Master your Marketing
Boost your Business course product

Master je Marketing met een winstgevende strategie

In 90 dagen een marketingstrategie op maat en hulp bij de technische inrichting hiervan

Stella Peperkoorn - Marketingmama

Je weet dat je "iets" moet met marketing, maar waar begin je?

Je bent ondernemer geworden omdat jij financieel vrij wilt zijn, geen 9-5 baan wilt, maar kunt doen waar je gelukkig van wordt. En dat lukt aardig en je kunt van je bedrijf leven, je kunt leuke dingen doen met je gezin. Maar eigenlijk wil je verder groeien, nog meer mensen kunnen helpen met jouw kennis, meer impact maken. Je bent toe aan de volgende stap in je ondernemerschap.

Je weet dat als je echt wil groeien je iets moet met marketing, maar eigenlijk weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Je website past niet meer bij de fase waar je je in bevindt en je wil graag gaan werken met een weggever om leads te verzamelen en bouwen aan een emaillijst. Maar tja, welke tools moet je hiervoor hebben en hoe ga je dit in hemelsnaam inrichten? Je krijgt het al klotsende oksels als je aan marketing denkt, maar tegelijkertijd weet je dat het echt nodig is om die volgende stap te kunnen maken. Je ligt er al weken wakker van hoe je dit nu moet oplossen..... Maar wist je dat je helemaal geen marketingexpert of techneut hoeft te zijn om je bedrijf te laten groeien? Als je maar weet welke exacte stappen je in moet zetten en in welke volgorde.

Maar wist je dat je helemaal geen marketingexpert of techneut hoeft te zijn om je bedrijf te laten groeien? Als je maar weet welke exacte stappen je in moet zetten en in welke volgorde.

Ik ben Stella Peperkoorn Marketingcoach voor ambitieuze kennisondernemers en al diverse jaren help ik ondernemers met een ijzersterke marketingstrategie en de inrichting hiervan. Met de combinatie van online leren en 1-op-1 ondersteuning help ik je met die exacte stappen en tools die nodig zijn om jou te laten groeien met jouw business.

Pieken in je omzet

Wat levert het je op als we samen aan de slag gaan?

 • Je heb een concreet doel gesteld, je weet wie je ideale klant is en hoe jij jezelf onderscheid van je concurrent
 • Je hebt een heldere website, met een concreet aanbod, dat zichtbaar en vindbaar is voor je ideale klant
 • Je heb een strategie op maat en een concreet actieplan om jouw doelen te behalen
 • Je weet exact hoe je de strategie moet implementeren, welke tools hiervoor nodig zijn en hoe je ze inzet
 • Je hebt een geoliede machine gecreëerd voor consistente websitebezoekers en het genereren van leads
Master your Marketing

Hoe ziet het traject eruit?

 • Kick-off sessie: We starten met een kick-off sessie bij mij op kantoor of online, waarbij ik alles vraag over je doelen, ideale klant en je aanbod en de strategie die je nu hanteert. Na deze kick-off meeting krijg je van mij een strategie op maat
 • Toegang tot de online academy: Hier vind je alle video's en uitleg die je nodig hebt om het plan op maat toe te passen op jouw specifieke situatie
 • 1-op-1 coachcall: uitwerking strategie: In de 1-op-1 coachcall bespreken we in 1 uur jouw uitwerking van de strategie strategie en hoor ik graag wat jij van mij nodig hebt om de strategie ook daadwerkelijk te implementeren. Ik kijk naar de uitwerking en geef je concrete opdrachten mee die nodig zijn om de strategie ook daadwerkelijk te realiseren
 • Templates van conversie gerichte pagina's en een converterende funnel. In de academy vind je de templates van pagina's en funnels die converteren, zodat je deze direct kunt toepassen in jouw specifieke situatie.
 • 1-op-1 coachcall :  De geoliede machine. Alle lossen onderdelen zijn nu klaar, nu is het tijd om die geoliede machine te laten draaien. In deze coachcall van 1 uur help ik je om alle lossen onderdelen te combineren en te laten werken als een geoliede marketingmachine en geef ik je tips en adviezen mee om jouw strategie en de uitwerking ervan helemaal te optimaliseren
 • Community: In de besloten community kun je sparren met gelijkgestemden en kun je ervaringen delen. Ik zal hier eens per week live aanwezig zijn om je aan te zetten, te motiveren en tips te geven.
Marketingmama marketingstrategie in 1 dag

Dit programma is voor jou als:

Jij je herkent in een van deze uitspraken:

 • Ik doe van alles, maar ik weet niet hoe ik marketing nu echt goed kan inzetten
 • Ik vind marketing gedoe ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen
 • Ik weet niet wat nu echt voor mij werkt om aan klanten te komen
 • Mijn website past niet meer bij wat ik wil uitstralen
 • Ik wil wel zichtbaar zijn, maar ik weet niet hoe

Sabine van der Pels Food Happiness

Sabine

Voedingsconsulent

"Klanten vinden mij nu wel online"

Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt

Stella Peperkoorn

€1497,*-

De Boost your Business Course

 • Een marketingstrategie op maat
 • 1-op-1 coaching en hulp bij de implementatie
 • Toegang tot de online academy met 6 maanden toegang tot alle video's
 • Downloadbare templates 
 • Toegang tot de besloten community

*In termijnen betalen is mogelijk

Deze anderen gingen je voor:

Marketingmama heeft gewerkt voor
                   

Meest gestelde vragen Master je Marketing

Waarom is het programma een combinatie van online leren en persoonlijke coaching?

Om een succesvolle marketing strategie te creëren is kennis van het marketing essentieel. Uiteraard kan ik je dit persoonlijk uitleggen, maar dan ben ik uren kwijt en die tijd wil ik jou en mijzelf :-) besparen. Om die reden heb ik mijn waardevolste lessen opgenomen, zodat je deze on demand kunt volgen en ik zeker weet dat ik niets vergeet. Daarnaast is weten nog niet hetzelfde als kunnen. En om die reden is mijn persoonlijke begeleiding essentieel.

Hoe en waar vinden de coachgesprekken plaats en hoe lang duren ze?

De kick-off meeting vindt plaats op mijn trainingslocaties in Amstelveen of Hoofddorp Onze vervolggesprekken vinden online plaats via Zoom en hiervoor plan ik altijd 1 uur in. Uiteraard in overleg met jou.

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Het programma duurt 90 dagen. Ga er vanuit dat je gedurende het traject ongeveer één dag per week investeert in dit traject om een zo goed mogelijk resultaat te behalen

Hoe lang heb ik toegang tot de academy en de community?

Je hebt gedurende 6 maanden toegang tot de academy en de community

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker! Je kunt kiezen uit de eenmalige betaling of je betaalt in 3 termijnen van €549,-

Is er een vervolgtraject?

Zeker, omdat ik het belangrijk vind dat je niet alleen een goede strategie hebt staan, maar deze strategie ook optimaliseert kun je na dit traject kiezen voor het Boost your Marketing maand abonnement. Elke maand ontvang je van mij een rapport op maat met inzicht in je traffic, conversies, social media resultaten en geef ik je adviezen mee voor de komende maand. Zo kun je marketing echt inzetten om de groei van je business te bewerkstelligen.

Wanneer moet je wel kiezen voor dit programma

Als je van alles al geprobeerd heb, maar je weet niet hoe je marketing nu echt goed kan inzetten. Als je marketing gedoe vindt en je niet weet waar je moet beginnen. Als je niet zichtbaar bent voor je doelgroep, maar je wel al heel veel acties hebt ondernemen om wel zichtbaar te zijn.
Als je website niet meer past bij wat je wilt uitstralen, maar je weet niet hoe het anders moet.

Wanneer moet je vooral niet kiezen voor dit programma?

Als je denkt dat ik je persoonlijke VA ben en je handje ga vasthouden. Als je nog heel veel ja-maars hebt. Als je denkt dat het in het verleden niet lukte het nu ook wel niet zal helpen
Je niet open staat voor tips en adviezen omdat je zelf weet hoe jouw bedrijf werkt of doelgroep denkt.

                 

Ben jij klaar om te groeien? Kies vandaag nog voor Master je Marketing