Over Marketingmama
arrow_drop_up arrow_drop_down
Over Marketingmama

Over Marketingmama

"Ik straal als jij resultaten behaalt terwijl je doet wat je gelukkig maakt"

Stella Peperkoorn

Waarom Marketingmama?

Ik geloof dat vrouwen die een winstgevend bedrijf willen hebben waar zij gelukkig van worden, een erkend en vertrouwd merk moeten worden in een concurrerende markt. Maar hoe realiseer je dat als er zoveel online mogelijkheden zijn? Vaak ontbreekt het aan kennis van online marketing of ontbreek het aan de tijd die ervoor nodig is om je in het marketingvak te verdiepen.

Wanneer je ervoor kiest om met mij samen te werken, hoef je zelf niet te investeren in dure trainingen of je te verdiepen in ingewikkelde software. Je hebt altijd een professional aan je zijde die het beste wilt halen uit jouw bedrijf. Ik ben betrokken bij jouw merk, je filosofie, producten en ideale klant. Ik beschik over professionele software en diepgaande kennis omtrent het realiseren van een effectieve marketingstrategie voor jouw bedrijf.  Het is mijn doel om jouw online resultaten constant te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat jij niet meer overweldigd wordt door alle online mogelijkheden, maar jij je kunt focussen op waar jij blij van wordt.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn zoon Luke (2017) en mijn man Remon. samen wonen wij met veel plezier in Hoofddorp. Ik hou van zingen, dansen en fitness, drink veel thee, maar kan mijn koffie in de ochtend niet missen. Ik ben een groot Apple fan, hou van directe communicatie en ben nieuwsgierig van aard. Ik ben benieuwd wat jouw uitdagingen zijn.

Liefs Stella.

Ik help je graag met...

Meer omzet met een ijzersterk marketingplan

De 1-op-1 adviestraject 6 maanden

In het adviestraject werken we gedurende 6 maanden 1-op 1 aan meer website-verkeer voor jouw website, het genereren van kwalitatieve leads en meer klanten voor jouw business. Het is mijn doel om jou te leren hoe je jouw online resultaten constant kunt verbeteren.

Kennisbank online marketing

Marketing ondersteuning

Wil jij beter gevonden worden in zoekmachines of een kwalitatieve webtekst? Wil je gaan werken met een funnel of met regelmaat een emailcampagne versturen? Maar mis je de kennis en of tijd om je hierin te verdiepen? Ik help je graag met SEO, copywriting en emailmarketing,.

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!


Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Mijn website ziet er nu top uit en is SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ik kan Stella van harte aanbevelen.Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen
Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp
Deze site gebruikt cookies