Een concrete marketingstrategie voor jouw business
arrow_drop_up arrow_drop_down
Marketingmama adviestraject

Wil je meer leads en klanten, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik help je in 6 maanden 1-op-1 met een concrete marketingstrategie naar jouw doel!

Mamamarketing adviestraject

Wil je meer leads en klanten, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik help je in 6 maanden 1-op-1 met een concrete marketingstrategie naar jouw doel!

strategie

Heldere strategie

Binnen 6 maanden leer je hoe je een heldere online strategie maakt voor jouw business, zodat jij jouw doelen behaald

Analyse ideale klant en concurrentie

Concreet stappenplan

In concrete stappen leer je hoe je de strategie vervolgens kunt toepassen en integreren in jouw bedrijf

Coaching

Persoonlijke coaching

Gedurende 6 maanden krijg je 1-op-1 coaching van een marketingstrateeg, om de beste online resultaten te behalen

Stella Peperkoorn

Word jij blij van meer omzet, maar lukt het niet om genoeg klanten aan te trekken?

Omzet voor jouw bedrijf is hetzelfde als de voeding voor jouw lichaam, je kunt niet zonder. Toch zie ik dat veel vrouwelijke ondernemers onvoldoende zichtbaar en vindbaar zijn en het lastig vinden om zichzelf te verkopen. Vaak ontbreekt het niet alleen aan onzekerheid, maar ook aan de kennis van online marketing die nodig is doelen te behalen. Het verdiepen in het marketingvak kost tijd, geld en energie en veel ondernemers laten zodoende veel leads en dus ook omzet liggen.


En dat is jammer, want wist je dat je online marketing prima zelf kunt doen met de juiste begeleiding?

Mijn naam is Stella Peperkoorn, online marketingstrateeg en eigenaar van Marketingmama. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd als online marketeer bij verschillende bedrijven. Tegenwoordig help ik andere ondernemers meer website-bezoekers, leads en klanten te realiseren met de inzet van een concrete online marketingstrategie. Met de mijn adviestraject help ik je 1-op-1 om jouw doelen te bereiken.

8
jaren ervaring in online marketing

350+

ondernemers geholpen

20+

opdrachtgevers 

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen, waar sta je nu, maar waar liggen vooral de kansen die je nog niet hebt benut? Zit ik nog wel op het juiste spoor met het doel wat ik voor ogen heb? Wanneer je met Stella aan de slag gaat met haar 1 op 1 adviestraject zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. Het is vooral heel fijn om 1 op 1 met Stella te sparren over mijn eigen bedrijf.

Een frisse blik! En niet alleen je mindset wordt aangepakt, maar je kunt ook gelijk aan de slag met alle tools om direct aan de slag te gaan! Met het adviestraject van Stella breng je weer de focus terug op je bedrijf, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien! 

Elise de Vries
Elise de Vries - Office en Business Support

Door middel van het 1-op-1 adviestraject, word ik beter gevonden en kan ik kwalitatief goede advertenties schrijven om betaald te adverteren op Facebook en Google Ads.

Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!


Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent
Voordelen van samen werken aan je online marketing

De voordelen van samenwerken met een marketingstrateeg

Wanneer je ervoor kiest om samen te werken met een marketingstrateeg, hoef je zelf niet te investeren in dure trainingen of je te verdiepen in ingewikkelde software. Je hebt altijd een professional aan je zijde die het beste wilt halen uit jouw bedrijf. Ik ben betrokken bij jouw merk, je filosofie, producten en ideale klant. Ik beschik over professionele software en diepgaande kennis omtrent het realiseren van een effectieve marketingstrategie voor jouw bedrijf.  Het is mijn doel om jouw online resultaten constant te verbeteren. Samen stemmen we de planning af voor de komende 6 maanden en werken we samen op een Trello bord. Dit zorgt ervoor dat jij niet meer overweldigd wordt door alle online mogelijkheden, maar jij je kunt focussen op waar jij blij van wordt.

Hoe ga ik te werk?

Intakegesprek Marketingmama

Intakegesprek

We bespreken jouw business, doelgroep, en producten en/of diensten. We brengen in kaart in welke markt je zit, hoeveel leads en klanten er nu zijn, waar deze vandaan komen, wat de groeipotentie is en wat jouw doelen zijn. Dit alles doe ik vrijblijvend en ik goed overleg met als doel een zo kloppend mogelijke win-win situatie te komen. Wanneer we een match zijn, gaan we samen aan de slag.
doelen stellen

Je doelen en ideale klant

Zodra het traject van start gaat, gaan we doelen stellen en nemen we de doelen op in de KPI sheet in Google Analytics. Zo kun je ook actief aan de slag met het meten van jouw online resultaat. Daarnaast ontvang je van mij 10 vragen over jouw ideale klant. Je geeft hierin o.a. antwoord op vraag welke pijnpunten jouw ideale klant ervaart en welke oplossing zij wensen voor hun probleem. Zo krijgen we een zo goed mogelijk inzicht in wie je wilt bereiken. 

Weggever

Je aanbod en verdienmodel

We analyseren je aanbod en verdienmodel. Past je aanbod bij je ideale klant en sluit het verdienmodel aan op jouw wensen. Daarnaast ga je aan de slag met jouw weggever. Door het aanbieden van een waardevolle weggever aan je ideale klant kun je heel gericht nieuwe leads aantrekken. In één sessie brainstormen we over jouw weggever en lever je vervolgens de content in grote lijnen (bullitpoints) bij mij aan.Ik zal je hier feedback op geven, zodat je hiermee zelf aan de slag kunt gaan.

optimaliseren

Website-optimalisatie

Als je aanbod en verdienmodel staat, is het tijd voor de website-optimalisatie. Ik maak een audit (analyse) van je website. Ik kijk ik niet alleen naar de techniek, opbouw, copywriting en content, maar kijk ik ook naar waar je website-bezoekers vandaan komen en hoe zij bij je terecht gekomen zijn (indien beschikbaar). Je krijgt hiervan gedurende het traject 2 x een uitgebreid rapport en advies wat er nodig is om jouw doelen te behalen. Zo leer ik je hoe je een goede salespagina maakt en hoe je een opt-in pagina maakt voor je weggever. Dit is de pagina waar jouw bezoekers je weggever kunnen downloaden. Door je de juiste technieken te leren en een aantal aanpassingen te doen, zorg je er voor dat meer mensen de gewenste actie gaan ondernemen.

Social Media

Content en social media

Na de website-optimalisatie gaan we werken aan je zichtbaarheid en vindbaarheid.  Door het consistent plaatsen van waardevolle en relevante content, zorg je ervoor dat zij elke keer weer een reden hebben om jouw website steeds te bezoeker. Het aantrekken van website bezoekers doe je door laten zien dat jij de kennis en kunde in huis hebt om het probleem van jouw ideale klant op te lossen. En elke bezoeker is een kans op een klant. Gedurende onze samenwerking schrijf ik 1 x een volledig SEO geoptimaliseerd blogartikel van >500 woorden die aansluit op jouw ideale klant, die jij kunt plaatsen je eigen website en op social media. Deze kun je dan vervolgens gebruiken als voorbeeld om je eigen artikelen in het vervolg zelf te gaan schrijven.

Ook gaan we aan de slag met je social media kanalen. Welke kanalen zijn relevant voor jouw ideale klant? Daar gaan we ons op richten. Ik geef je advies over de betreffende kanalen en je ontvangt van mij een content kalender, zodat jij concreet weet wat je wanneer kunt posten. Tevens leer je graag in één workshop hoe je deze templates vervolgens zelf kunt aanpassen in Canva, zodat je deze kunt blijven gebruiken. Ook geef ik je tips & tricks hoe je jouw weggever ion je eigen branding kun gaan maken.

funnels

Funnels en Sales

Nu je doelen en je ideale klant helder zijn, je een onweerstaanbaar aanbod hebt, met een verdienmodel waar je je prettig bij voelt en je website geoptimaliseerd is met waardevolle content, gaan we aan de slag met je funnel. Door je weggever op je opt-in pagina te plaatsen, kun je op een consistente manier leads verzamelen. jouw potentiële klant download jouw weggever in ruil voor zijn of haar gegevens, waar je vervolgens weer opvolging aan kunt geven. Zodra jouw potentiële klant jouw weggever heeft gedownload is het belangrijk dat deze op de juiste manier wordt opgevolgd. Dit doen we door gebruik te maken van het emailmarketing-programma Mailblue. Hiervoor dien je zelf een account aan te maken bij Mailblue (kosten vanaf €25,- per maand).

Voordat mensen overgaan tot een aankoop moeten ze je eerst leren kennen, vervolgens moeten ze een match bij je voelen en je zullen overtuigd moeten worden dat alleen jij de juiste persoon bent om hun probleem op te lossen. Dit doen we door een reeks van automatische mails op te stellen en te versturen op het juiste moment. De laatste mail in deze reeks zal een aanbod zijn van jouw product of dienst. Diegene die niet direct overgaan tot een aankoop zijn als warme leads en kun je nabellen. Uiteindelijk heb jij een consistente stroom aan bezoekers, leads en klanten voor jouw business.

Klaar om te groeien?

Meest gekozen

Eenmalige investering

€1447
 • Behaal jouw doelen met een marketingstrategie op maat
 • Complete analyse en adviesrapport website + socials
 • Live Masterclasses + workshops (zoom)
 • 1 x SEO blogartikel >500 woorden + content kalender
 • Wekelijks persoonlijk contact 
 • Mogelijkheid voor vervolgtraject

Investering in 3 termijnen van

€499,-
 • Behaal jouw doelen met een marketingstrategie op maat
 • Complete analyse en adviesrapport website + socials
 • Live Masterclasses + workshops (zoom)
 • 1 x SEO blogartikel >500 woorden + content kalender
 • Wekelijks persoonlijk contact 
 • Mogelijkheid voor vervolgtraject

Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!


Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp

Gun jezelf financiële vrijheid

Deze site gebruikt cookies