Je website beter zichtbaar en vindbaar voor de juiste doelgroep?
website optimalisatie

Je website zichtbaar en vindbaar maken voor de juiste doelgroep?

Ik help je met het optimaliseren van je website voor meer bezoekers en meer conversies

Marketingmama marketing ondersteuning

Techniek

Ik geef je inzicht in welke technische aspecten verbeterd moet worden om hogere posities te behalen in zoekmachines 

Analyse huidige situatie

Opbouw

Ik help je met een goede opbouw van je webpagina's zodat je de juiste informatie op de juiste plek staat voor jouw bezoeker

conversie optimalisatie

Zoekwoorden en content

Ik geef je inzicht in de zoekintentie van jouw doelgroep en adviseer je welke content van belang is voor het verhogen van je vindbaarheid

Marketingmama word een magneet voor de juiste klanten

Heb jij een prachtige website, maar vallen de bezoekersaantallen tegen?

Je hebt je website laten bouwen door een webbouwer en je bent tevreden met het resultaat. Helemaal in jouw branding en een thema wat past bij de datgene wat je wilt uitstralen. Inmiddels staat de website al een tijdje online en begin je je toch wel zorgen te maken, want er komen niet zoveel bezoekers op je website als je hoopte. En dat is natuurlijk wel essentieel voor het laten groeien van je business. En juist om die reden had je een website laten maken door een professionele webbouwer.

Een goede webbouwer is goed in zijn of haar vak, de technische kant van de website. Maar een goede webbouwer is niet per definitie een goede marketeer. Veel webbouwers vragen dan ook input van de ondernemer als het gaat om de boodschap en de opbouw van de website. En daar gaat het vaak mis. Als ondernemer zijn we vaak geneigd om heel veel over onszelf en onze diensten te praten dat we vergeten dat we onze website eigenlijk maken voor potentiële klanten. Met als resultaat dat je website niet gevonden wordt door de juiste mensen en als je wel bezoekers hebt, dat ze afhaken omdat je niet dezelfde taal spreekt als je bezoeker. Super zonde!

Stella Peperkoorn - Marketingmama

Als mensen je website bezoeken, wil je ook dat ze geprikkeld worden om verder te lezen en uitgenodigd worden om een actie uit te voeren. Denk aan het invullen van een formulier, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte. Hiervoor is natuurlijk een goede technische basis nodig. Daarnaast is het van belang dat de juiste boodschap op de juiste plek staat en dat het voor de bezoeker direct duidelijk is welke oplossing jij biedt en voor wie. Maar voordat ze je website bezoeken moeten ze je website natuurlijk wel vinden. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om te gaan adverteren. Maar hier hangt nu eenmaal een prijskaartje aan en zodra jij stopt met adverteren stopt ook het verkeer naar je website.   

Maar hoe zou het zijn als je kunt zorgen dat je op de lange termijn kunt werken aan het realiseren van bezoekers voor je website? Mensen gebruiken zoekmachines dagelijks en als we zoekmachines gebruiken zijn we op zoek naar een antwoord op een vraag. We klikken dan op een resultaat in zoekmachines waarvan wij denken dat het best passend is.  Wanneer jij artikelen op je website hebt staan die antwoorden geven op de vragen die jouw doelgroep heeft, kun je met elk artikel scoren in zoekmachines en op duurzame wijze je bereik vergroten en verkeer realiseren, zonder dat je hiervoor hoeft te adverteren. 

Ik ben Stella Peperkoorn, Marketingprofessional voor dienstverlenende ondernemers in het MKB. Al diverse jaren help ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid en vindbaar bij de juiste doelgroep. Dit doe ik door het optimaliseren van websites, het creëren van content en het uit handen nemen van social media activiteiten. 

8
jaren ervaring in online marketing

350+ 

webpagina's geoptimaliseerd

25+

opdrachtgevers 

Onder andere gewerkt voor:

Hoe ga ik te werk?

Proces

Je website optimaliseren is een proces

Goed vindbaar zijn voor je doelgroep is een continue proces. Zoekmachines houden nu eenmaal van dynamische website waarop content staat wat steeds vernieuwd en aansluit op de vragen die de doelgroep heeft. Bovendien is het noodzakelijk om de techniek te blijven monitoren en je posities in zoekmachines in kaart te brengen, zodat je weet wat je precies moet verbeteren. Om die redenen werk ik graag met je op te lange termijn, zodat we een optimaal resultaat behalen. De samenwerking is op basis van een maandabonnement die ok maandelijks opzegbaar is.
boodschap

De juiste boodschap en opbouw

De juiste boodschap kun je alleen maar realiseren als je weet tegen wie je praat. En als je heel goed weet tegen wie je praat is het belangrijk om je erin te verdiepen hoe je jouw bezoeker kunt prikkelen om verder te lezen om uiteindelijk een actie te bewerkstelligen. Om die reden daag ik je uit om je echt te verdiepen in jouw doelgroep, zodat ik je het beste advies kan geven over het optimaliseren van je boodschap, de tone of voice en opbouw van je pagina's. Als je dat heel helder en scherp voor ogen hebt, ontvang je van mij een advies voor een verbeterde opmaak van salespagina en je homepage in tekst en beeld. Dit ontvang je als pdf en platte tekst, zodat je webbouwer er direct mee aan de slag kunt. 

Marketingmama marketing ondersteuning

Maandelijkse technische scan van je website 

Elke maand ontvang je een rapport met de technische verbeterpunten van je website, om je positie in zoekmachines zoals Google te verhogen.De scan kunt je zo doorsturen naar je webbouwer om het uit te laten voeren. 

Rapport

Maandelijks rapport van je verkeer en posities in zoekmachines

Ik geef je advies welke zoekwoorden je kunt gebruiken om maandelijks verkeer naar je website te genereren, zowel voor je websitepagina's als voor relevante blogberichten.  Daarnaast doe ik onderzoek naar de kansen die er zijn op je bestaande webpagina's, zodat je de juiste opbouw en "tone of voice".Ik bekijk één dienstenpagina en je homepage en maak een voorbeeld in pdf formaat, zodat je exact kunt zien welke informatie op welke plek moet komen te staan voor een goede marketingtechnische opbouw van je pagina's.

Content advies

Maandelijks Content advies 

Veel ondernemers hebben een statische website. Er wordt weinig verandert aan de inhoud van de website en heeft als doel om te informeren over bepaalde producten of diensten. Bezoekers zullen de website enkel bezoeken wanneer ze expliciet op zoek zijn naar informatie over de producten of diensten. En wanneer ze deze informatie hebben gelezen is er geen noodzaak om meer terug te keren naar jouw website en dat is natuurlijk zonde. Wanneer je regelmatig blogt en artikelen publiceert die daadwerkelijk waarde toevoegen voor jouw doelgroep, hebben mensen een reden om terug te keren naar jouw website. Daarnaast kun jij je profileren als expert in je vakgebied, essentieel voor het creëren van een vertrouwensband met je doelgroep. Ik geef je maandelijks advies welk blogbericht je kunt schrijven voor jouw doelgroep aan de hand van jouw ideale klant en het zoekwoordonderzoek wat ik heb uitgevoerd. 

Copywriting

Eén SEO-geoptimaliseerd artikel per maand compleet aangeleverd

Omdat het consistent werken aan je zichtbaarheid en vindbaarheid tijd kost en ik uit ervaring weet dat als je geen marketeer in dienst hebt, het in de vergetelheid raakt, ontvang je van mij maandelijks één SEO geoptimaliseerd artikel van 400-800 woorden met twee rechtenvrije afbeeldingen die je zo aan je webbouwer kunt overhandigen om te plaatsen. Zo blijf je werken aan je online zichtbaarheid en vindbaarheid en werk je consistent aan de online groei van je business.

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Mijn website is nu SEO geoptimaliseerd, zodat ik veel beter vindbaar ben. Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!

Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent
Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!

Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer - Directeur Muziekschool
Stella Peperkoorn Marketingmama
€ 497,- per maand

Boost je website voor meer verkeer en conversie!

  • Adviesrapport website boodschap en opbouw
  • Maandelijkse technische scan van je website 
  • Maandelijks rapport van je verkeer en posities in zoekmachines
  • Maandelijks content advies
  • Elke maand een SEO geoptimaliseerde blog op maat (400-800 woorden)
Vraag het website optimalisatie advies aan

Vraag een website optimalisatie advies aan

Vul het formulier in en ik neem contact met je op voor het inplannen van het advies 

Het invullen van het formulier verplicht je tot niets.