgroep, zorg je ervoor dat jouw ideale klant exact weet hoe je hen kunt helpen en wat het resultaat is als zij voor jou kiezen.

Marketingmama live dag met volle focus naar jouw succes

Wat levert het traject jou op:

 • Je hebt een strategisch aanbod waarmee jij jouw omzetdoel behaald
 • Je weet wie je ideale klant is en hoe jij hem of haar kunt bereiken
 • Je kunt jouw website optimaliseren voor meer zichtbaarheid en conversie
 • Je weet hoe je een consistente stroom van leads, klanten en omzet genereert
 • Je weet hoe je succesvol kunt verkopen zonder je ongemakkelijk te voelen
 • Je hebt een stevig strategisch fundament voor een succesvolle business

Hoe lang wil jij nog aanmodderen en tijd en geld investeren in iets wat niet werkt? Kies vandaag nog voor jouw succes!

Marketingmama marketingstrategie in 1 dag

De Marketingmama methode is voor jou als je

 • Alles geprobeerd hebt om meer klanten en omzet te krijgen, maar het niet lukt
 • Ziet dat jouw concurrenten wel klanten krijgen, maar ze niet bij jou komen
 • Nog niet genoeg winst uit je bedrijf haalt om jezelf voldoende salaris te geven
 • Wel al genoeg winst uit je bedrijf haalt, maar hiervoor te veel uren moet maken

Kies jij ervoor om het zelf uit te zoeken? Dan verandert er ook niks
Of ja jij nu echt werken aan die omzetgroei met een strategie die wel werkt?


Laat mij jou helpen om met een goede marketing- en sales strategie meer leads, omzet en klanten te behalen, zodat jij kunt doen wat jou gelukkig maakt.

Wat krijg je van mij?

1-op-1 coaching

1-op-1 coaching

Gedurende het traject heb je met mij 3 x een coachgesprek van één uur bij mij op locatie in Amstelveen. In deze gesprekken bespreken we de opdrachten die je hebt gemaakt en de feedback die je van mij hebt gekregen. Zo kun je jouw strategie verder optimaliseren om het beste uit het traject te halen.
Online academy

Online Academy

In mijn online Academy vindt je 5 Masterclasses, die samen zorgen voor het strategisch fundament van jouw business. Ook vind je hier de werkboeken en downloadbaar werkmateriaal en je huiswerk. Die je maakt voorafgaand aan ons coach gesprek, zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen.
Community

Toegang Community

Veel ondernemers hebben de behoefte om met gelijkgestemden te sparren. In mijn community vind je andere ondernemers die dit traject hebben doorlopen. Loop je ergens in vast, vind je het prettig als collega ondernemers ergens naar kijken? Bespreek het in de community

Dit zeggen anderen over de Marketingmama

Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen, waar sta je nu, maar waar liggen vooral de kansen die je nog niet hebt benut? Zit ik nog wel op het juiste spoor met het doel wat ik voor ogen heb? Wanneer je met Stella aan de slag gaat met haar 1 op 1 adviestraject zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. Het is vooral heel fijn om 1 op 1 met Stella te sparren over mijn eigen bedrijf.

Een frisse blik! En niet alleen je mindset wordt aangepakt, maar je kunt ook gelijk aan de slag met alle tools om direct aan de slag te gaan! Met het adviestraject van Stella breng je weer de focus terug op je bedrijf, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien! 

Elise de Vries
Elise de Vries - Office en Business Support

Door middel van het 1-op-1 adviestraject, word ik beter gevonden en kan ik kwalitatief goede advertenties schrijven om betaald te adverteren op Facebook en Google Ads.

Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!


Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent

Klaar om te groeien?

Meest gekozen

Eenmalige investering

€1447
 • 3 maanden 1-op-1 begeleiding
 • Toegang tot de Marketingmama Academy (t.w.v. €997)
 • Een kick-off sessie van 1 uur op kantoor (Amstelveen)
 • 3 x een coachingsgesprek van 1 uur op kantoor of online
 • Huiswerk die je inlevert en voorzien krijgt van feedback
 •  Volledige website scan (t.w.v. €497)
 • Toegang tot de community, ontmoet gelijkgestemden

Investering in 3 termijnen van

€499,-
 • 3 maanden 1-op-1 begeleiding
 • Toegang tot de Marketingmama Academy (t.w.v. €997)
 • Een kick-off sessie van 1 uur op kantoor (Amstelveen)
 • 3 x een coachingsgesprek van 1 uur op kantoor of online
 • Huiswerk die je inlevert en voorzien krijgt van feedback
 • Volledige website scan (t.w.v. €497)
 • Toegang tot de community, ontmoet gelijkgestemden

                   

De meest gestelde vragen vind je hier

Waarom zou ik kiezen voor dit traject

Als er gaten zitten in het fundament van je business, kun je het natuurlijk eerst zelf proberen, maar je kunt je zelf niet coachen, net zoals je jezelf ook niet kunt leren auto rijden en zwemles geven. Als jij echt een succesvolle business wil bouwen dan ben ik er voor je om je te helpen met een volledige marketingstrategie, waarmee jij zichtbaar en vindbaar bent voor je juiste klanten en jij consistent leads gaat genereren voor jouw business.

Waarom is persoonlijke begeleiding van een marketingcoach een toegevoegde waarde?

Met mijn brede en diepgaande kennis van online marketing kan ik je alles leren zonder dat je meerdere cursussen en boeken zelf hoeft door te spitten. Je kunt niet in 1 week een online marketeer worden. Ik geef je 1-op-1 concreet advies en praktische tips en ben jouw sparringspartner.

Is dit traject ook geschikt voor mijn business?

De methode is bij uitstek geschikt voor kennisondernemers, maar ook geschikt voor coaches in diverse branches.

Waar vinden de coachgesprekken plaatst en hoe lang duren ze?

De coach gesprekken vinden plaats bij mij op kantoor in Amstelveen. Als je ver weg woont en reizen lukt niet, kan het coachgesprek ook online. Ik reserveer 2 per coachgesprek 2 uur volledig voor jou. Twee weken na het laatste coachgesprek plannen we een afsluitende Q&A van 30 minuten via Zoom zodat je al jouw vragen die nog open staan. dan aan mij kan stellen.

Hoeveel tijd kost het mij?

Ga er vanuit dat je ongeveer één dag per week investeert in dit traject om een zo goed mogelijk resultaat te behalen

                 

Gun jezelf financiële vrijheid

arrow_drop_up arrow_drop_down