Marketingmama Methode
Marketingmama

Word je al moe bij de gedachte dat je iets moet met marketing?

Met de Marketingmama Methode heb jij in 90 dagen meer leads, klanten en omzet voor jouw business!

Mamamarketing adviestraject

Word je al moe bij de gedachte dat je iets moet met marketing?

Met de Marketingmama Methode heb jij in 90 dagen meer leads, klanten en omzet voor jouw business!

ideale klant

Persoonlijke coaching

Gedurende 90 dagen eens in de twee weken een 1-op-1 online call om je de beste ondersteuning te geven naar online succes

online masterclass

Online Masterclasses

In mijn online academy leer ik je in 5 masterclasses de methode om meer leads, klanten en omzet te behalen voor jouw business

community

Ontmoet gelijkgestemden

In mijn eigen community ontmoet je gelijkgestemden, kun je netwerken, sparren, ervaringen delen en elkaar motiveren

Stella Peperkoorn

Ben jij klaar met aanrommelen en echt werken aan je financiële en persoonlijke vrijheid?

Je bent jouw bedrijf vanuit jouw passie begonnen. Je wilt doen waar je echt blij van wordt, wat je energie geeft en waar je mensen echt verder mee kunt helpen. 

Maar helaas blijft een consistente stroom aan klanten en omzet uit.  Jij hebt al meerdere dingen ingezet om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en jouw product of dienst.

Je weet dat je online marketing moet inzetten om je bedrijf te laten groeien, maar weet eigenlijk niet goed welke strategie nu nodig is om jouw doelen te behalen. je doet van alles tegelijkertijd en het kost je tijd en geld zonder resultaat. 


Ik ben Stella en ik ben marketingcoach voor jouw online succes.


Wil je succesvol ondernemen, dan moet je niet alleen goed zijn in je vak, maar ook beschikken over een goede online marketingstrategie. Het begrijpen van deze strategie is net zo belangrijk als het begrijpen van jouw vakgebied. En natuurlijk kun je hier en daar een cursus doen, maar als je strategie niet klopt zul je niet verder kunnen groeien.

 1. Kies jij ervoor om het allemaal zelf uit te zoeken? Dan verandert er niets en blijf je krijgen wat je altijd kreeg

 • Of ja jij nu echt aan de slag om te werken aan die omzetgroei door te kiezen voor een strategie die voor jouw bedrijf werkt?


Laat mij jou helpen om met een goede online marketingstrategie meer leads, omzet en klanten te behalen, zodat jij kunt doen wat jou gelukkig maakt.

Bekijk hoe ik je kan helpen
8
jaren ervaring in online marketing

200+

ondernemers geholpen

20+

opdrachtgevers 

Dit zeggen anderen over Marketingmama

Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!


Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp

Hoe werkt de Marketingmama Methode?

Marketingmama methode stap 1

Het vinden van je ideale klant

Als je niemand persoonlijk aanspreekt, zal niemand zich ook aangesproken voelen. We starten dan ook met het heel helder maken van jouw ideale klant, zodat je de juiste mensen naar je toetrekt .
Marketingmama methode stap 2

Het maken van een strategisch productaanbod

Welke stappen doorloopt jouw ideale klant voordat zij overgaan tot een aankoop? Hoe kun je op een laagdrempelige manier jouw ideale klant bereiken en hem of haar overtuigen dat jij hen echt verder helpt?  Met een strategisch product aanbod zorg jij dat je onweerstaanbaar bent voor de juiste klanten.

Marketingmama methode stap 3

Het optimaliseren van je website, zodat deze converteert

Met een goede website ben jij zichtbaar en vindbaar voor je ideale klant. Maar nog belangrijker, een goede website zorgt voor een hogere conversie en dus meet omzet en meer klanten. k maak een audit (analyse) van je website. Je krijgt hiervan gedurende het traject een uitgebreid rapport en advies zodat je weet wat er nodig is om jouw website te optimaliseren voor je ideale klant

Marketingmama methode stap 4

Het maken van je funnel, zodat je jouw ideale klant helpt een keuze te maken

Voordat je kunt verkopen moet jou ideale klant je eerst leren kennen een klik met je hebben en je vertrouwen. Door te werken met een funnel die naadloos aansluit om de wensen en behoefte van je doelgroep, zorg je ervoor dat jouw ideale klant exact weet hoe je hen kunt helpen en wat het resultaat is als zij voor jou kiezen.

Marketingmama methode stap 5

Sales 

Veel ondernemers vinden verkopen eng en niet leuk. Maar als je meer klanten en omzet wilt behalen is het wel noodzakelijk om te verkopen. Ik leer je hoe je verkoopbezwaren kunt wegnemen en je kunt verkopen zonder je bezwaard of ongemakkelijk te voelen. Daarnaast werk je aan jouw doelen. Hoeveel heb je nodig om te doen wat jou gelukkig maakt?

Marketingmama coachingstraject

De Marketingmama methode is voor jou als je...

 • Van alles al geprobeerd hebt om meer klanten en omzet te krijgen, maar het niet van de grond komt
 • Al je concurrenten wel klanten lijken te krijgen, maar ze niet bij jou aankloppen
 • Nog niet genoeg winst uit je bedrijf haalt om jezelf voldoende salaris te geven
 • Wel al genoeg winst uit je bedrijf haalt, maar hiervoor te veel uren werkt dan je eigenlijk zou willen
 • Jouw verkoopgesprekken niet leiden tot sales en vaak bezwaren hoort (te duur, geen tijd etc.)
Ja, dit ben ik!

Wat krijg je van mij?

✅ 3 maanden 1-op-1 begeleiding

Het bedenken van een goede strategie, deze implementeren en optimaliseren vergt tijd en energie. Ik help je gedurende drie maanden met mijn expertise als online marketeer en online ondernemer om jouw bedrijf te laten floreren. Je krijgt van mij opdrachten mee, die ik vervolgens zal voorzien van feedback

✅ Toegang tot de online academy t.w.v €997,-

Naast mijn persoonlijk begeleiding krijg je toegang tot mijn Online Academy, met vele waardevolle masterclasses, zodat je zelf met de benodigde tools aan de slag kunt. Je kunt dit op eigen tempo volgen.

✅ Kick-off sessie 1 uur

Tijdens de start van het traject hebben wij een uitgebreide kick-off sessie waarin we jouw huidige strategie in kaart brengen en een sterk fundament gaan bouwen voor jouw business. We kijken naar je omzetdoelen, ideale klant, je aanbod en je verdienmodel en stellen een plan op om jou doelen ook te gaan behalen. Je begint het traject met een goede basis om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

✅ Elke twee weken een online coachgesprek van 30 minuten en onbeperkt vragen stellen

Elke twee weken heb je met mij een online coachgesprek. Gedurende het traject heb je vier van deze gesprekken. In deze gesprekken bespreken we je voortgang van de afgelopen weken en bespreken we de opdrachten die je gemaakt hebt. Zo kun je jouw strategie verder optimaliseren om het beste uit het traject te halen. Naast de twee wekelijks coach gesprekken kun je mij persoonlijk al je vragen stellen via de chat

✅ Toegang tot de besloten community

Veel ondernemers hebben de behoefte om met gelijkgestemden te sparren. In mijn community vind je andere ondernemers die dit traject hebben doorlopen. Loop je ergens in vast, vind je het prettig als collega ondernemers ergens naar kijken? Bespreek het in de community

✅ Afsluitend adviesgesprek en Q&A van 30 minuten + volledige website audit

Aan het einde van het traject kijken we samen welke stappen jij hebt gezet en tot welk resultaat het heeft geleid. Ik geef je praktische tips en adviezen zodat je weet hoe je zelf verder kunt groeien na dit traject. Tevens ontvang je van mij een complete audit van je website, zodat jij zelf de puntjes op de i kunt zetten voor jouw kick-ass website.
zoekmachine optimalisatie

Na het traject...

 • Heb jij een strategisch aanbod waarmee jij jouw omzetdoel behaald
 • Weet jij wie je ideale klant is en hoe jij hem of haar kunt bereiken
 • Is jouw website geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en voor een hogere conversie
 • Heb jij een consistente stroom van leads, klanten en omzet voor jouw bedrijf
 • Weet jij hoe je succesvol kunt verkopen zonder je ongemakkelijk te voelen
 • Ben je nooit meer onzeker over het succes van jouw bedrijf, je weet dat je een goede strategie hebt


Hoe lang wil jij nog aanmodderen en tijd en geld investeren in iets wat niet werkt?
Kies vandaag nog voor jouw online succes!

Ja, ik ga voor online succes!


Dit zeggen anderen over de Marketingmama Methode

Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen, waar sta je nu, maar waar liggen vooral de kansen die je nog niet hebt benut? Zit ik nog wel op het juiste spoor met het doel wat ik voor ogen heb? Wanneer je met Stella aan de slag gaat met haar 1 op 1 adviestraject zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. Het is vooral heel fijn om 1 op 1 met Stella te sparren over mijn eigen bedrijf.

Een frisse blik! En niet alleen je mindset wordt aangepakt, maar je kunt ook gelijk aan de slag met alle tools om direct aan de slag te gaan! Met het adviestraject van Stella breng je weer de focus terug op je bedrijf, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien! 

Elise de Vries
Elise de Vries - Office en Business Support

Door middel van het 1-op-1 adviestraject, word ik beter gevonden en kan ik kwalitatief goede advertenties schrijven om betaald te adverteren op Facebook en Google Ads.

Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!


Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent

Klaar om te groeien?

Meest gekozen

Eenmalige investering

€1447
 • In 3 maanden een complete marketingstrategie op maat
 • Toegang tot de online academy (t.w.v. €997)
 • Een kick-off sessie van 1 uur
 • Vier online coachingsgesprekken van 30 minuten
 • Stel al jouw vragen direct aan mij via mijn chat
 • Toegang tot de besloten community
 • Afsluitend adviesgesprek en Q&A van 30 minuten

Investering in 3 termijnen van

€499,-
 • In 3 maanden een complete marketingstrategie op maat
 • Toegang tot de online academy (t.w.v. €997)
 • Een kick-off sessie van 1 uur
 • Vier online coachingsgesprekken van 30 minuten
 • Stel al jouw vragen direct aan mij via mijn chat
 • Toegang tot de besloten community
 • Afsluitend adviesgesprek en Q&A van 30 minuten

                   

De meest gestelde vragen vind je hier

Waarom zou ik kiezen voor de Marketingmama methode

Als je genoeg leads, klanten en omzet behaald voor jouw business, dan is de Marketingmama methode niet geschikt? Maar als het nog niet storm loopt, het geld nog niet tegen de plinten klotst, is het een goed idee. Want als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg...

Waarom is persoonlijke begeleiding van een marketingcoach een toegevoegde waarde?

Met mijn brede en diepgaande kennis van online marketing kan ik je alles leren zonder dat je meerdere cursussen en boeken zelf hoeft door te spitten. Je kunt niet in 1 week een online marketeer worden. Ik geef je concreet advies en praktische tips en ben jouw sparringspartner

Is de methode ook geschikt voor mijn business?

De methode is bij uitstek geschikt voor coaches en kennisondernemers

Hoeveel tijd kost het mij?

Er zijn 5 masterclasses die je on demand op je eigen tempo kunt volgen. Daarnaast krijg je concrete opdrachten van mij om een goed mogelijk resultaat te behalen. Ga er vanuit dat je ongeveer een dagdeel per week investeert in dit traject om een zo goed mogelijk resultaat te behalen

Is de community een Facebook groep?

Nee zeker niet. De community is in mijn eigen beheer. Jouw gegevens en hetgeen wat je deelt is veilig en zal niet worden gedeeld buiten het traject

Kan ik in termijnen betalen?

Dat kan, je kunt de investering in maximaal 3 termijnen betalen. Je betaalt dan wel iets meer dan wanneer je de investering ineens voldoet.

                 

Gun jezelf financiële vrijheid

Deze site gebruikt cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down