In 3 stappen zichtbaar en vindbaar online voor jouw doelgroep

Download mijn gratis ebook en kom in het vizier van jouw doelgroep

Wil je nu echt werken aan je zichtbaarheid en vindbaarheid online, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Download mijn gratis ebook en ontdek hoe je in 3concrete stappen zichtbaar en vindbaar wordt online voor jouw doelgroep

In mijn ebook:

✅ Hoe je jouw doelgroep kunt bereiken met de juiste boodschap

✅ Hoe je jouw website beter zichtbaar en vindbaar kunt maken

✅ Hoe je meer verkeer naar je website genereert

✅ Hoe je consistent kunt werken aan het genereren van leads

✅ Hoe je consistent aanwezig kunt zijn op social media

50%
Je bent er bijna....
Waar mag ik het ebook naartoe sturen?
Download het gratis ebook
Ebook marketingmama

Wil jij meer impact maken online, maar weet je niet hoe?

Je weet dat je veel meer uit je business zou kunnen halen als je online beter zichtbaar en vindbaar bent. En daar werk je ook aan. Je hebt je website laten bouwen door een webbouwer en je bent tevreden met het resultaat. Helemaal in jouw branding en een thema wat past bij de datgene wat je wilt uitstralen. Inmiddels staat de website al een tijdje online en begin je je toch wel zorgen te maken, want er komen niet zoveel bezoekers op je website als je hoopte.

Ook op social media zou je eigenlijk meer zichtbaar willen en moeten zijn. Nu wordt er wel af en toe iets geplaatst, maar van consistente zichtbaarheid is geen sprake. Simpelweg omdat er niemand binnen de organisatie er echt kennis van heeft of tijd heeft om te leren hoe het werkt. En iemand aannemen is kostbaar en kost ook nog eens veel tijd.

Ik ben Stella Peperkoorn, Marketingprofessional voor dienstverlenende ondernemers in het MKB. Na mijn jarenlange ervaring als marketeer bij verschillende bedrijven doe ik nu wat ik het liefste doe. Ondernemers in het MKB helpen online zichtbaar en vindbaar te zijn voor hun doelgroep en hen te ontzorgen van de activiteiten die nodig zijn om dit te bewerkstelligen.

In dit ebook leer ik je de drie stappen die nodig zijn om in het vizier te raken van jouw ideale klant, zodat jij je naamsbekendheid kunt vergoten en kunt werken aan continuïteit in je bedrijf. Dit ebook wil je echt niet missen, je download hem helemaal gratis via onderstaande button

50%
Je bent er bijna..
Waar mag ik het ebook naartoe sturen?
Download het gratis ebook
Stella boost your business course

De concrete stappen voor een winstgevend bedrijf

Wil je nu echt werken aan de zichtbaarheid en vindbaarheid online, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Download mijn gratis ebook en ontdek de drie stappen die nodig zijn om in het vizier te raken van jouw ideale klant, zodat jij je naamsbekendheid kunt vergoten en kunt werken aan continuïteit in je bedrijf.

50%
Je bent er bijna..
Waar mag ik het ebook naartoe sturen?
Download het gratis ebook
Ebook marketingmama