Heb je SEO copywriter nodig?
arrow_drop_up arrow_drop_down
Marketingmama marketing ondersteuning

Beter vindbaar op Google?

Ik schrijf SEO geoptimaliseerde blog- of kennisartikelen voor jouw doelgroep

Marketingmama marketing ondersteuning

Beter vindbaar op Google?

Ik schrijf SEO geoptimaliseerde blog- of kennisartikelen voor jouw doelgroep

Relevant

Relevant

Mijn teksten geven antwoord op de vragen, pijnpunten of wensen van jouw ideale klant

Waardevol

Waardevol

Mijn teksten geven waarde aan jouw ideale klant door concrete oplossingen aan te geven.

Call to action

Zet aan tot actie

Mijn teksten zetten aan tot actie en geeft een logische vervolgstap naar de gewenste actie

Stella Peperkoorn

Wil je aan de slag met je contentstrategie, maar ontbreekt het je aan kennis of tijd?

Met relevante, waardevolle content kun je op een aantrekkelijke manier prospects en klanten de helpende hand bieden, zonder direct jouw producten of diensten te promoten. Je biedt waardevolle informatie waarmee je hen helpt betere keuzes te maken of meer uit jouw producten of diensten te halen. De strategie hierachter is dat wanneer je dit consistent doet, jouw potentiële klanten je gaan zien als expert in jouw vakgebied en een betrouwbare bron van waardevolle informatie. Zo verwerf je autoriteit, creëer je vertrouwen en sympathie. Dit zorgt ervoor dat je vaker eerder gekozen wordt dan je concurrent. Toch zie ik dat veel ondernemers onvoldoende content creëren om dit doel te behalen. Vaak ontbreekt het aan de kennis van het schrijven van een goed SEO geoptimaliseerde tekst. Het verdiepen in deze technieken kost tijd, geld en energie en veel ondernemers laten zodoende veel leads en dus ook omzet liggen.

En dat is jammer, want wist je dat je het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten ook kunt laten verzorgen door een professional?

Mijn naam is Stella Peperkoorn, online marketingstrateeg en eigenaar van Marketingmama. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd als online marketeer bij verschillende bedrijven. Tegenwoordig help ik andere ondernemers meer website-bezoekers, leads en klanten te realiseren met de juiste online marketing ondersteuning. Zo kun je en resultaat behalen en kun jij doen wat je blij maakt.

8
jaren ervaring in online marketing

350+ 

artikelen geschreven

20+

opdrachtgevers 

Voordelen van samen werken aan je online marketing

De voordelen van samenwerken met een marketingstrateeg

Wanneer je ervoor kiest om samen te werken met een marketingstrateeg, hoef je zelf niet te investeren in dure trainingen of je te verdiepen in ingewikkelde software. Je hebt altijd een professional aan je zijde die het beste wilt halen uit jouw bedrijf. Ik ben betrokken bij jouw merk, je filosofie, producten en ideale klant. Ik beschik over professionele software en diepgaande kennis omtrent het realiseren van een effectieve marketingstrategie voor jouw bedrijf.  Het is mijn doel om jouw online resultaten constant te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat jij niet meer overweldigd wordt door alle online mogelijkheden, maar jij je kunt focussen op waar jij blij van wordt.

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Mijn website is nu SEO geoptimaliseerd, zodat ik veel beter vindbaar ben. Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!

Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de snelheid van werken, haar pro-activiteit en deskundigheid. Bovendien doet ze wat ze belooft. Als je ook je online zichtbaarheid en vindbaarheid wil vergroten kan ik Stella van harte aanbevelen.


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp - Organisatiecoach

Hoe ga ik te werk?

Intakegesprek Marketingmama

Intakegesprek

We besprek jouw business, doelgroep, en producten en/of diensten en jouw doelen. Dit alles doe ik vrijblijvend en ik goed overleg met als doel een zo kloppend mogelijke win-win situatie te komen. Wanneer we een match zijn, gaan we samen aan de slag.
Analyse ideale klant en concurrentie

Analyse ideale klant

Wanneer we van beide kanten een 'go' gegeven hebben, ontvang je van mij 10 vragen over jouw ideale klant. Je geeft hierin o.a. antwoord op vraag welke pijnpunten jouw ideale klant ervaart en welke oplossing zij wensen voor hun probleem. 

Scan website

Bepalen van de onderwerpen

Al we in kaart hebben wie jouw ideale klant is en welke vragen, wensen en pijnpunten zij hebben kan ik aan de slag met het schrijven van de tekst. Ik lever een platte tekst bij je aan van meer dan 600 woorden. Ik lever uiteraard ook per artikel een SEO titel, keyword en metadescription aan. Daarnaast ontvang je twee rechtenvrije afbeeldingen die je naar eigen inzicht in het artikel kunt gebruiken.

uitbesteden

Feedback & eventuele aanpassingen

Zodra de tekst klaar is lever ik de tekst bij je aan volgens afspraak. Daarna volgt er één feedback ronde. Binnen 1 week ontvang ik graag jouw feedback, zodat ik eventuele aanpassingen kan doen. Daarna zal ik de tekst overdragen en ontvang je de volledige rechten van de door mij geschreven tekst en de bijgevoegde afbeeldingen.

contact

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Bij een langdurige samenwerking hebben we elke maand een contactmoment van 30 minuten.
Bij eenmalige opdrachten hebben we vooraf persoonlijk contact en een call bij afsluiting van de opdracht.

Ben jij klaar om hoger te scoren in Google?

Eenmalig artikel

247,-
Eenmalig per artikel
  • +/- 500 - 1000 woorden
  • Volledig SEO geoptimaliseerd
  • Volledig afgestemd op jouw ideale klant en niche
  • Zet aan tot actie
  • Inclusief 2 rechtenvrije afbeeldingen

Langdurige samenwerking

197,-

Per maand, minimale afname 6 maanden

  • +/- 500 - 1000 woorden
  • Volledig SEO geoptimaliseerd
  • Volledig afgestemd op jouw ideale klant en niche
  • Zet aan tot actie
  • Inclusief 2 rechtenvrije afbeeldingen
Deze site gebruikt cookies