Master your Marketing online
Boost your Business course product

Master je Marketing online

In 90 dagen in het vizier van jouw ideale klant met een concrete marketingstrategie en een helder stappenplan

Marketingmama word een magneet voor de juiste klanten
Stella Peperkoorn - Eigenaar Marketingmama

Je weet dat je "iets" moet met marketing, maar waar begin je?

Je bent ondernemer geworden omdat jij financieel vrij wilt zijn, geen 9-5 baan wilt, maar kunt doen waar je gelukkig van wordt. En dat lukt aardig en je kunt van je bedrijf leven, je kunt leuke dingen doen met je gezin. Maar eigenlijk wil je verder groeien, nog meer mensen kunnen helpen met jouw kennis, meer impact maken. Je bent toe aan de volgende stap in je ondernemerschap.

Je weet dat als je echt wil groeien je iets moet met marketing, maar eigenlijk weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Je website past niet meer bij de fase waar je je in bevindt en je wil graag gaan werken met een weggever om leads te verzamelen en bouwen aan een emaillijst. Maar tja, welke tools moet je hiervoor hebben en hoe ga je dit in hemelsnaam inrichten? Je krijgt het al klotsende oksels als je aan marketing denkt, maar tegelijkertijd weet je dat het echt nodig is om die volgende stap te kunnen maken. Je ligt er al weken wakker van hoe je dit nu moet oplossen.....

Ik ben Stella Peperkoorn Marketingprofessional voor ambitieuze kennisondernemers. Al diverse jaren help ik ondernemers met een ijzersterke marketingstrategie en de inrichting hiervan met als doel dat mijn klanten een consistente stroom van websitebezoekers en leads genereren voor hun bedrijf. 

Marketingmama live dag met volle focus naar jouw succes

Master je Marketing in 90 dagen!

Doe jij nu van alles, maar weet je niet hoe je marketing nu echt goed kunt inzetten voor je bedrijf? Vind je marketing gedoe en weet je niet meer waar je moet beginnen? Weet je niet goed waarmee je nu aan klanten komt? Wil je wel zichtbaar zijn, maar weet je niet hoe?

Dan is het tijd om nu echt actie te ondernemen en een Marketing Master te worden voor jouw bedrijf!

In Master je Marketing help ik je in 90 dagen met een concrete marketingstrategie op maat

Samen gaan we aan de slag om het volgende te bereiken:

🔥  Je hebt een concreet doel gesteld, je weet wie je ideale klant is en hoe jij jezelf onderscheid van je concurrent

🔥  Je hebt een strategie op maat en een concreet actieplan om jouw doelen te behalen

🔥 Je hebt een exact voorbeeld hoe jouw website kunt optimaliseren, voor meer zichtbaarheid en een hogere conversie

🔥 Je weet met welke content jij jouw ideale klant kunt bereiken en kunt aantrekken

🔥 Je weet exact hoe je de strategie moet implementeren, welke tools hiervoor nodig zijn en hoe je ze inzet

🔥 Je hebt een geoliede machine gecreëerd voor het consistent genereren van website bezoekers en leads


These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Eindelijk ben ik zichtbaar voor je juiste mensen"
Ik had al een mooi website, maar helaas was deze niet vindbaar voor de juiste mensen. En zonder bezoekers geen klanten. Stella heeft mij fantastisch geholpen door  advies te geven over mijn website en het schrijven van de juiste content, zodat ik veel meer bezoekers aantrek. Ook heeft Stella mij geleerd hoe ik van de websitebezoekers leads kan maken, hierdoor heb ik geen gebrek meer aan opdrachten!


Janneke de Vries - Fitcoach voor vrouwen in de overgang

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Wat fijn dat ik nu een consistente stroom van klanten heb"
Voordat ik Master je Marketing volgde had ik maar een paar klanten via via. Ik wilde groter groeien, maar wist niet hoe. Door het traject bij Stella te volgen weet ik precies hoe ik mijn doelen kan halen en hoe ik zorg voor een consistente stroom van klanten kan creëren. Mijn bedrijf deed ik eerst naast mijn parttime baan, maar inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik volledig van mijn bedrijf kan leven.


Nadine Voorzij - Lifestyle coach voor Millenials 

Ms. Nameless
Add Your Stars

"Rust in mijn hoofd met een helder en concreet stappenplan"

Door mijn deelname aan Master je Marketing heb ik een concreet stappenplan wat ik moet doen om meer website bezoekers en leads te genereren. Ik hoef nu niet meer elke maand te leuren voor mijn omzet, maar ik weet nu hoe ik dit consistent kan doen en mijn doelen kan behalen.  Het geeft mij rust ion mijn hoofd dat ik exact weet elke acties ik moet ondernemen en dat is heel fijn.


Tessa Borgels - Sales expert voor IT bedrijven in het MKB

Ms. Nameless
Add Your Stars
Strategiedag
We starten met een online strategiesessie van 2 uur. Hier leg de basis van je strategie. Wie is je ideale klant, wat is je aanbod en wat is je boodschap? Na deze sessie weet jij wat je doet voor wie en kun jij een elevator pitch houden als een pro.
Strategieplan

Je gaat aan de slag met het maken van een strategisch plan. Hier bepaal je wat je strategisch aanbod is en hoe je de know-like en trust factor gaat creëren en leads gaat genereren. In de kick-off sessie heb je alle handvatten gehad om aan de slag te gaan met jouw plan. Een template van het plan vind je in mijn beveiligde omgeving. In dit plan neem je tevens alle concrete acties op die je gaat plannen om jouw doelen te behalen. Het plan lever je bij mij aan en hierop krijg je van mij eenmalig feedback om jouw plan helder en scherp te krijgen.

Website optimalisatie

Je ontvangt van mij templates van de belangrijkste pagina's op een website en hoe je dat zo kunt indelen zodat je een heldere en overzichtelijk aanbod hebt voor jouw toekomstige klanten. 

Contentplan

Een contentplan voor je website en socials

Eens per twee weken op dinsdag om 9.00 uur hebben we een online meeting waarin ik je advies geef over de content die je kunt maken boor in een blog en op je social zodat je nooit meer zonder content ideeën zit.

Funnel
Om ervoor te zorgen dat je straks consistent leads gaat genereren  is een funnel essentieel. Ik geef je de strategie mee waarmee jij een goede funnel kunt opbouwen en adviseer je over de mails die je kunt schrijven voor in de funnel, deze mails ga je zelf schrijven, zodat je zoveel mogelijk ij jezelf blijft en je authenticiteit behouden blijft. Deze mails lever je bij mij aan en voorzie ik van feedback.
Implementatie

Maandelijks een Q&A

Elke maand, laatste vrijdag van de maand om 10.00 uur heb je een uur de tijd om al je vragen te stellen. Omdat het programma 3 maanden duurt, heb je 3 uur aan tijd met mij om mij het hemd van het lijf te vragen.
Coaching

Met mijn kennis van het vak en ervaring in de praktijk geef ik je het beste advies over een concrete strategie en de invulling hiervan. Geen feedback in een groep, maar persoonlijke feedback die toegepast is op jouw specifieke situatie,.

Academy
Zodra het traject start krijg je direct toegang tot de online academy, hier vind je alle uitleg van de strategie die ik in het plan heb opgenomen. Zo kun je alles rustig nog eens bekijken. Je krijgt 6 maanden toegang tot de academy
QA

Elke maand een Q&A 

Iedere laatste vrijdag van de maand vindt er een Q&A plaats met alle deelnemers van Master je Marketing. Hier kun je jouw vragen stellen en kun je ook leren van de vragen van andere en inspiratie opdoen van de andere deelnemers
Stella Peperkoorn

€997,-

Master je Marketing online

🔥 Een concrete marketingstrategie en concreet stappenplan

🔥 Website optimalisatie advies voor SEO en een hogere conversie

🔥 Persoonlijke feedback en ondersteuning op jouw plan

🔥 Elke twee weken advies over je website en social content

🔥 Template voor een strategische funnel voor het consistent genereren van leads

🔥 Toegang tot de online academy (6 maanden)

🔥  Elke maand een Q&A


In termijnen betalen is mogelijk ( 3 x €340,-)

Deze anderen gingen je voor:

Marketingmama heeft gewerkt voor
 

Waarom is het programma een combinatie van online leren en persoonlijke feedback?

Om een succesvolle marketing strategie te creëren is kennis van het marketing essentieel. Uiteraard kan ik je dit persoonlijk uitleggen, maar dan ben ik uren kwijt en die tijd wil ik jou en mijzelf :-) besparen. Om die reden heb ik mijn waardevolste lessen opgenomen, zodat je deze on demand kunt volgen en ik zeker weet dat ik niets vergeet. Daarnaast is weten nog niet hetzelfde als kunnen. En om die reden is mijn persoonlijke feedback essentieel.

Hoe en waar vinden de sessies plaatst?

We starten met een gezamenlijke kick strategiesessie waar ik je alles leer over de strategie, Deze vindt online plaats voor alle deelnemers gezamenlijk. Deze sessie wordt opgenomen en geplaatst in de academy.
Daarnaast vindt er elke dinsdag om de twee weten een content sessie plaats en is er de laatste vrijdag van de maand om 10. uur een gezamenlijk Q&A

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Het programma duurt 90 dagen. Ga er vanuit dat je gedurende het traject ongeveer 1-2 dagen per week investeert in dit traject om een zo goed mogelijk resultaat te behalen

Hoe lang heb ik toegang tot de academy en de community?

Je hebt gedurende 6 maanden toegang tot de academy en de community

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker! Je kunt kiezen uit de eenmalige betaling of je betaalt in 3 termijnen van €340,-

Wanneer moet je kiezen voor dit programma?

Als je van alles al geprobeerd heb, maar je weet niet hoe je marketing nu echt goed kan inzetten. Als je marketing gedoe vindt en je niet weet waar je moet beginnen. Als je niet zichtbaar bent voor je doelgroep, maar je wel al heel veel acties hebt ondernemen om wel zichtbaar te zijn.
Als je website niet meer past bij wat je wilt uitstralen, maar je weet niet hoe het anders moet.

Wanneer moet je vooral niet kiezen voor dit programma?

Als je denkt dat ik je persoonlijke VA ben en je handje ga vasthouden. Als je nog heel veel ja-maars hebt. Als je denkt dat het in het verleden niet lukte het nu ook wel niet zal helpen
Je niet open staat voor tips en adviezen omdat je zelf weet hoe jouw bedrijf werkt of doelgroep denkt. 😅

         

Ben jij klaar om te groeien? Kies vandaag nog voor Master je Marketing