Over Marketingmama
Over Marketingmama

Over Marketingmama

"Ik straal als jij resultaten behaalt terwijl je doet wat je gelukkig maakt"

Stella Peperkoorn

Waarom Marketingmama?

Ik geloof dat vrouwen die een winstgevend bedrijf willen hebben waar zij gelukkig van worden, een erkend en vertrouwd merk moeten worden in een concurrerende markt. Maar hoe realiseer je dat als er zoveel online mogelijkheden zijn? Vaak ontbreekt het aan kennis van online marketing of ontbreek het aan de tijd die ervoor nodig is om je in het marketingvak te verdiepen.

Wanneer je ervoor kiest om met mij samen te werken, hoef je zelf niet te investeren in dure trainingen of je te verdiepen in ingewikkelde software. Met door mij ontwikkelde methode: De Marketingmama Methode, heb je in 90 dagen in concrete stappen een marketingstrategie, waarmee jij meer leads en klanten creëert voor jouw business.

Naast dat ik de methode aan je leer, ben ik gedurende het traject 90 dagen jouw marketingcoach. Je hebt altijd een professional aan je zijde met al enige doel dat jij een zo goed mogelijk resultaat behaalt.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn zoon Luke (2017) en mijn man Remon. samen wonen wij met veel plezier in Hoofddorp. Ik hou van zingen, dansen en fitness, drink veel thee, maar kan mijn koffie in de ochtend niet missen. Ik ben een groot Apple fan, hou van directe communicatie, ben gedreven en  nieuwsgierig van aard. 

Wil je meer over mij weten? Volg dan mijn persoonlijke blog. hier deel ik alles over mijn leven als ondernemer, mama en schrijf ik over mijn lifestyle

Ik help je graag met...

Gratis ebook in 5 stappen meer leads klanten en omzet

Gratis Ebook

Download mijn ebook met bewezen tips,  waarmee jij het fundament kunt leggen voor een succesvol bedrijf.

Over Marketingmama 2

De Marketingmama Methode

De methode heb jij een ijzersterke marketingstrategie voor meer leads klanten en omzet voor jouw business.

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!


Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Mijn website ziet er nu top uit en is SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ik kan Stella van harte aanbevelen.Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen
Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp
arrow_drop_up arrow_drop_down