Een concrete marketingstrategie voor jouw business
arrow_drop_up arrow_drop_down
marketingmama mobile

Wil je meer leads en klanten, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik help je in 6 maanden met een concrete marketingstrategie naar jouw doel!

Bezoekersmagneet

Meer website verkeer

SEO- content- en copywriting advies op maat voor website je socials

community

Kwalitatieve leads

Ontvang kwalitatieve leads met een goede weggever op je website

funnel

Meer klanten

Maak van leads klanten met de juiste opvolging d.m.v funnels
Stella Peperkoorn

Word jij blij van meer omzet, maar lukt het niet om genoeg klanten aan te trekken?

Omzet voor jouw bedrijf is hetzelfde als de voeding voor jouw lichaam, je kunt niet zonder. Toch zie ik dat veel vrouwelijke ondernemers onvoldoende zichtbaar en vindbaar zijn en het lastig vinden om zichzelf te verkopen. Vaak ontbreekt het niet alleen aan onzekerheid, maar ook aan de kennis van online marketing die nodig is doelen te behalen. Het verdiepen in het marketingvak kost tijd, geld en energie en veel ondernemers laten zodoende veel leads en dus ook omzet liggen.


En dat is jammer, want wist je dat je online marketing prima zelf kunt doen met de juiste begeleiding?

Mijn naam is Stella Peperkoorn, online marketingstrateeg en eigenaar van Marketingmama. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd als online marketeer bij verschillende bedrijven. Tegenwoordig help ik andere ondernemers meer website-bezoekers, leads en klanten te realiseren met de inzet van een concrete online marketingstrategie. Met de mijn adviestraject help ik je 1-op-1 om jouw doelen te bereiken.

8
jaren ervaring in online marketing

350+

vrouwelijke ondernemers geholpen

20+

opdrachtgevers 

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen, waar sta je nu, maar waar liggen vooral de kansen die je nog niet hebt benut? Zit ik nog wel op het juiste spoor met het doel wat ik voor ogen heb? Wanneer je met Stella aan de slag gaat met haar 1 op 1 adviestraject zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. Het is vooral heel fijn om 1 op 1 met Stella te sparren over mijn eigen bedrijf.

Een frisse blik! En niet alleen je mindset wordt aangepakt, maar je kunt ook gelijk aan de slag met alle tools om direct aan de slag te gaan! Met het adviestraject van Stella breng je weer de focus terug op je bedrijf, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien! 

Elise de Vries
Elise de Vries - Office en Business Support

Door middel van het 1-op-1 adviestraject, word ik beter gevonden en kan ik kwalitatief goede advertenties schrijven om betaald te adverteren op Facebook en Google Ads.

Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!


Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent
Voordelen van samen werken aan je online marketing

De voordelen van samenwerken met een marketingstrateeg

Wanneer je ervoor kiest om samen te werken met een marketingstrateeg, hoef je zelf niet te investeren in dure trainingen of je te verdiepen in ingewikkelde software. Je hebt altijd een professional aan je zijde die het beste wilt halen uit jouw bedrijf. Ik ben betrokken bij jouw merk, je filosofie, producten en ideale klant. Ik beschik over professionele software en diepgaande kennis omtrent het realiseren van een effectieve marketingstrategie voor jouw bedrijf.  Het is mijn doel om jouw online resultaten constant te verbeteren. Samen stemmen we de planning af voor de komende 6 maanden en werken we samen op een Trello bord. Dit zorgt ervoor dat jij niet meer overweldigd wordt door alle online mogelijkheden, maar jij je kunt focussen op waar jij blij van wordt.

Hoe ga ik te werk?

Intakegesprek Marketingmama

Intakegesprek

We besprek jouw business, doelgroep, en producten en/of diensten. We brengen in kaart in welke markt je zit, hoeveel leads en klanten er nu zijn, waar deze vandaan komen, wat de groeipotentie is en wat jouw doelen zijn. Dit alles doe ik vrijblijvend en ik goed overleg met als doel een zo kloppend mogelijke win-win situatie te komen. Wanneer we een match zijn, gaan we samen aan de slag.
Analyse huidige situatie

In kaart brengen huidige en gewenste situatie

Wanneer we van beide kanten een 'go' gegeven hebben, ontvang je van mij 10 vragen over jouw ideale klant. Je geeft hierin o.a. antwoord op vraag welke pijnpunten jouw ideale klant ervaart en welke oplossing zij wensen voor hun probleem. Zo krijgen we een zo goed mogelijk inzicht in wie je wilt bereiken. Daarna start ik met een analyse van je website. Ik kijk ik niet alleen naar de techniek, opbouw, copywriting en content, maar kijk ik ook naar waar je website-bezoekers vandaan komen en hoe zij bij je terecht gekomen zijn. Je krijgt hiervan gedurende het traject 3 x een uitgebreid rapport en advies wat er nodig is om jouw doelen te behalen.

Weggever

Je weggever je opt-in- en je salespagina

Door het aanbieden van een waardevolle weggever aan je ideale klant kun je heel gericht nieuwe leads aantrekken. In één sessie brainstormen we over jouw weggever en lever je vervolgens de content in grote lijnen (bullitpoints) bij mij aan. Ik zorg er vervolgens voor dat je weggever in jouw branding mooi leesbaar wordt uitgewerkt en wordt vormgegeven.  Op jouw opt-in pagina, dat is de pagina waar mensen jouw weggever kunnen downloaden) en op je salespagina is het belangrijk dat we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen die jouw weggever/product of dienst bekijken ook overgaan tot een downloaden of overgaan tot een aankoop. Door je de juiste technieken te leren en een aantal aanpassingen te doen, zorg je er voor dat meer mensen de gewenste actie gaan ondernemen.

Leads

Website-bezoekers aantrekken via je website en socials en omzetten in leads

Het aantrekken van website bezoekers doe je door laten zien dat jij de kennis en kunde in huis hebt om het probleem van jouw ideale klant op te lossen. Door consistent waardevol, relevant en boeiend te zijn voor hen zorg je ervoor dat zij elke keer weer een reden hebben om in content te blijven met je. Gedurende onze samenwerking schrijf ik 3 x een volledig SEO geoptimaliseerd blogartikel van >500 woorden die aansluit op jouw ideale klant, die jij kunt plaatsen je eigen website.

Tevens werken we aan de zichtbaarheid op social media; welke kanalen zijn relevant voor jouw ideale klant? Daar gaan we ons op richten. Ik geef je advies over de betreffende kanalen en je ontvangt van mij een content kalender, zodat jij concreet weet wat je wanneer kunt posten. Je ontvangt 4 templates in jouw branding (kleuren, lettertype en stijl) in 2 verschillende formaten. Tevens leer je graag in één sessie hoe je deze templates vervolgens zelf kunt aanpassen in Canva, zodat je deze kunt blijven gebruiken.

Door je weggever op je opt-in pagina te plaatsen, kun je op een consistente manier leads verzamelen. jouw potentiële klant download jouw weggever in ruil voor zijn of haar gegevens, waar je vervolgens weer opvolging aan kunt geven.

funnel

Van leads naar klanten met een goede funnel

 Zodra jouw potentiële klant jouw weggever heeft gedownload is het belangrijk dat deze op de juiste manier wordt opgevolgd. Dit doen we door gebruik te maken van het emailmarketing-programma Mailblue. Hiervoor dien je zelf een account aan te maken bij Mailblue (kosten vanaf €25,- per maand). Voordat mensen overgaan tot een aankoop moeten ze je eerst leren kennen, vervolgens moeten ze een match bij je voelen en je zullen overtuigd moeten worden dat alleen jij de juiste persoon bent om hun probleem op te lossen. Dit doen we door een reeks van automatische mails op te stellen en te versturen op het juiste moment. De laatste mail in deze reeks zal een aanbod zijn van jouw product of dienst. Diegene die niet direct overgaan tot een aankoop zijn als warme leads en kun je nabellen. Uiteindelijk heb jij een consistente stroom aan bezoekers, leads en klanten voor jouw business.

optimaliseren

Optimalisatie van het proces 

Online marketing is een proces wat niet begint en eindigt. Wil je blijvend resultaat behalen dan is het belangrijk dat online marketing continu optimaliseert. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een langdurige samenwerking. Om die reden is mijn traject minimaal 6 maanden. Na deze 6 maanden krijg je de optie voor een vervolgtraject. In dit vervolgtraject maak ik elke maand een scan van je website en bijbehorend adviesrapport,  en schrijf ik elke maand een nieuw blogartikel voor je, en bespreken we je content kalender, zodat je blijft werken aan die consistente stroom aan bezoekers, leads en klanten voor jouw business.

Ik vind duurzame relaties belangrijk. Daarom zijn er voldoende content momenten en is er in die momenten voldoende ruimte voor vragen , feedback en optimalisatie.

Klaar om te groeien?

Meest gekozen

Eenmalige investering

€2447

Bespaar  €235,-

 • Inzicht in je ideale klant d.m.v vragenlijst
 • Complete analyse van je website en socials
 • Masterclass (1 uur) weggever en salespage
 • Opmaak van je weggever in jouw branding
 • 3 x SEO artikel >500 woorden
 • 3 x Analyse van je website 
 • Masterclass (1 uur) Emailmarketing
 • Inrichten van een basisfunnel in Mailblue
 • 6 social media templates in jouw branding
 • Content kalender op maat voor 6 maanden
 • Masterclass (1 uur) Canva & content kalender
 • Wekelijks persoonlijk contact
 • Afsluitende call  + Q&A (1 uur)
 • Mogelijkheid voor vervolgtraject

Investering in 6 termijnen van

€447,-
Per maand
 • Inzicht in je ideale klant d.m.v vragenlijst
 • Complete analyse van je website en socials
 • Masterclass (1 uur) weggever en salespage
 • Opmaak van je weggever in jouw branding
 • 3 x SEO artikel >500 woorden
 • 3 x Analyse van je website 
 • Masterclass (1 uur) Emailmarketing
 • Inrichten van een basisfunnel in Mailblue
 • 6 social media templates in jouw branding
 • Content kalender op maat voor 6 maanden
 • Masterclass (1 uur) Canva & content kalender
 • Wekelijks persoonlijk contact
 • Afsluitende call  + Q&A (1 uur)
 • Mogelijkheid voor vervolgtraject

Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!


Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp

Gun jezelf financiële vrijheid

Deze site gebruikt cookies