Wil jij jouw social media uitbesteden?
Boost your Business course header

Wil jij jouw social media uitbesteden?

Laat mij je helpen met een strategie, het maken van de content en de plaatsen ervan

strategie

Strategie

Ik help je met een ijzersterke social media strategie, passend bij jouw doel en doelgroep
Copywriting

Content

Mooie afbeeldingen en tekst de informeert, prikkelt en aanzet tot actie, dat regel ik voor je

Social Media

Plaatsing

Nooit meer tijd kwijt zijn aan de opmaak en het plaatsen van berichten, want dat regel ik

Stella Peperkoorn Marketingmama

Vind jij social media ook zo'n gedoe?

Je bent echt niet de enige. Voor veel ondernemers geldt dat zij als een berg opzien tegen het plaatsen van hun social media berichten. Vaak ligt dit aan gebrek aan inspiratie of onvoldoende kennis van de social media platformen. Andere ondernemers vinden het lastig om geschikte afbeeldingen te maken en teksten te schrijven die passen bij de uitstraling van hun bedrijf. Het gevolg hiervan is dat ze helemaal niet zichtbaar zijn op social media en de concurrent met jouw potentiële klanten ervandoor gaat. Of ze zijn wel zichtbaar, maar de kwaliteit van de berichtgeving is onvoldoende, waardoor potentiële klanten een verkeerde indruk krijgen. Eeuwig zonde!

Ik ben Stella Peperkoorn, Marketingprofessional voor dienstverlenende ondernemers in het MKB. Na diverse jaren te hebben gewerkt bij verschillende bedrijven als online marketeer ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ik help ondernemers een magneet te worden voor de juiste klanten door ze te helpen bij een concrete marketingstrategie, het optimaliseren van hun website en het consistent zichtbaar en vindbaar zijn online, zodat ze een consistent stroom van leads en klanten creëer voor hun bedrijf.

Onder andere gewerkt voor:

“Altijd een erg prettige samenwerking met Stella gehad. Stella kenmerkt zich als punctueel, professioneel, vriendelijk en met ruimte voor humor. Ook is ze altijd bereid om mee te denken over een geschikte oplossing voor de vraagstukken waar je als bedrijf tegenaan loopt. Al met al prettig om Stella in de arm te hebben voor de marketing om onze eigen mensen in de kracht te laten in waar zij goed in zijn.”
Robin Visser Vye Professionals
Robin Visser - Vye Professionals
Marketingmama word een magneet voor de juiste klanten

Consistent aanwezig met de juiste boodschap voor de juiste mensen

Het doel van het delen van content is dat je een relatie opbouwt met jouw (potentiële) klanten, zodat jij een positieve positie in het hoofd van jouw potentiële klant krijgt en je de interesse bij hen wekt.

Toch kan het lastig zijn elke week nieuwe content te creëren of de tijd te vinden om bezig te zijn met social media. Social media uitbesteden is dan een logische stap. Ik help je graag bij het maken van een concrete social media strategie, het creëren van content met de juiste uitstraling en tone of voice past en het plaatsen van de content op verschillende kanalen, zoals Instagram, Facebook en LinkedIn.

Werkwijze

Vind je ideale klant

De strategie is de basis voor succes

Wanneer je ervoor kiest om je social media uit te besteden is het van belang dat ik inzicht krijg ik je doelgroep, je aanbod en je onderscheidend vermogen. Na het invullen van het formulier bepalen we de vaste content pijlers passend bij jouw gekozen frequentie

opdrachten

Toegang tot de social media accounts en het Trello bord

Nadat de strategie is bepaald is het van belang dat ik toegang krijg tot je social media accounts en richt ik het Trello bord in, waarop we communiceren. Op dit Trello bord werken we samen en vindt onze communicatie plaats. Op het bord vindt je een visueel en tekstueel overzicht van de berichten die geplaatst worden voor de komende periode
Website optimalisatie

Content Creatie Input onderwerpen

Naar aanleiding van de content pijlers die we samen hebben opgesteld in de strategie, maken we een planning voor de komende maand. Zijn er belangrijke data, zoals evenementen en acties die niet vergeten mogen worden, dan kunnen we die op tijd opnemen in de planning en voorkomen we adhoc aanpassingen. Daarna maak ik een voorstel voor de berichten voor de komende maand. Onze samenwerking werkt het beste als je zelf ook met input komt voor te plaatsen berichten. Dit hoeft niet heel uitgebreid, vaak zijn een paar bullitpoints al voldoende.

Marketingmama marketing ondersteuning

Het plaatsen van de content op jouw social media kanalen

De content zoals vermeld op het Trello bord zal ik plaatsen op het betreffende social media platform. Dit doe ik met professionele software, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen

Pieken in je omzet

Rapporteren: Meten is weten

Voortgang bepalen kun je alleen als je weet waar je staat en waar je naartoe wilt. Om die reden ontvang je maandelijks een rapport van de resultaten, zodat je altijd weet hoe je ervoor staat en kunnen we bijsturen waar nodig.
Coaching

Maandelijks online overleg

Persoonlijk content vind ik belangrijk. Door maandelijks te overleggen kunnen we weer de nieuwe koers bepalen voor de komende maand en bespreken we de resultaten van afgelopen maand. Op deze manier kunnen we jouw resultaten continue verbeteren.

Besteedt je social media uit en richt je op waar jij goed in bent

Social media uitbesteden standaard

€299,-

Per maand, maandelijks opzegbaar

 • Social media strategie op maat
 • Maandelijkse content planning
 • 2 berichten per week op maximaal 2 platformen
 • Opmaak tekst en beeld
 • Inplannen van berichten op gekozen platformen
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks online overleg
Aanvragen


Meest gekozen

Social media uitbesteden plus

€399,-
Per maand, maandelijks opzegbaar
 • Social media strategie op maat
 • Maandelijkse content planning
 • 3 berichten per week op maximaal 3 platformen
 • Opmaak tekst en beeld
 • Inplannen van berichten op gekozen platformen
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks online overleg
Aanvragen

Vraag hier je pakket aan

Het invullen van het formulier verplicht je tot niets. Ik neem vrijblijvend contact met je op voor een kennismaking