Meer weten over Marketingmama? Je leest het hier
Over Marketingmama

Over Marketingmama

Mijn missie is om kennisondernemers de strategie en vaardigheden te leren en middelen aan te reiken om marketing succesvol in te zetten om hun bedrijf te laten groeien.

Stella Peperkoorn

Hi Ik ben Stella, Marketingcoach voor ambitieuze kennisondernemers

Tof dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Stella Peperkoorn en woon samen met mijn man Remon en zoon Luke (2017) in Hoofddorp.  Mijn missie is om kennisondernemers de strategie en vaardigheden te leren en middelen aan te reiken om marketing succesvol in te zetten om hun bedrijf te laten groeien.

Al vanaf kleins af aan word ik geboeid door merken, reclames, slogans en intro muziekjes van commercials, series en tekenfilms. Ik heb het altijd interessant gevonden waarom het ene meer impact heeft wat we zien, horen, ruiken en voelen.  Alles heeft met beleving te maken. Jij en ik kunnen iets creëren wat een brein kan inspireren en aan kan zetten en dat vind ik machtig mooi. 

Ik geloof dat marketing pas werkt als het oprecht is je echt je doelgroep centraal stelt, als weet wat je doelgroep doet, waar ze van houden, waar ze van dromen en waar ze in geloven. Het maakt niet uit wie zij zijn, waar ze vandaan komen en wat hun inkomen is, het draait om de overtuigingen die zij hebben, hun waarde en normen. 

Stella Peperkoorn Marketingmama

Ik help je jouw doelgroep te verrassen

Door marketing op de juiste manier in te zetten, ben je heel duidelijk is voor wie je wel bent en voor wie niet. Met goede marketing sluit je niet iemand uit om waar de wieg heeft gestaan. Je sluit iemand uit omdat iemand een andere overtuigingen heeft, ergens anders van droomt en ergens anders in gelooft. Daarnaast zeg je tegen iemand die je uitsluit dat als je veranderd in de gedachten overtuigingen en dromen, dat is het misschien wel voor jou.

Er is veel gaande omtrent marketing en privacy. Social media platforms draaien om het verzamelen van jouw data om vervolgens beter aan te sluiten op jouw behoefte of om een passend aanbod te kunnen doen die jou helpt bij het oplossen van jouw problemen. Op zich is hier niets mis mee als we maar worden verrast. Een persoonlijk kaartje als je jarig bent is attent en een gepersonaliseerde aanbieding voor jouw favoriete wijn is natuurlijk heel fijn. Maar wanneer je een aanbod krijgt van je creditcardmaatschappij om van je gokverslaving af te komen omdat je wel heel veel online pokert, is dit een inbreuk op de privacy, snap je?

Goede marketing draait om het verrassen van je doelgroep en je kunt iemand pas verrassen als je weet waar diegene van houdt van droomt en in gelooft. Ik help je om dat te ontdekken en een strategie te creëren die jij kunt uitvoeren om jouw bedrijf te laten groeien. Dit doe ik middels mijn 1-op-1 traject en mijn online trainingen.

Bekijk hoe ik je kan helpen
Marketingmama live dag met volle focus naar jouw succes

Mijn persoonlijke reis

Ik startte mijn carrière als 16 jarige in een supermarkt, waar ik met heel veel plezier heb gewerkt. Eerst achter de kassa en later bij de brood-vleeswaren- en kaasafdeling. Toen ik dat onder de knie kreeg, mocht ik als 19 jarige leidinggeven en de servicebalie draaien. Nadat ik dat twee jaar gedaan had, was het tijd voor een nieuwe stap. Ik wilde meer. 

Ik solliciteerde bij BelCompany en mocht daar starten als verkoopmedewerker. Al gauw werd is assistent manager en niet veel later startte ik als filiaalmanager in Haarlem Schalkwijk, Beverwijk en Hoofddorp. Het was een prachtige tijd waarin in het tijdperk voor de smartphone en het tijdperk van de introductie van de smartphone heb mee mogen maken. Ik als tech-nerd heb ontzettend veel verschillende telefoons gehad, met verschillende besturingssystemen waar ik alles van wist. Ook thuis was ik veel bezig met tech en kocht zelf mijn computeronderdelen om daar zelf mijn desktop van te maken een echte tech nerd dus. Na een aantal jaren BelCompany was het weer tijd voor een nieuwe stap en ben ik gaan werken als Operationeel Manager bij een IT bedrijf. Hier was ik verantwoordelijk voor het managen van de helpdesk, regelde de planningen voor de engineers en mocht ik hen aansturen. Een hele fijne functie in een platte organisatie waar ik veel verantwoordelijkheid kreeg. Na 4 jaar daar te hebben gewerkt ging het kriebelen om te doen waar echt mijn passie lag. 


Al vanaf kleins af aan word ik geboeid door merken, reclames, slogans en intro muziekjes van commercials, series en tekenfilms. Ik heb het altijd interessant gevonden waarom het ene meer impact heeft wat we zien, horen, ruiken en voelen. 


Alles heeft met beleving te maken. Jij en ik kunnen iets creëren wat een brein kan inspireren en aan kan zetten en dat vind ik machtig mooi. Ik besloot dat ik hierover meer wilde leren en besloot naast mijn fulltime baan bij het IT bedrijf in deeltijd Communicatie te gaan studeren met de specialisatie marketingcommunicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Na 3 jaar had ik de opleiding succesvol afgerond en besloot ik als marketeer te gaan werken bij verschillende bedrijven om ervaring op te doen in de praktijk en daarnaast mijn baan mijn bedrijf te starten met de naam Marketingmama. 

Bekijk hoe ik je kan helpen
8+

Jaar ervaring in online marketing

350+

Webpagina's geoptimaliseerd

5000+

Social media berichten gecreëerd

Stella boost your business course

Een volledige marketingstrategie op maat en 1-op-1 ondersteuning bij het inrichten ervan. In het Master je Marketing traject gaan we samen voor het behalen van jouw doelen met een passende strategie.

Header Marketingmama

Online Academy

Leer de strategie, vaardigheden en middelen waarmee je met vertrouwen marketing kunt creëren die resultaten oplevert en je het vermogen geeft om jouw bedrijf laten groeien.

Marketingmama heeft gewerkt voor
Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!


Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Altijd een erg prettige samenwerking met Stella gehad. Stella kenmerkt zich als punctueel, professioneel, vriendelijk en met ruimte voor humor. Ook is ze altijd bereid om mee te denken over een geschikte oplossing voor de vraagstukken waar je als bedrijf tegenaan loopt.
Robin Visser Vye Professionals
Robin Visser
Mijn website ziet er nu top uit en is SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ik kan Stella van harte aanbevelen.Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels