Masterclass: In 7 stappen naar meer klanten voor kennisondernemers
In 7 stappen naar meer klanten

Gratis Masterclass: In 7 stappen naar meer klanten

Stella Peperkoorn

Hoe je WEL aan klanten komt

Je bent kennis ondernemer en je bent jouw bedrijf vanuit jouw passie begonnen om financieel vrij te zijn. Je wilt doen waar je echt blij van wordt, voor jezelf, maar ook voor je gezin. Je bent ervan overtuigd dat jij mensen echt verder kunt helpen met jouw product of dienst.  Je hebt een website met een aanbod en je bent zichtbaar op social media. Maar helaas blijft een consistente stroom aan klanten en omzet uit.  Jij hebt al meerdere dingen ingezet om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en of ondernemen nu wel de juiste keus was. Maar terug in loondienst wil je absoluut niet!


Geen zorgen! In deze Masterclass leer ik je hoe je WEL aan klanten komt
Ja, ik meld mij aan!
Marketingmama live dag met volle focus naar jouw succes

Na deze Masterclass weet jij:

  • Hoe je de juiste mensen aantrekt
  • Hoe je meer websitebezoekers realiseert
  • Hoe je van websitebezoekers leads maakt
  • Hoe je van leads betalende klanten maakt


Hoe lang wil jij nog aanmodderen en tijd en geld investeren in iets wat niet werkt?  Meld je direct aan via de Masterclass door de klikken op de onderstaande button!

Ja, ik meld mij aan!
Marketingmama header traject

Stella Peperkoorn

Marketingcoach

Wil je succesvol ondernemen, dan moet je niet alleen goed zijn in je vak, maar ook beschikken over een goede marketingstrategie. Het begrijpen van deze strategie is net zo belangrijk als het begrijpen van jouw vakgebied. Ik ben Stella Peperkoorn, Marketingcoach voor ambitieuze kennisondernemers. Al vele ondernemers heb ik mogen helpen met mijn bewezen methode om meer leads, klanten en omzet te behalen voor hun bedrijf, met als resultaat dat zij financieel vrij zijn en kunnen doen wat hen gelukkig maakt. En precies dát gun ik jou ook!

Schrijf je in want deze Masterclass wil jij niet missen!