Op zoek naar SEO advies in Hoofddorp?
Marketingmama marketing ondersteuning

Op zoek naar SEO advies in Hoofddorp?

Ik help je met het optimaliseren van je website voor meer bezoekers en klanten voor jouw business

Marketingmama marketing ondersteuning

Op zoek naar SEO advies in Hoofddorp?

Ik help je met het optimaliseren van je website voor meer bezoekers en klanten voor jouw business

Marketingmama marketing ondersteuning

Techniek

Ik geef je inzicht in welke technische aspecten verbeterd moet worden voor een beter positie in Google 

Analyse huidige situatie

Contentstrategie

Ik geeft je advies over content die je kunt maken om een betere positie te kunnen bemachtigen

conversie optimalisatie

Conversie-optimalisatie

Ik geef je advies over diverse technieken die je kunt toepassen om je bedrijfsresultaat te verhogen

Stella Peperkoorn

Wil je aan de slag met SEO, maar ontbreekt het je aan kennis of tijd?

Omzet voor jouw bedrijf is hetzelfde als de voeding voor jouw lichaam, je kunt niet zonder. Zonder de inzet van online marketing voor je bedrijf is het behalen van leads en klanten vrijwel onmogelijk. Toch zie ik dat veel ondernemers onvoldoende zichtbaar en vindbaar zijn voor hun ideale klant. Vaak ontbreekt het aan kennis van online marketing. Het verdiepen in het marketingvak kost tijd, geld en energie en veel ondernemers laten zodoende veel leads en dus ook omzet liggen.

En dat is jammer, want wist je dat je jouw SEO prima kunt laten verzorgen door een professional?

Mijn naam is Stella Peperkoorn, online marketingstrateeg en eigenaar van Marketingmama en ik geef SEO advies in Hoofddorp. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd als online marketeer bij verschillende bedrijven. Tegenwoordig help ik andere ondernemers meer website-bezoekers, leads en klanten te realiseren met de SEO, het schrijven van content en het maken van funnels. Zo kun je en resultaat behalen en kun jij doen wat je blij maakt.

8
jaren ervaring in online marketing

350+ 

artikelen geschreven

20+

opdrachtgevers 

Voordelen van samen werken aan je online marketing

De voordelen van samenwerken met een marketingstrateeg

Wanneer je ervoor kiest om samen te werken met een marketingstrateeg, hoef je zelf niet te investeren in dure trainingen of je te verdiepen in ingewikkelde software. Je hebt altijd een professional aan je zijde die het beste wilt halen uit jouw bedrijf. Ik ben betrokken bij jouw merk, je filosofie, producten en ideale klant. Ik beschik over professionele software en diepgaande kennis omtrent het realiseren van een effectieve marketingstrategie voor jouw bedrijf.  Het is mijn doel om jouw online resultaten constant te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat jij niet meer overweldigd wordt door alle online mogelijkheden, maar jij je kunt focussen op waar jij blij van wordt.

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Mijn website is nu SEO geoptimaliseerd, zodat ik veel beter vindbaar ben. Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!

Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de snelheid van werken, haar pro-activiteit en deskundigheid. Bovendien doet ze wat ze belooft. Als je ook je online zichtbaarheid en vindbaarheid wil vergroten kan ik Stella van harte aanbevelen.


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp - Organisatiecoach

Hoe ga ik te werk?

Intakegesprek Marketingmama

Intakegesprek

We besprek jouw business, doelgroep, en producten en/of diensten en jouw doelen. Dit alles doe ik vrijblijvend en ik goed overleg met als doel een zo kloppend mogelijke win-win situatie te komen. Wanneer we een match zijn, gaan we samen aan de slag. Dit kan eenmalig of voor een periode van 6 maanden.
Analyse ideale klant en concurrentie

Analyse ideale klant & concurrentie

Wanneer we van beide kanten een 'go' gegeven hebben, ontvang je van mij 10 vragen over jouw ideale klant. Je geeft hierin o.a. antwoord op vraag welke pijnpunten jouw ideale klant ervaart en welke oplossing zij wensen voor hun probleem. Daarnaast mag je aangeven wie jouw top 3 concurrenten zijn. Zo krijgen we een zo goed mogelijk inzicht in wie je wilt bereiken en wat we daarvoor moeten doen.

Scan website

Scan website en adviesrapport

Zodra de analyse is uitgevoerd, maak ik een scan van je website met professionele software. In deze scan staat beschreven welke technische aspecten van je website verbeterd moet worden om je positie in zoekmachines zoals Google te verhogen. Daarnaast doe ik onderzoek naar de kansen die er zijn je bestaande webpagina's en krijg je van mij advies over content die je kunt gaan schrijven om die hogere positie in Google te bemachtigen. Dit advies ontvang je inde vorm van een concreet rapport.

uitbesteden

Zelf doen of uitbesteden?

Wanneer je het rapport hebt ontvangen ontvang je van mij een voorstel voor het schrijven van de geadviseerde content. Je mag uiteraard helemaal zelf bepalen of je de geadviseerde content zelf gaat schrijven of door mij laat uitvoeren. Ik ben zelf zeer ervaringen in het schrijven van SEO-geoptimaliseerde content voor zowel B2B als B2C.

contact

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Bij een langdurige samenwerking hebben we elke maand een contactmoment van 30 minuten.
Bij eenmalige opdrachten hebben we vooraf persoonlijk contact en een call bij afsluiting van de opdracht.

Wil jij SEO advies in Hoofddorp om hoger te scoren in Google?

Eenmalig SEO advies

€497,-
Eenmalig
  • Inzicht in je ideale klant en concurrentie
  • Volledige website-audit
  • Advies over optimalisatie + content creatie
  • Concreet adviesrapport
  • Afsluitende call (30 min)
Maak een afspraak


SEO adviestraject

€397,-

Per maand  gedurende 6 maanden

  • Inzicht in je ideale klant en concurrentie
  • Maandelijkse volledige website-audit
  • Maandelijks advies over optimalisatie + content creatie
  • Maandelijks concreet adviesrapport
  • Maandelijkse call (30 min)
Maak een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak

arrow_drop_up arrow_drop_down