arrow_drop_up arrow_drop_down
Over Marketingmama

Over Marketingmama

"Ik straal als de business mama's een leven kunnen leiden waar zijn van dromen."

Waarom Marketingmama?

Ik geloof dat mama's die een winstgevend bedrijf willen hebben waar zij gelukkig van worden, een erkend en vertrouwd merk moeten worden in een concurrerende markt. Maar hoe realiseer je dat als je balanceert tussen de verschillende rollen als mama, partner, dochter en ondernemer?

In plaats van verschillende cursussen te volgen, honderden boeken te lezen, YouTube door te spitten en tijd te verspillen aan strategieën die niet blijken te werken, deel ik mijn al kennis en ervaringen met jou, zodat jij jouw droombedrijf kunt realiseren.

Hi, Ik ben Stella.

Net als jij heb ik verschillende petten op. Ik ben Mama van Luke (2017), vrouw van Remon, ondernemer, dochter, zus en vriendin. Ik ben afgestudeerd als communicatieprofessional en heb diverse jaren gewerkt bij verschillende bedrijven als online marketeer. In 2018 startte ik mijn eerste bedrijf en nu concentreer ik mij op wat ik het liefste doe: Mama's helpen hun dromen waar te maken door een doelgerichte bron van inkomsten voor zichzelf te creëren.
Marketingmama stelt zich voor

Marketingmama helpt je met:

Mamamarketing persoonlijke coaching

De Marketingmama blog

In de mijn blog deel ik al mijn kennis en ervaring als ambitieuze business mama. Je leest er alles over ondernemen online marketing, het moederschap en lifestyle. 

Marketingmama online trainingen

Marketingmama ebook

In mijn ebook leer ik je 7 concrete stappen die nodig zijn om een winstgevend bedrijf op te starten. Je kunt het ebook gratis downloaden door te klikken op de button.

Marketingmama community

Het coachings-traject

Het traject is een combinatie van 1-op-1 coaching, online trainingen en een hechte community, zodat jij alles in handen hebt om jouw droombusiness te realiseren.

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!
Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Mijn website ziet er nu top uit en is SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ik kan Stella van harte aanbevelen.
Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen
Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp
Deze site gebruikt cookies