Je website beter zichtbaar en vindbaar voor de juiste doelgroep?
Marketingmama marketing ondersteuning

Je website beter zichtbaar bij de juiste doelgroep?

Ik help je met het optimaliseren van je website voor meer bezoekers en klanten voor jouw business

Marketingmama marketing ondersteuning

Je website beter zichtbaar bij de juiste doelgroep?

Ik help je met het optimaliseren van je website voor meer bezoekers en klanten voor jouw business

Marketingmama marketing ondersteuning

Techniek

Ik geef je inzicht in welke technische aspecten verbeterd moet worden voor een beter positie in Google 

Analyse huidige situatie

Contentstrategie

Ik geeft je advies over content die je kunt maken om beter zichtbaar en vindbaar te zijn voor je ideale klant

conversie optimalisatie

Conversie-optimalisatie

Ik geef je advies over diverse technieken die je kunt toepassen om je bedrijfsresultaat te verhogen

Marketingmama coaching

Je weet dat je aan de slag moet met je website, maar waar begin je en waar haal je de tijd vandaan?

Omzet voor jouw bedrijf is hetzelfde als de voeding voor jouw lichaam, je kunt niet zonder. Zonder de inzet van online marketing voor je bedrijf is het behalen van leads en klanten vrijwel onmogelijk. Toch zie ik dat veel ondernemers onvoldoende zichtbaar en vindbaar zijn voor hun ideale klant. Vaak ontbreekt het aan kennis van online marketing en aan tijd, want waar begin je nu als je je website wilt verbeteren? Het verdiepen in het marketingvak kost tijd, geld en energie en veel ondernemers laten zodoende veel leads en dus ook omzet liggen.

En dat is jammer, want met het juiste advies kun je prima je website zelf optimaliseren!

Mijn naam is Stella Peperkoorn, online marketingstrateeg en eigenaar van Marketingmama en ik help je om jouw website beter vindbaar en zichtbaar te maken bij jouw doelgroep. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd als online marketeer bij verschillende bedrijven. Tegenwoordig help ik andere ondernemers meer leads klanten en omzet te realiseren voor hun business, zodat zij en resultaat behalen en kunnen doen wat hen gelukkig maakt. 

8
jaren ervaring in online marketing

350+ 

webpagina's geoptimaliseerd

25+

opdrachtgevers 

Stella Peperkoorn Marketingcoach

Waarom zou je voor mij kiezen?

Wanneer je ervoor kiest om met mij samen te werken,  hoef je zelf niet te investeren in dure trainingen of je te verdiepen in ingewikkelde software. Je hebt altijd een professional aan je zijde die het beste wilt halen uit jouw bedrijf. Ik ben betrokken, resultaatgericht en word er blij van als we samen voor jou het beste resultaat behalen. Ik beschik over professionele software en diepgaande kennis omtrent het optimaliseren van diverse websites. Het is mijn doel om jouw online resultaten constant te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat jij niet meer overweldigd wordt door alle online mogelijkheden, maar jij je kunt focussen op waar jij blij van wordt.

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Mijn website is nu SEO geoptimaliseerd, zodat ik veel beter vindbaar ben. Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!

Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de snelheid van werken, haar pro-activiteit en deskundigheid. Bovendien doet ze wat ze belooft. Als je ook je online zichtbaarheid en vindbaarheid wil vergroten kan ik Stella van harte aanbevelen.


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp - Organisatiecoach

Hoe ga ik te werk?

Intakegesprek Marketingmama

Kennismakingsgesprek

We besprek jouw business, doelgroep, en producten en/of diensten en jouw doelen. Dit alles doe ik vrijblijvend en ik goed overleg met als doel een zo kloppend mogelijke win-win situatie te komen. Wanneer we een match zijn, gaan we samen aan de slag.
Analyse ideale klant en concurrentie

Analyse ideale klant & concurrentie

Wanneer we van beide kanten een 'go' gegeven hebben, ontvang je van mij 10 vragen over jouw ideale klant. Je geeft hierin o.a. antwoord op vraag welke pijnpunten jouw ideale klant ervaart en welke oplossing zij wensen voor hun probleem. Daarnaast mag je aangeven wie jouw top 3 concurrenten zijn. Zo krijgen we een zo goed mogelijk inzicht in wie je wilt bereiken en wat we daarvoor moeten doen.

Scan website

Scan website en adviesrapport

Zodra de analyse is uitgevoerd, maak ik een scan van je website met professionele software. In deze scan staat beschreven welke technische aspecten van je website verbeterd moet worden om je positie in zoekmachines zoals Google te verhogen. Daarnaast doe ik onderzoek naar de kansen die er zijn op je bestaande webpagina's en krijg je van mij advies over content die je kunt gaan schrijven om die hogere positie in Google te bemachtigen. Dit advies ontvang je in de vorm van een concreet adviesrapport, waar je zelf mee aan de slag kunt.

contact

Q & A

Wanneer je het rapport hebt ontvangen plannen we een datum in voor het Q&A gesprek van 30 minuten. In deze 30 minuten bespreken we het rapport en kun je al jouw vragen aan mij stellen.  We bespreken zowel de techniek, als de contentstrategie als de adviezen voor de conversie-optimalisatie.

community

Zelf doen of samen consistent werken aan jouw zichtbaarheid?

Wil je dat jouw website beter zichtbaar is voor jouw doelgroep, dan zul je consistent moeten blijven werken aan je website. De techniek moet op orde zijn, je content moeten aansluiten op de wensen en behoefte van je doelgroep en je wilt natuurlijk ook dat de mensen die op je website komen ook acties ondernemen, zoals het downloaden van je weggever of zelf het maken van een afspraak. Om dot te realiseren zul je consistent moeten werken aan het optimaliseren van je website voor je ideale klant en voor zoekmachines. Met het maandelijkse adviesrapport, krijg je van mij elke maand een overzicht met hetgeen je kunt aanpassen om jouw zichtbaarheid te verhogen. Ook hebben we elke maand persoonlijk contact om te voortgang te bespreken en is er ruimte om al je vragen te stellen. Zo kunnen we samen consistent werken aan jouw zichtbaarheid.

Ben jij klaar om beter zichtbaar en vindbaar te zijn bij jouw ideale klant?

Adviesrapport website-optimalisatie

€497,-
Eenmalig
  • Inzicht in je ideale klant en concurrentie
  • Volledige website-audit
  • Advies over optimalisatie + content creatie
  • Concreet adviesrapport
  • Afsluitende call (30 min)

Vervolgtraject per 3 maanden

€347,- 

per maand, minimale periode 3 maanden

  • Maandelijkse volledige website-audit
  • Maandelijks advies over SEO-optimalisatie
  • Maandelijkse advies over content creatie
  • Maandelijks adviesrapport incl. concurrentie analyse
  • Elke maand een persoonlijke call  (30 min)
arrow_drop_up arrow_drop_down