Extra handjes nodig voor je marketing activiteiten?
website optimalisatie

Extra handjes nodig voor jouw marketing activiteiten?

Ik help je graag met het maken van blogs, salespagina's of het creëren, inrichten en controleren van je funnels

Stella Peperkoorn - Marketingmama

Je hebt maar één hoofd, 2 handen en maar 24 uur in een dag.....

Je hebt een weggever waarmee je consistent leads verzameld, maar om je omzet een boost te geven, geef je masterclass. Of misschien heb je wel een workshop of challenge gepland. Super idee natuurlijk! Vol enthousiasme heb je de data in je agenda gezet en alvast een "Save The Date" uitgestuurd naar je maillijst.

En dan ineens breekt het zweet je uit als je erover nadenkt wat er allemaal nog moet gebeuren voor dat je masterclass, workshop of challenge echt ook gaat zorgen voor die extra omzet.

Er moet natuurlijk een salespagina met een formulier komen waarop de deelnemers zich kunnen inschrijven en die pagina moet natuurlijk wel zo goed zijn dat de bezoekers zich ook aanmelden. O en dan komt er nog een funnel die je deelnemers begeleid. Zij moeten geïnformeerd en gemotiveerd worden om na aanmelding ook aangehaakt te blijven totdat de datum daar is. En na de masterclass of workshop of tijdens je challenge, moeten ze ook nog eens mails krijgen over de upsell en herinnert worden om dit op tijd te doen voordat de actie afloopt. En je wilde eigenlijk ook nog een blog schrijven die moet zorgen voor de traffic naar je salespagina. Pfffff, je voelt de paniek steeds erger worden, want je hebt maar één hoofd, twee handen en 24 uur in een dag. 

Geen paniek!

Ik ben Stella Peperkoorn, Marketingprofessional voor dienstverlenende ondernemers in het MKB. Al diverse jaren help ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid en vindbaar bij de juiste doelgroep door SEO geoptimaliseerde blogartikelen te maken, en salespagina's te creëren die aanzetten tot actie. Daarnaast heb ik meer dan 8 jaar ervaring met het maken van funnels in Mailblue/ActiveCampaign. 

Mijn vraag aan jou is dan ook: Waarom zou je alles zelf willen doen als ik je met al mijn kennis en ervaringen jou kan helpen om de basis goed te hebben staan. Dan kun jij je richten op datgene waarvoor je de actie eigenlijk had ingezet. 

8
jaren ervaring in online marketing

350+ 

artikelen geschreven

20+

opdrachtgevers 

Onder andere gewerkt voor:

Marketingmama heeft gewerkt voor
Stella Peperkoorn

Werkwijze

Onze samenwerking start altijd met een vrijblijvende kennismaking. Als we kennis hebben gemaakt en allebei blij worden van een samenwerking koop je bij mij een strippenkaart in van 5 werkuren. Deze strippenkaart schaf je voor de start van de werkzaamheden aan en is in te zetten voor diverse werkzaamheden. Je kunt kiezen uit het schrijven van SEO geoptimaliseerde blogposts, het maken van een salespagina of het creëren, inrichten of controleren van een funnel. 

de strippenkaart is 6 maanden geldig. De investering voor de strippenkaart is €449,- exclusief BTW. Voor alle werkzaamheden geldt dat ik altijd één feedback ronde hanteer. Lijkt het je wat? Klik dan op onderstaande button en plan een afspraak bij mij in.

Wat anderen vinden van Marketingmama

“Altijd een erg prettige samenwerking met Stella gehad. Stella kenmerkt zich als punctueel, professioneel, vriendelijk en met ruimte voor humor. Ook is ze altijd bereid om mee te denken over een geschikte oplossing voor de vraagstukken waar je als bedrijf tegenaan loopt. Al met al prettig om Stella in de arm te hebben voor de marketing om onze eigen mensen in de kracht te laten in waar zij goed in zijn.”
Robin Visser Vye Professionals
Robin Visser - Vye Professionals
Stella heeft ontzettend
veel vakkennis en weet dit heel erg goed te vertalen naar concrete plannen. weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen! 
Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer - Muziekschool Katwijk

Waarom zou je alles zelf willen doen als je het ook kunt uitbesteden?

Waarom zou je alles zelf willen doen als je het ook kunt uitbesteden? Maak direct een afspraak via onderstaande button