Maak van je podcast een blog!
Maak van je podcast een blog

Maak van je podcast een blog en laat klanten jou vinden!

Elke podcastaflevering die jij maakt tover ik om tot een SEO geoptimaliseerde blog

Marketingmama word een magneet voor de juiste klanten

Laat je podcast niet alleen een podcast zijn

Heb jij een podcast? Je bent niet de enige.

Vele ondernemers hebben een podcast of zijn het afgelopen jaar een podcast gestart. Het is een toffe manier om jouw kennis en expertise te delen met je doelgroep. Daarnaast kan je doelgroep het luisteren wanneer ze willen, in de trein in de auto, tijdens het doen van de was, of gewoon lekker in de zon in de tuin, ideaal!

Maar een podcast maken kost veel tijd. Denk aan de voorbereiding en planning, de opname zelf, het monteren en de publicatie ervan. Goede content maken kost in de meeste gevallen tijd, dat is een feit.

Maar hoe fijn zou het zijn als je jouw content met een eenvoudige strategie meerdere malen kunt gebruiken? Dat je jouw kennis, expertise en boodschap nog breder kunt uitdragen en dus meer impact kunt maken?

Stella Peperkoorn - Marketingmama

Mensen gebruiken zoekmachines dagelijks en als we zoekmachines gebruiken zijn we op zoek naar een antwoord op een vraag. We klikken dan op een resultaat in zoekmachines waarvan wij denken dat het best passend is.  Wanneer jij artikelen op je website hebt staan die antwoorden geven op de vragen die jouw doelgroep heeft, kun je met elk artikel scoren in zoekmachines en op duurzame wijze je bereik vergroten en verkeer realiseren, zonder dat je hiervoor hoeft te adverteren.

En ja je voelt hem misschien al aankomen, waarom zou je dan niet de podcast die je toch al hebt voorbereid, opgenomen en hebt gemonteerd hebt ook in blog-vorm publiceren?

Ik ben Stella Peperkoorn, Marketingprofessional voor dienstverlenende ondernemers in het MKB. Al diverse jaren help ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid en vindbaar bij de juiste doelgroep door content te maken dat prikkelt en aanzet tot actie. Ik tover graag jouw opgenomen podcast om tot een SEO geoptimaliseerde blog, zodat jij jouw boodschap breder kunt verspreiden, meer impact kunt maken en werkt aan een hogere positie in zoekmachines.

Bekijk de mogelijkheden
8
jaren ervaring in online marketing

350+ 

artikelen geschreven

20+

opdrachtgevers 

Onder andere gewerkt voor:

Marketingmama heeft gewerkt voor

Wat anderen vinden van Marketingmama

“Altijd een erg prettige samenwerking met Stella gehad. Stella kenmerkt zich als punctueel, professioneel, vriendelijk en met ruimte voor humor. Ook is ze altijd bereid om mee te denken over een geschikte oplossing voor de vraagstukken waar je als bedrijf tegenaan loopt. Al met al prettig om Stella in de arm te hebben voor de marketing om onze eigen mensen in de kracht te laten in waar zij goed in zijn.”
Robin Visser Vye Professionals
Robin Visser - Vye Professionals
Stella heeft ontzettend
veel vakkennis en weet dit heel erg goed te vertalen naar concrete plannen. weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen! 
Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer - Muziekschool Katwijk
Stella Peperkoorn Marketingmama
€ 97 per artikel,-

Maak van je podcast een Blog

  • Een SEO geoptimaliseerde blog van minimaal 400 woorden
  • Inclusief relevant zoekwoord 
  • Inclusief SEO titels, subtitels en passende metadescription
  • Inclusief 2 relevante rechtenvrije afbeeldingen
  • In platte tekst in Word aangeleverd