Je website beter zichtbaar en vindbaar voor de juiste doelgroep?
Marketingmama marketing ondersteuning

Je website zichtbaar en vindbaar maken voor de juiste doelgroep?

Ik help je met het optimaliseren van je website voor meer bezoekers en klanten voor jouw business

Marketingmama marketing ondersteuning

Je website zichtbaar en vindbaar maken voor de juiste doelgroep?

Ik help je met het optimaliseren van je website voor meer bezoekers en klanten voor jouw business

Marketingmama marketing ondersteuning

Techniek

Ik geef je inzicht in welke technische aspecten verbeterd moet worden om hogere posities te behalen in zoekmachines 

Analyse huidige situatie

Opbouw

Ik help je met een goede opbouw van je webpagina's zodat je de juiste informatie op de juiste plek staat voor jouw bezoeker

conversie optimalisatie

Zoekwoorden en content

Ik geef je inzicht in de zoekintentie van jouw doelgroep en adviseer je welke content van belang is voor het verhogen van je vindbaarheid

Stella Peperkoorn- Marketingmama

Aan een mooie website heb je niets als je geen bezoekers krijgt

Je hebt je website laten bouwen door een webbouwer of wellicht ben je zelf handig en heb je jouw website zelf gemaakt en ben je er stiekem best een beetje trots op.

Maar na een tijdje begin je je toch wel zorgen te maken, want er komen geen tot weinig bezoekers op je website. En dat is natuurlijk wel essentieel voor het laten groeien van je business. Want heel eerlijk aan een mooie website heb je niets als je geen bezoekers aantrekt. 

Je website maak je voor je bezoeker. En daar gaat het vaak mis. Als ondernemer zijn we vaak geneigd om heel veel over onszelf en onze diensten de praten dat we vergeten dat we onze bezoeker ons eerst moet leren kennen en moeten overtuigen dat wij begrijpen wat hun problemen zijn en hier passende een oplossing voor hebben. Dat we weten welke verlangens zij hebben en dat we een belofte doen welk resultaat zij behalen als ze met ons in zee gaan.

Uit ervaring weet ik dat je veel ondernemers expert zijn in hun vakgebied, maar niet perse in marketing. Daarnaast zijn veel webbouwers die websites maken voor deze ambitieuze kennisondernemers goed in het bouwen van websites, maar vaak niet goed in het maken van de juiste teksten en de opbouw hiervan.

Ik ben Stella Peperkoorn, Marketingprofessional voor ambitieuze kennisondernemers. Al diverse jaren help ik ondernemers met het maken van een concrete marketingstrategie, het optimaliseren van hun websites en het maken van content.

De website is het hart van je onderneming. Van eerste kennismaking, bijvoorbeeld door het lezen van een blog, tot het aanvragen van je weggever en het verkopen van je dienst. Ik gun je een website waarmee jij zichtbaar en vindbaar bent en je bezoekers leads en klanten genereert en daar help ik je mee.

Bekijk hoe ik je kan helpen
8
jaren ervaring in online marketing

350+ 

webpagina's geoptimaliseerd

25+

opdrachtgevers 

Hoe ga ik te werk?

opdrachten

Intakeformulier

Voordat ik je kan voorzien van het juiste advies, heb ik informatie nodig over je business, doelgroep, en producten en/of diensten en jouw doelen.

Zodra ik het intakeformulier heb ontvangen kan ik aan de slag

Website optimalisatie

Technische scan van je website

Zodra de analyse is uitgevoerd, maak ik een scan van je website met professionele software. In deze scan staat beschreven welke technische aspecten van je website verbeterd moet worden om je positie in zoekmachines zoals Google te verhogen. 

tools en naslagwerk

Zoekwoorden onderzoek en conversie optimalisatie

Nadat de technische scan van je website is uitgevoerd, ga ik aan de slag met het uitvoeren van het zoekwoorden onderzoek. Ik geef je advies welke zoekwoorden je kunt gebruiken om maandelijks verkeer naar je website te genereren, zowel voor je websitepagina's als voor relevante blogberichten.  Daarnaast doe ik onderzoek naar de kansen die er zijn op je bestaande webpagina's, zodat je de juiste opbouw en "tone of voice".Ik bekijk één dienstenpagina en je homepage en maak een voorbeeld in pdf formaat, zodat je exact kunt zien welke informatie op welke plek moet komen te staan voor een goede marketingtechnische opbouw van je pagina's.

Marketingmama marketing ondersteuning

Contentadvies

Veel ondernemers hebben een statische website. Er wordt weinig verandert aan de inhoud van de website en heeft als doel om te informeren over bepaalde producten of diensten. Bezoekers zullen de website enkel bezoeken wanneer ze expliciet op zoek zijn naar informatie over de producten of diensten. En wanneer ze deze informatie hebben gelezen is er geen noodzaak om meer terug te keren naar jouw website en dat is natuurlijk zonde. Wanneer je regelmatig blogt en artikelen publiceert die daadwerkelijk waarde toevoegen voor jouw doelgroep, hebben mensen een reden om terug te keren naar jouw website. Daarnaast kun jij je profileren als expert in je vakgebied, essentieel voor het creëren vaneen vertrouwensband met je doelgroep. Ik geef je concreet advies over de eerste 5 blogberichten die je kunt schrijven voor jouw doelgroep aan de hand van jouw ideale klant en het zoekwoordonderzoek wat ik heb uitgevoerd. 

Marketingmama word een magneet voor de juiste klanten

Wat levert website optimalisatie jou op?

  • Je ontvangt een technisch rapport met verbeterpunten en aanbevelingen die je zo 1-op-1 aan je webbouwer kunt overhandigen
  • Je ontvang een advies voor het gebruik van de juiste zoekwoorden om je vindbaarheid te verhogen
  • Je ontvangt een concreet advies voor het tekstgebruik en de opbouw hiervan
  • Je ontvang een concreet advies voor het maken van blogberichten waarmee jij je zichtbaarheid en vindbaarheid verhoogt.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wat anderen zeggen over Marketingmama

Mijn website is nu SEO geoptimaliseerd, zodat ik veel beter vindbaar ben. Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!

Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent
Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!

Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer - Directeur Muziekschool

Vraag een website optimalisatie advies aan

Vul het formulier in en ik neem contact met je op voor het inplannen van het advies 

Het invullen van het formulier verplicht je tot niets.