1-op-1 online marketing coaching
arrow_drop_up arrow_drop_down
Marketingmama

Wil je meer leads en klanten, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik help je in 90 dagen 1-op-1 met een concrete marketingstrategie naar jouw doel!

Mamamarketing adviestraject

Wil je meer leads en klanten, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik help je in 90 dagen 1-op-1 met een concrete marketingstrategie naar jouw doel!

strategie

Heldere strategie

Binnen 90 dagen leer je hoe je een heldere online strategie maakt voor jouw business, zodat jij jouw doelen behaald

Analyse ideale klant en concurrentie

Concreet stappenplan

In concrete stappen leer je hoe je de strategie vervolgens kunt toepassen en integreren in jouw bedrijf

Coaching

Persoonlijke coaching

Gedurende 90 dagen eens in de twee weken een 1-op-1 online call om  je de beste ondersteuning te geven naar online succes

Stella Peperkoorn

Ben jij klaar met aanrommelen en echt werken aan je financiële en persoonlijke vrijheid?

Je bent jouw bedrijf vanuit jouw passie begonnen. Je wilt doen waar je echt blij van wordt, wat je energie geeft en waar je mensen echt verder mee kunt helpen. 

Maar helaas blijft een consistente stroom aan klanten en omzet uit.  Jij hebt al meerdere dingen ingezet om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en jouw product of dienst.

Je weet dat je online marketing moet inzetten om je bedrijf te laten groeien, maar weet eigenlijk niet goed welke strategie nu nodig is om jouw doelen te behalen. je doet van alles tegelijkertijd en het kost je tijd en geld zonder resultaat. 

Ik ben Stella en ik ben marketingstrateeg voor jouw online succes.

Wil je succesvol ondernemen, dan moet je niet alleen goed zijn in je vak, maar ook beschikken over een goede online marketingstrategie. Het begrijpen van deze strategie is net zo belangrijk als het begrijpen van jouw vakgebied. En natuurlijk kun je hier en daar een cursus doen, maar als je strategie niet klopt zul je niet verder kunnen groeien.

 1. Kies jij ervoor om het allemaal zelf uit te zoeken? Dan verandert er niets en blijf je krijgen wat je altijd kreeg

 • Of ja jij nu echt aan de slag om te werken aan die omzetgroei door te kiezen voor een strategie die voor jouw bedrijf werkt?


Laat mij jou helpen om met een goede online marketingstrategie meer leads, omzet en klanten te behalen, zodat jij kunt doen wat jou gelukkig maakt.

Bekijk hoe ik je kan helpen
8
jaren ervaring in online marketing

200+

ondernemers geholpen

20+

opdrachtgevers 

Dit zeggen anderen over Marketingmama

Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!


Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp

In dit traject ga je aan de slag met

doelen stellen

Je doelen en je ideale klant

Zodra het traject van start gaat, gaan we doelen stellen en nemen we de doelen op in de KPI sheet in Google Analytics. Zo kun je ook actief aan de slag met het meten van jouw online resultaat. Daarnaast ontvang je van mij 10 vragen over jouw ideale klant. Je geeft hierin o.a. antwoord op vraag welke pijnpunten jouw ideale klant ervaart en welke oplossing zij wensen voor hun probleem. Zo krijgen we een zo goed mogelijk inzicht in wie je wilt bereiken. 
onweerstaanbaar aanbod

Je aanbod en je verdienmodel

We analyseren je aanbod en verdienmodel. Past je aanbod bij je ideale klant en sluit het verdienmodel aan op jouw wensen. Daarnaast ga je aan de slag met jouw weggever. Door het aanbieden van een waardevolle weggever aan je ideale klant kun je heel gericht nieuwe leads aantrekken. In één sessie brainstormen we over jouw weggever en lever je vervolgens de content in grote lijnen (bullitpoints) bij mij aan.Ik zal je hier feedback op geven, zodat je hiermee zelf aan de slag kunt gaan.

SEO

Een kick-ass website (SEO en conversie-optimalisatie)

Als je aanbod en verdienmodel staat, is het tijd voor de website-optimalisatie. Ik maak een audit (analyse) van je website. Ik analyseer de techniek, opbouw, copywriting en content. Je krijgt hiervan gedurende het traject een uitgebreid rapport en advies zodat je weet wat er nodig is om beter zichtbaar en vindbaar te zijn en je leer je hoe je jouw website zo kunt opbouwen dat je de conversie kunt verhogen. behalen. Daarnaast leer ik je hoe je een goede salespagina maakt en hoe je een opt-in pagina maakt voor je weggever. Door je de juiste technieken te leren en een aantal aanpassingen te doen, zorg je er voor dat meer mensen de gewenste actie gaan ondernemen.

Copywriting

Content schrijven voor blogs en social media

Na de website-optimalisatie gaan we werken verder aan je zichtbaarheid en vindbaarheid.  Door het consistent plaatsen van waardevolle en relevante content, zorg je ervoor dat zij elke keer weer een reden hebben om jouw website steeds te bezoeker. Het aantrekken van website bezoekers doe je door laten zien dat jij de kennis en kunde in huis hebt om het probleem van jouw ideale klant op te lossen. En elke bezoeker is een kans op een klant. Ik leer je in concrete stappen hoe je succesvol blogt voor je bedrijf, zodat jij continue nieuwe bezoekers kunt trekken naar je website. Ook gaan we aan de slag met je social media kanalen. Welke kanalen zijn relevant voor jouw ideale klant? Tevens leer je graag hoe je eenvoudig aantrekkelijke visuals maakt afbeeldingen en video's maakt in Canva, zoals je weggever een presentatie of je Instagram afbeeldingen.

funnels

Funnels en Sales

Nu je doelen en je ideale klant helder zijn, je een onweerstaanbaar aanbod hebt, met een verdienmodel waar je je prettig bij voelt en je website geoptimaliseerd is met waardevolle content, gaan we aan de slag met je funnel. Door je weggever op je opt-in pagina te plaatsen, kun je op een consistente manier leads verzamelen. jouw potentiële klant download jouw weggever in ruil voor zijn of haar gegevens, waar je vervolgens weer opvolging aan kunt geven. Zodra jouw potentiële klant jouw weggever heeft gedownload is het belangrijk dat deze op de juiste manier wordt opgevolgd. Dit doen we door een reeks van automatische mails op te stellen en te versturen op het juiste moment, zodat jij deze leads kunt overtuigen om klant bij je te worden. Ik leer je stap-voor-stap hoe je dit kunt doen en adviseer je over de software die hiervoor geschikt is.

Pieken in je omzet

Adverteren op Social Media & Google Ads

Natuurlijk kun je zonder te adverteren ook omzet halen, maar de ervaring leert dat het op de juiste manier inzetten van ads op social media en Google ads, je echt een boost kan geven in het behalen van je omzet en dus ook je doel. Ik leer je hoe je zorgt dat jouw doelgroep jouw advertentie te zien krijgt en aangezet wordt tot een actie. Je keert wat een goede opbouw van een advertentietekst is, zodat je zoveel mogelijk uit het adverteren kunt halen.

Marketingmama coachingstraject

Het coachtraject is voor jou als je...

 • Van alles al geprobeerd hebt om meer klanten en omzet te krijgen, maar het niet van de grond komt
 • Al je concurrenten wel klanten lijken te krijgen, maar ze niet bij jou aankloppen
 • Nog niet genoeg winst uit je bedrijf haalt om jezelf voldoende salaris te geven
 • Wel al genoeg winst uit je bedrijf haalt, maar hiervoor te veel uren werkt dan je eigenlijk zou willen
 • Jouw verkoopgesprekken niet leiden tot sales en vaak bezwaren hoort (te duur, geen tijd etc.)
Ja, dit ben ik!

Wat krijg je van mij?

✅ 3 maanden 1-op-1 begeleiding

Het bedenken van een goede strategie, deze implementeren en optimaliseren vergt tijd en energie. Ik help je gedurende drie maanden met mijn expertise als online marketeer en online ondernemer om jouw bedrijf te laten floreren.

✅ Toegang tot de online academy t.w.v €997,-

Naast mijn persoonlijk begeleiding krijg je toegang tot mijn Online Academy, zodat je zelf met de benodigde tools aan de slag kunt. Hier vind je totaal zes masterclasses over je doelen en ideale klant, je aanbod je verdienmodel, het (SEO) optimaliseren van je website, het schrijven van content voor blogs en social media, het maken van je funnel het voeren van verkoopgesprekken en het adverteren op social media en Google Ads. Je kunt dit op eigen tempo volgen. Uiteraard betekent het niet dat jij alles hoeft te implementeren maar zo ben je wel voorzien van een zo compleet mogelijk aanbod.

✅ Kick-off sessie 1 uur

Tijdens de start van het traject hebben wij een uitgebreide kick-off sessie waarin we jouw huidige strategie in kaart brengen en een sterk fundament gaan bouwen voor jouw business. We kijken naar je omzetdoelen, ideale klant, je aanbod en je verdienmodel en stellen een plan op om jou doelen ook te gaan behalen. Je begint het traject met een goede basis om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

✅ Elke twee weken een online coachgesprek van 30 minuten en onbeperkt vragen stellen

Elke twee weken heb je met mij een online coachgesprek. Gedurende het traject heb je vier van deze gesprekken. In deze gesprekken bespreken we je voortgang van de afgelopen weken en bespreken we de stappen die je kunt zetten om verder te kunnen groeien. 

Naast de twee wekelijks coach gesprekken kun je mij persoonlijk al je vragen stellen via de chat

✅ Toegang tot de besloten community

Veel ondernemers hebben de behoefte om met gelijkgestemden te sparren. In mijn community vind je andere ondernemers die dit traject hebben doorlopen. Loop je ergens in vast, vind je het prettig als collega ondernemers ergens naar kijken? Bespreek het in de community

✅ Afsluitend adviesgesprek en Q&A van 30 minuten

Aan het einde van het traject kijken we samen welke stappen jij hebt gezet en tot welk resultaat het heeft geleid. Ik geef je praktische tips en adviezen zodat je weet hoe je zelf verder kunt groeien na dit traject. 
zoekmachine optimalisatie

Na het coachtraject...

 • Heb jij een strategisch aanbod waarmee jij jouw omzetdoel behaald
 • Weet jij wie je ideale klant is en hoe jij hem of haar kunt bereiken
 • Is jouw website geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en voor een hogere conversie
 • Heb jij een consistente stroom van leads, klanten en omzet voor jouw bedrijf
 • Weet jij hoe je succesvol kunt verkopen zonder je ongemakkelijk te voelen
 • Ben je nooit meer onzeker over het succes van jouw bedrijf, je weet dat je een goede strategie hebt


Hoe lang wil jij nog aanmodderen en tijd en geld investeren in iets wat niet werkt?
Kies vandaag nog voor jouw online succes!

Ja, ik ga voor online succes!


Dit zeggen anderen over het coachtraject

Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen, waar sta je nu, maar waar liggen vooral de kansen die je nog niet hebt benut? Zit ik nog wel op het juiste spoor met het doel wat ik voor ogen heb? Wanneer je met Stella aan de slag gaat met haar 1 op 1 adviestraject zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. Het is vooral heel fijn om 1 op 1 met Stella te sparren over mijn eigen bedrijf.

Een frisse blik! En niet alleen je mindset wordt aangepakt, maar je kunt ook gelijk aan de slag met alle tools om direct aan de slag te gaan! Met het adviestraject van Stella breng je weer de focus terug op je bedrijf, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien! 

Elise de Vries
Elise de Vries - Office en Business Support

Door middel van het 1-op-1 adviestraject, word ik beter gevonden en kan ik kwalitatief goede advertenties schrijven om betaald te adverteren op Facebook en Google Ads.

Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!


Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent

Klaar om te groeien?

Meest gekozen

Eenmalige investering

€1447
 • In 3 maanden een complete marketingstrategie op maat
 • Toegang tot de online academy (t.w.v. €997)
 • Een kick-off sessie van 1 uur
 • Vier online coachingsgesprekken van 30 minuten
 • Stel al jouw vragen direct aan mij via mijn chat
 • Toegang tot de besloten community
 • Afsluitend adviesgesprek en Q&A van 30 minuten

Investering in 3 termijnen van

€499,-
 • In 3 maanden een complete marketingstrategie op maat
 • Toegang tot de online academy (t.w.v. €997)
 • Een kick-off sessie van 1 uur
 • Vier online coachingsgesprekken van 30 minuten
 • Stel al jouw vragen direct aan mij via mijn chat
 • Toegang tot de besloten community
 • Afsluitend adviesgesprek en Q&A van 30 minuten

Gun jezelf financiële vrijheid

Deze site gebruikt cookies