Word een magneet voor de juiste klanten

Word een magneet voor de juiste klanten

Ik help je in 5 maanden met een ijzersterke marketingstrategie naar jouw online succes

Word een magneet voor de juiste klanten

Ik help je in 5 maanden met een ijzersterke marketingstrategie naar jouw online succes

Een heldere strategische basis
Een strategisch fundament is de basis voor succes. Ik help je ideale klant te vinden en je te onderscheiden van je concurrent
Online zichtbaar en vindbaar

Ik help je zichtbaar en vindbaar te zijn voor de juiste klanten door het optimaliseren van je website en het maken van content

Meer kwalitatieve leads
Ik help je met het creëer een consistente stroom van bezoekers en het omzetten van je bezoekers naar kwalitatieve leads
Stella Peperkoorn- Marketingmama

Loop je omzet mis, omdat je niet goed weet hoe je marketing moet inzetten?

Je bent kennisondernemer en je bent jouw bedrijf vanuit jouw passie begonnen om financieel vrij te zijn. Je wilt doen waar je echt blij van wordt, voor jezelf, maar ook voor je gezin. Je bent ervan overtuigd dat jij mensen echt verder kunt helpen met jouw dienst.  Je hebt een website met een aanbod en je bent zichtbaar op social media

Maar helaas blijft een consistente stroom aan klanten en omzet uit.  Jij hebt al meerdere dingen ingezet om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en of ondernemen nu wel de juiste keus was.

Je zoekt op internet naar manier hoe je marketing in kunt zetten maar overal vind je online trainingen. En ja online, dat ben je nu wel even beu. Je hebt behoefte aan 1-op-1 advies, samen aan tafel werken aan jouw bedrijf.  En dat kan!! 

Ik ben Stella Peperkoorn, Marketingcoach voor kennisondernemers. Ik help je 1-op-1 een online magneet te worden voor de juiste klanten met een ijzersterke marketingstrategie.

Bekijk hoe ik je kan helpen

200+

ondernemers geholpen

8+
jaren ervaring in online marketing

20+

opdrachtgevers 

In 5 maanden help ik je 1-op-1 met:

Marketingmama methode stap 1

Het vinden van je ideale klant, het creëren van jouw onderscheidend vermogen en aanbod

Als je niemand persoonlijk aanspreekt, zal niemand zich ook aangesproken voelen. We starten dan ook met het heel helder maken van jouw ideale klant, zodat je de juiste mensen naar je toetrekt. Waarom zou een potentiële klant voor jou moeten kiezen en niet voor een ander? Veel kennisondernemers weten niet goed antwoord te geven op de vraag. En als jij er geen antwoord op kunt geven, hoe kan jouw ideale klant dat doen? Ik help je jouw onderscheidend vermogen te creëren, zodat jouw ideale voor jou gaat kiezen en niet voor een ander.
Marketingmama methode stap 2

Het optimaliseren van je website (SEO) en het verhogen van de conversie

Met een goede website ben jij zichtbaar en vindbaar voor je ideale klant. Maar nog belangrijker, een goede website zorgt voor een hogere conversie en dus meet omzet en meer klanten. Ik maak een audit (analyse) van je website. Je krijgt hiervan gedurende het traject een uitgebreid rapport en advies zodat je weet wat er nodig is om jouw website te optimaliseren voor je ideale klant. Je ontvang van mij een format zodat jij exact weet hoe je jouw website zo goed mogelijk kunt opbouwen.

Marketingmama methode stap 3

Het creëren van content voor meer verkeer en het vergroten van je naamsbekendheid

In elke blog die je schrijft kun je antwoord geven op de vraag die jouw ideale klant heeft. Elke blog is dus een kans om meer verkeer te genereren in zoekmachines. Doordat jij exact weet welke problemen, pijn en verlangens je ideale klant heeft, kun jij heel gericht antwoord geven op de vragen. Ik leer je met een concrete opbouw hoe je consistent blogs voor je website kunt schrijven die jou meer verkeer naar je website opleveren.  
Daarnaast leer ik je hoe je consistent social media content kunt maken zodat je top of mind blijft bij jouw ideale klant

Marketingmama methode stap 4

Het maken van een goede weggever voor consistente leadgeneratie

Met een goede weggever laat je jouw ideale klant zien welke expertise jij in huis hebt om hen te helpen met de oplossing die zij nodig hebben voor hun problemen. Tevens zorgt een weggever ervoor dat de onbekende bezoeker een naam en mailadres krijgt. Op deze manier kun jij hen verder voorzien van waardevolle informatie die hen helpt om de beste keus te maken als het gaat om het oplossen van hun probleem. 


Marketingmama methode stap 5

Het creëren van een goede funnel, zodat je de juiste mensen enthousiasmeert 

Met een goede funnel zorg je ervoor dat je een potentiële klant langzaam kennis met je kan maken. Niemand zit te wachten op een aanbod terwijl je nog niet eens weet wie je bent en wat je nu echt kunt betekenen. Ik leer je om een funnel te maken die de juiste mensen aantrekt en langzaam warm maakt voor jouw dienstverlening.

Marketingmama word een magneet voor de juiste klanten

Wat levert het traject jou op:

 • Je heb een concrete strategie waarmee jij resultaat behaald
 • Je weet wie je ideale klant is en hoe jij hem of haar kunt bereiken
 • Je weet waarom een klant voor jou moet kiezen en niet voor een ander
 • Je hebt een website die zichtbaarheid en vindbaar is voor je ideale klant
 • Je kunt consistent content maken zodat je top of mind blijft
 • Je weet hoe je een consistente stroom van leads en klanten creëert

Hoe lang wil jij nog aanmodderen en tijd en geld investeren in iets wat niet werkt? Kies vandaag nog voor een strategie die wel werkt.

Stella Peperkoorn- Marketingmama

Dit programma is voor jou als je:

 • Een ambitieuze kennisondernemers bent 
 • Je inmiddels al wat klanten geholpen hebt maar het nu stagneert
 • Marketing gedoe vind en niet weet hoe je het nu goed kunt inzetten
 • Weet dat je website verbetert moet worden, maar je weet niet hoe
 • Een prachtige website hebt, maar die niet zorgt voor meer aanvragen
 • Je weinig bezoekers ontvangt op je website en je niet weet waarom
 • Je weet dat je het niet alleen kunt en behoefte hebt aan 1-op-1 advies


Laat mij je helpen een magneet te worden voor je ideale klant, zodat jij een consistente stroom van bezoekers, leads en klanten genereert en jij succesvol kunt zijn in dat wat jij het liefste doet.

Dit zeggen anderen over Marketingmama

Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!


Rozemarijn Timmer
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen


Heidy Peperkamp
Heidy Peperkamp

Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen, waar sta je nu, maar waar liggen vooral de kansen die je nog niet hebt benut? Zit ik nog wel op het juiste spoor met het doel wat ik voor ogen heb? Wanneer je met Stella aan de slag gaat met haar 1 op 1 adviestraject zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. Het is vooral heel fijn om 1 op 1 met Stella te sparren over mijn eigen bedrijf.

Een frisse blik! En niet alleen je mindset wordt aangepakt, maar je kunt ook gelijk aan de slag met alle tools om direct aan de slag te gaan! Met het adviestraject van Stella breng je weer de focus terug op je bedrijf, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien! 

Elise de Vries
Elise de Vries - Office en Business Support

Door middel van het 1-op-1 adviestraject, word ik beter gevonden en kan ik kwalitatief goede advertenties schrijven om betaald te adverteren op Facebook en Google Ads.

Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

Zonder Stella was mij dit niet gelukt. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en geef veel (extra) advies en tips. Ook heeft ze absoluut verstand van zaken en levert ze kwaliteit! Wil je beter gevonden worden en meer klanten aantrekken? Ik beveel Stella van harte aan!


Sabine van der Pels Food Happiness
Sabine van der Pels - Voedingsconsulent

Praktische informatie

Intake formulier

We starten altijd met het invullen van het intakeformulier. Zo weet ik wie je bent, wat je doet, wie je doelgroep is en waar je tegenaan loopt. Op deze manier kan ik inschatten of jij de juiste kandidaat bent voor dit traject.

Matchcall

Nadat je het intakeformulier hebt ingevuld kun je direct een afspraak in mijn agenda inplannen voor een matchcall. Tijdens deze matchcall die online via Zoom plaatsvindt, achterhalen we of ik de beste persoon ben die je kan helpen en of ik denk dat ik jou ook echt verder kan helpen. Zijn we een match en we zeggen allebei ja tegen het traject, gaan we samen aan de slag.

Start traject 

Het 5 maanden traject is een combinatie van online masterclasses het maken van opdrachten en het verkrijgen van feedback en 1-op-1 coachgesprekken. Het traject bestaat uit 5 modules en in elke module zit een coachgesprek van 2 uur op locatie, of als het anders vereist online.

Afsluitende Q&A 30 minuten

Twee weken na de het laatste coachgesprek plannen we de afsluitende Q&A, die via Zoom plaatsvindt. Gedurende 30 minuten bespreken we het traject en kun je alle vragen aan mij stellen en een eventueel vervolgtraject bespreken.

Klaar om te groeien?

Meest gekozen

Eenmalige investering

€1497,-
 • Een concrete strategie waarmee jij resultaat behaald
 • Een complete marketingstrategie op maat
 • Zichtbaar en vindbaar voor je ideale klant
 • Consistente stroom van leads en klanten
 • 5 maanden 1-op-1 coaching

Investering in 3 termijnen

€525,-
 • Een concrete strategie waarmee jij resultaat behaald
 • Een complete marketingstrategie op maat
 • Zichtbaar en vindbaar voor je ideale klant
 • Consistente stroom van leads en klanten
 • 5 maanden 1-op-1 coaching 

                   

De meest gestelde vragen vind je hier

Waarom zou ik kiezen voor dit traject

Als er gaten zitten in het fundament van je business, kun je het natuurlijk eerst zelf proberen, maar je kunt je zelf niet coachen, net zoals je jezelf ook niet kunt leren auto rijden en zwemles geven. Als jij echt een succesvolle business wil bouwen dan ben ik er voor je om je te helpen met een volledige marketingstrategie, waarmee jij zichtbaar en vindbaar bent voor je juiste klanten en jij consistent leads gaat genereren voor jouw business.

Waarom is persoonlijke begeleiding van een marketingcoach een toegevoegde waarde?

Met mijn brede en diepgaande kennis van online marketing kan ik je alles leren zonder dat je meerdere cursussen en boeken zelf hoeft door te spitten. Je kunt niet in 1 week een online marketeer worden. Ik geef je 1-op-1 concreet advies en praktische tips en ben jouw sparringspartner.

Is dit traject ook geschikt voor mijn business?

De methode is bij uitstek geschikt voor kennisondernemers, maar ook geschikt voor coaches in diverse branches.

Waar vinden de coachgesprekken plaatst en hoe lang duren ze?

De coach gesprekken vinden plaats bij mij op kantoor in Amstelveen. Als je ver weg woont en reizen lukt niet, kan het coachgesprek ook online. Ik reserveer per coachgesprek 2 uur volledig voor jou. Twee weken na het laatste coachgesprek plannen we een afsluitende Q&A van 30 minuten via Zoom zodat je al jouw vragen die nog open staan. dan aan mij kan stellen.

Hoeveel tijd kost het mij?

Ga er vanuit dat je ongeveer één dag per week investeert in dit traject om een zo goed mogelijk resultaat te behalen

                 

Word ook een magneet voor de juiste klanten

arrow_drop_up arrow_drop_down