In één dag een ijzersterke marketingstrategie

In één dag een ijzersterk marketingfundament

Samen werken we één dagdeel 1-op-1 samen aan jouw strategisch fundament

In één dag een ijzersterk marketingfundament

Samen werken we één dagdeel 1-op-1 samen aan jouw strategisch fundament

Vind je ideale klant

Vind je ideale klant

Ik help je met het vinden van je ideale klant zodat jij de juiste mensen aanspreekt met de juiste boodschap

Onderscheidend vermogen

Creëer je unieke waarde

Ik help je jouw unieke waarde te vinden, zodat je weet waarom je ideale klant voor jou zou moeten kiezen en niet voor je concurrent

Onweerstaanbaar aanbod

Maak een uniek aanbod

Ik help je een onweerstaanbaar te creëren die perfect aansluit op de wensen en behoefte van jouw ideale klant 

Stella Peperkoorn- Marketingmama

Ben jij toe aan een strategie die wel werkt, maar ben je wel even klaar met online trajecten?

Je bent kennis ondernemer en je bent jouw bedrijf vanuit jouw passie begonnen om financieel vrij te zijn. Je wilt doen waar je echt blij van wordt, voor jezelf, maar ook voor je gezin. Je bent ervan overtuigd dat jij mensen echt verder kunt helpen met jouw dienst.  Je hebt een website met een aanbod en je bent zichtbaar op social media

Maar helaas blijft een consistente stroom aan klanten en omzet uit.  Jij hebt al meerdere dingen ingezet om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en of ondernemen nu wel de juiste keus was.

Je zoekt op internet naar manier hoe je marketing in kunt zetten maar overal vind je online trainingen. En ja online, dat ben je nu wel even beu. Je hebt behoefte aan 1-op-1 advies, samen aan tafel werken aan jouw bedrijf.  En dat kan!! 

Ik ben Stella Peperkoorn, Marketingcoach voor kennisondernemers. Ik help je 1-op-1 een online magneet te worden voor de juiste klanten met een ijzersterke marketingstrategie.

Bekijk de strategiedag
8+
jaren ervaring in online marketing

200+

ondernemers geholpen

20+

opdrachtgevers 

Tijdens de Strategiedag werken we aan:

omzetdoel

Het vinden van je ideale klant

Als je niemand aanspreekt, zal niemand zich aangesproken voelen. Het heel scherp stellen van je ideale klant zorgt ervoor dat je de juiste mensen aanspreekt en weet welk behoefte en pijn zijn ervaren, zodat jij de juiste oplossing kunt bieden. Tijdens de Live Dag gaan we aan de slag om jouw ideale klant zo scherp te krijgen dat jij exact weet welke boodschap jij moet overbrengen om jouw klant te raken.
tools en naslagwerk

Creëren van je unieke waarde

Waarom zou ik voor jou moeten kiezen? Veel kennisondernemers weten niet goed antwoord te geven op de vraag. En als jij er geen antwoord op kunt geven, hoe kan jouw ideale klant dat doen? Tijdens de Live Dag help ik je onderscheidend vermogen heel helder voor ogen te krijgen, zodat jij exact weet met welke boodschap jij ervoor zorgt dat jouw ideale klant voor jou gaat kiezen en niet voor de ander.
Copywriting

Maken van een uniek aanbod

Als je aanbod onvoldoende aansluit bij de wensen pijn en behoefte van jou ideale klant, gaan ze niet met je in zee. Ik help je een onweerstaanbaar aanbod te creëren voor jouw ideale klant, zodat jij met de juiste aanbod jouw ideale klant kunt bereiken.Daarnaast kijken we samen naar jouw aanbod om te kijken of jij met het aanbod wat je doet ook daadwerkelijk jouw doelen kunt behalen.

Dit zeggen anderen over Marketingmama

Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!


Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp
Marketingmama word een magneet voor de juiste klanten

Wat levert de Strategiedag jou op:

 • Je heb een concrete strategie waarmee jij resultaat behaald
 • Je weet wie je ideale klant is en hoe jij hem of haar kunt bereiken
 • Je weet waarom een klant voor jou moet kiezen en niet voor een ander
 • Je weet hoe je jouw aanbod naadloos laat aansluiten op de wensen en behoeften van jouw ideale klant

Hoe lang wil jij nog aanmodderen en tijd en geld investeren in iets wat niet werkt? Kies vandaag nog voor een strategie die wel werkt.

Stella Peperkoorn- Marketingmama

De strategiedag is iets voor jou als je:

 • Marketing gedoe vind en niet weet hoe je het nu goed kunt inzetten
 • Je nu met hagel schiet en daardoor energie verspilt in iets wat niet werkt
 • Je weinig klanten hebt en je niet weet waarom
 • Je behoefte hebt aan 1-op-1 advies zodat je met een strategische basis verder aan de slag kunt gaan


Wil jij het liever zelf even proberen? Dan verandert er ook niks.

Of laat mij je helpen met een concrete strategie, zodat jij zichtbaar en vindbaar bent voor je ideale klant en jij een consistente stroom van bezoekers, leads en klanten genereert.

Praktische informatie

Intake formulier

We starten altijd met het invullen van het intakeformulier. Zo weet ik wie je bent, wat je doet, wie je doelgroep is en waar je tegenaan loopt. Op deze manier kan ik je zo goed mogelijk helpen tijdens de Strategiedag

De strategiedag

De strategiedag is met mij op locatie in Amstelveen of als je verder woont of de situatie anders vereist online. Gedurende 2 uur lang duik ik volledig in jou en je bedrijf en gaan we samen aan de slag met jouw strategisch fundament.

De Live Dag vindt plaats op een woensdag of vrijdag. Je kunt bij mij de afspraak in mijn agenda inboeken.

Afsluitende Q&A 30 minuten

Twee weken na de Strategiedag plannen we de afsluitende Q&A, die via Zoom plaatsvindt. Gedurende 30 minuten bespreken we de strategie en kun je alle vragen aan mij stellen, zodat alles duidelijk voor je is.

Dit zeggen anderen over Marketingmama

Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen, waar sta je nu, maar waar liggen vooral de kansen die je nog niet hebt benut? Zit ik nog wel op het juiste spoor met het doel wat ik voor ogen heb? Wanneer je met Stella aan de slag gaat met haar Live Dag zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. Het is vooral heel fijn om 1 op 1 met Stella te sparren over mijn eigen bedrijf.

Een frisse blik! En niet alleen je mindset wordt aangepakt, maar je kunt ook gelijk aan de slag met alle tools om direct aan de slag te gaan! Met het adviestraject van Stella breng je weer de focus terug op je bedrijf, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien! 

Elise de Vries
Elise de Vries - Office en Business Support

Door middel van het 1-op-1 advies word ik beter gevonden en kan ik kwalitatief goede advertenties schrijven om betaald te adverteren op Facebook en Google Ads.

Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!


Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent
Marketingmama live dag met volle focus naar jouw succes
€ 347,-

De Strategiedag

 • Een concrete strategie waarmee jij resultaat behaald
 • 1-op-1 strategisch advies op maat  van een marketingexpert
 • In één keer een goed fundament voor jouw succes

Wil jij ook een online magneet worden voor de juiste klanten?

                   

FAQ

Voor wie is de Strategiedag geschikt

De Strategiedag is bij uitstek geschikt voor startende kennisondernemers, maar ook geschikt voor coaches in diverse branches.

Waar vindt de Strategiedag plaats en hoe lang duurt het?

De Live Dag vindt plaats bij mij op kantoor in Amstelveen. Als je ver weg woont en reizen lukt niet, kan de Strategiedag ook online. Ik reserveer 2 uur volledig voor jou om in jouw bedrijf te duiken. Twee weken na de Strategiedag plannen we een afsluitende Q&A van 30 minuten via Zoom zodat je al jouw vragen die nog open staan. dan aan mij kan stellen.

Wat doe ik na de strategiedag?

Na de strategiedag kun je zelf aan de slag met de strategie die we samen hebben besproken, of ik ondersteun je bij de operationele uitvoering van de strategie. Je kunt mij dan ook voor een vast aantal uren inhuren, om bijvoorbeeld je website te optimaliseren, je blogs te verbeteren of om je funnel technisch in te stellen.

                 

Nooit meer met hagel schieten? Ga voor een goed fundament!

arrow_drop_up arrow_drop_down